Працювала в 6 компаніях   25 років 3 місяці

Нерухомість та Девелопмент, Інше, Освіта, Промисловість та Виробництво, Транспорт та Логістика

Головний бухгалтер

ТОВ "НГТ"

Нерухомість та Девелопмент

3 роки 9 місяців

12.2020 - до теперішнього часу

Ведення бухгалтерського та податкового обліку 4-х юридичних осіб (Загальна система+ПДВ20%, єдиний податок.). Складання звітності: податкової, фінансової та статистичної. Розробка облікової політики, положення про відрядження. Податкове планування та оптимізація податкового навантаження. Реєстрація податкових накладних. Подача таблиці данних платника ПДВ, подача пакету документів на розблокування податкових накладних. Організація обліку основних засобів, нематеріальних активів та ТМЦ, нарахування зп (20 осіб).Проведення платежів в системі Клієнт-Банк. Організація документообігу. Постановка обліку з "0". Робота в 1с-BAS, 1c УТП, М.Е.дос, Соната, Вчасно.

Єдиний бухгалтер

ТОВ Геоземпроект 2016

Інше

14 років 5 місяців

04.2010 - до теперішнього часу

Виконання обов"язків єдиного бухгалтера на підприємстві, що надає землевпорядні послуги. Самостійне ведення усіх ділянок бухгалтерського обліку. Складання податкової, фінансової та статистичної звітності. Робота в 1с-7, 1с-8,3, Медок, Соната.

Єдиний бухгалтер

ПОГ Інститут Перспектива

Освіта

1 рік 8 місяців

08.2016 - 04.2018

Виконання обов"язків єдиного бухгалтера на підприємстві, що надає послуги по підвищенню кваліфікації фахівців у будівництві.

Єдиний бухгалтер

ЗУМ, ТОВ

Промисловість та Виробництво

2 роки

03.2014 - 03.2016

Ведення бухгалтерського та податкового обліку юридичної особи (Загальна система+ПДВ20%). Складання звітності: податкової, фінансової та статистичної. Розробка облікової політики, положення про відрядження. Податкове планування та оптимізація податкового навантаження. Реєстрація податкових накладних. Подача таблиці данних платника ПДВ, подача пакету документів на розблокування податкових накладних. Організація обліку основних засобів, нематеріальних активів та ТМЦ, нарахування зп (20 осіб). Складаннят калькуляції на виробницьтво продукції. Проведення платежів в системі Клієнт-Банк. Організація документообігу. Работа в 1с-BAS, 1c УТП, М.Е.дос, Соната, Вчасно.

Заступник головного бухгалтера

ТОВ Едорс

Інше

7 років 9 місяців

06.2001 - 03.2009

Самостійне ведення бухгалтерського та податкового обліку 2-х юридичних осіб (загальна система та ПДВ). Види діяльності : оптова торгівля, виробництво (пеноблоки). Складання податкової та статистичної звітності.

Бухгалтер

ТОВ Незалежний перевізник АК Ікар

Транспорт та Логістика

2 роки 10 місяців

08.1998 - 06.2001

Бухгалтер на ділянці: каса, авансові звіти, операції в системі КЛІЄНТ-БАНК по гривневому та валютному рахунках.

Ключова інформація

Відповідальність, уважність до деталей, аналітичне мислення, стресостійкість.

Навчалась в 1 закладі

Киевский економічний технікум

Бухгалтерский учет и аудит

Киев, 1997

Додаткова інформація

Професійні навики

Шукаю роботу головним або єдиним бухгалтером. 1с 8.3, 1с BAS, 1с УТП, сервіс "Вчасно", Medoc, Word,Excel. Повна зайнятість, гібридна форма роботи. Бажаний рівень зп від 25000-35000 в залежності від обсягу робіт. Територіально - Лівий берег, Оболонь, Куренівка. Не шукаю роботу в компаніях, які надають бухгалтерські послуги.

Марина

Головний бухгалтер

Київ

30 000 грн.

46 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 тиждень тому