Працювала в 8 компаніях   11 років 8 місяців

Банки, Торгівля роздрібна / Retail, HR, Автомобільна промисловість та Автобізнес, Транспорт та Логістика, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

HR-менеджер

OTP BANK Ukraine

Банки

1 рік 2 місяці

07.2023 - до теперішнього часу

Кадрова робота

Оформлення відрядження ( оформлення наказів, бронювання готелей, купівля квитків аві та зд)

Робота з контрагентами

Оплата рахунків

Щомісячна звітність

Контроль бюджету по відрядженнямРобота з персоналом.

HR-менеджер

ТОВ «Отп Факторинг України»

Банки

5 років 2 місяці

05.2018 - 07.2023

?Формування пакету документів про прийняття, переведення, звільнення працівників; • Ведення та формування особових справ; • Оформлення відпусток; розрахунок залишку відпустки, період відпустки • Надання повідомлення про прийняття на роботу в ДФС; • Оформлення штатного розпису; • Внесення в програмне забезпечення інформації про працівників(1С ЗУП 8.3); • Ведення обліку відпусток; • Актуалізація посадових інструкцій; • Оформлення працівників філіалів, своєчасний збір усіх необхідних документів; • Взаємодія з регіональними керівниками та лінійними менеджерами з усіх питань, пов'язаних із персоналом (стратегія, проблематика, розвиток); • Супровід нових працівників протягом періоду адаптації; • Участь у розробці та впровадженні програм мотивації персоналу; • Організація та проведення співбесід; • Розміщення вакансій на офіційному сайті компанії, пошук кандидатів на job сайтах , соц. мережі, взаємодія з центрами зайнятості; • Участь в організації процесу оцінки персоналу; • Організація та супроводження процесу адаптації та навчання нових спеціалістів (супроводження навчання hard скілам, організація навчання сервісу та розвитку soft скілів); • Онбординг та адаптація співробітників • Підготовка наказів для оформлення прийомів, звільнень, переведень, відпусток; • Складання рахунків на оплату, контроль договорів із контрагентами, їх пролонгація.

Менеджер по персоналу

Столична ювелірная фабрика

Торгівля роздрібна / Retail

3 місяці

01.2018 - 04.2018

Своєчасне закриття вакансій офісного, торгового персоналу. -Проводити оцінку кандидатів за допомогою різних методик (інтерв'ю з компетенцій, структуроване інтерв'ю); - аналізувати ринок праці; - пошук та підбір персоналу, робота з базою резюме (сайти, соціальні мережі), телефонне інтерв'ю, первинна співбесіда.

HR-менеджер, рекрутер

Тов "2 euwork" (трудоустройство за границей)

HR

8 місяців

05.2017 - 01.2018

Менеджер проєкту "Працевлаштування у Польщі" -Ведення проєктів клієнтів на всіх етапах; -Відстеження та аналіз продажів; -Ведення необхідної звітності, документації. -Ведення переговорів з роботодавцями та кандидатами. -Підготовка документів на відкриття візи. -Ведення кандидата від початку прийняття на роботу, до того моменту, поки він потребує підтримки. - Активний пошук кандидатів у відкритих джерелах (розміщення оголошень, телефонний скринінг); - Організація зустрічей (для погодження заявки, проведення інтерв'ю); - Підготовка звітності з вакансій. - Робота з клієнтами нашої компанії, а саме: підбір вакансій, консультація, допомога в оформленні; - Робота із сучасною зручною CRM-системою;

Секретар

ТОВ "Авт Баварія "

Автомобільна промисловість та Автобізнес

1 рік 8 місяців

08.2015 - 04.2017

прийом та розподіл вхідних дзвінків; -прийом та розподіл кореспонденції, факсів; -зустріч відвідувачів (чай-кава); -функції з організації роботи автосалону -комунікація з усіма відділами у компанії. -Прийом документів та особистих заяв на підпис директора компанії, їх облік, зберігання; -замовлення води, печива, чаю, кави, фруктів, пластикового посуду в міру потреби. -підтримка чистоти та порядку на кухні та інших службових приміщеннях; -Замовлення канцелярії, аптечки, госптоварів; -складання табелів виходу працювати. -Робота в режимі багатозадачності.

Делопроизводитель/помощник руководителя

Fozzy Group, Логістика

Транспорт та Логістика

1 рік 9 місяців

10.2013 - 07.2015

1. Організація збору, обробки та консолідації інформації. 2. Документальне супроводження діяльності департаменту логістики. 3. Обслуговування роботи офісу: забезпечення життєдіяльності відділу, виконання технічних функцій забезпечення роботи керівника. 4. Ділове листування всередині компанії та з контрагентами. 5. Адміністрування управління та контроль роботи департаменту. 6. Діловодство (складання документів, реєстрація вхідної/вихідної кореспонденції). 7. Робота з архівними документами (прийом, систематизація, організація палітурки документів). 8. Робота з постачальниками: оформлення актів здачі-прийому, додаткових угод, договорів, розірвань, пролонгацій. 9. Бюджетування, внесення даних у файл-графік та файл оплат. 10. Контроль оплати рахунків та закриття документації. 11. Організація кур'єрської доставки документів. ?  

Економіст

Дельта Банк (http://deltabank.com.ua/ru/about)

Банки

2 місяці

07.2013 - 09.2013

1) Операційне обслуговування клієнтів (юридичні та фізичні особи); 2) робота з існуючими клієнтами 3) оформлення за документами кредитних та платіжних продуктів. 4) Робота з програмами Spider, Arm-економіст (cash-dask); Б2; CIA; Lotus Notes.

Продавец-консультант, мерчендайзер

Tally waijl(магазин жіночого одягу)

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

7 місяців

02.2013 - 09.2013

Ключова інформація

Индивидуальный подход и работа с корпоративными клиентами

Взаимодействие с потребителями

Поддержание деловых взаимоотношений.

Коммуникабельность, стрессоустойчивость.

Навчалась в 1 закладі

Киевский национальный университет технологий и дизайна

Економика бизнеса, менеджмент организации, специалист

Киев, 2013

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Польська

базовий

Російська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

«Мотивація персоналу»

Київ, 2018

Бухгалтерия 1С

Киев, 2017

Курсы 1с 8. Бухгалтерия предприятия 

Курсы польского языка

Киев, 2017

1 месяц,уровень А1. 

MBA HRM (Human Resources Management)(Киев)(Киев)

Киев, 2017

HR-стратегия

 

  •   HR-аналитика
  •   Отбор персонала на основе компетенций
  •   Оценка исполнения 

Тренінг "Корпоративні стандарти bmw , основи спілкування та орієнтованість на клієнта"

Киев, 2016

Додаткова інформація

Additional Information

Навыки работы с компьютером

Владение офисными пакетами (Word, Excel, Outlook), Интернет, умение работать с офисной оргтехникой.

Владение языками

Английский язык- разговорый

Дополнительная информация

Личные качества:- высокий уровень ответственности; - внимательность; - коммуникабельность, - готова работать в напряженном режиме, стрессоустойчива; - умение принимать самостоятельные решения.

Цель

Увлекательная работа с возможностью профессионального роста и получения удовольствия от каждого рабочего дня!

Дополнительная информация

Рассматриваю ,только официальное трудоустройство с первого дня, вакансию рекрутера ,также вакансии которые связаны с поиском и продажами,на данный момент не рассматриваю.

Наталія

HR-менеджер, спеціаліст по роботі з персоналом

Київ

50 000 грн.

33 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 години тому