Працював в 3 компаніях   14 років

Будівництво

Директор

Житлоінвестбуд-ЛВ, ТОВ

Будівництво

11 років 1 місяць

08.2013 - до теперішнього часу

Виконую обов'язки керівника підприємства.

Організація виробничого процесу, матеріально-технічне забезпечення об'єктів, контроль за термінами та якістю робіт. Аналіз технічної та економічної складових проектів. Участь в розробці проектної документації, реалізація будівельних проектів та введення в експлуатацію.

Переговори з замовниками, підрядниками та ін. структурами. Співпраця з проектними організаціями. Документообіг. Тендерна документація.

Компанія виконує загально-будівельні роботи реконструкцію та капітальний ремонт будівель та споруд, влаштування зовнішніх мереж водопроводу та каналізації, а також прокладання мереж методом горизонтально направленого буріння, монтаж аварійних джерел живлення на інфраструктурних об'єктах. Виконували будівництво багатоквартирних житлових будинків, виробничих підприємств, реконструкцію будівель та споруд, очисні споруди, водозабори, прокладання зовнішніх інженерних мереж ВК, електропостачання. Замовниками виступали приватні та державні організації.

Більш детальна інформація при співбесіді.

Інженер будівельник

Компанія Укрбудінвест

Будівництво

1 рік 10 місяців

09.2011 - 07.2013

Товариство займається виготовленням проектно-кошторисної документації, будівництвом, реконструкцією будівель та споруд під ключ. В 2011р. виконували державне замовлення на будівництво житлового комплексу (8 будинків на 116кв. та 17 індивідуальних) та інженерно-транспортної інфраструктури для відселення мешканців смт. Солотвино (в дуже короткий термін). В обов'язки входить складання кошторисів, актів виконаних робіт, проведення контрольних обмірів, погодження з технаглядом та замовником, приймав участь в прийнятті проектних рішень. Контроль над суппідрядними організаціями (обсяги робіт та документація), відстоювання інтересів компанії при перевірках КРУ та інших органів.

Інженер-кошторисник, менеджер з постачання

ДРАЙБУД, ТзОВ

Будівництво

11 місяців

10.2010 - 09.2011

Товариство виконує роботи по облаштування промислових підлог, загально-будвельні роботи та утеплення будівель та спору, а також працював менеджером із постачання матеріалів (пошук найнижчих цінових пропозицій, виробників, проведення переговорів з постачальниками, організація та забезпечення доставки). В мої обовязки входило - виїзд на об'єкт з детальними замірами та скаладання комерційних пропозицій, кошторисної документації, актів виконаних робіт, забезпечення матеріалами.

Ключова інформація

Володію відмінними знаннями щодо комп'ютерної техніки і офісних програм.

Професійне знання програми АВК та ІВК, Архікад, МС Word, MC Excel, MC Office та іт., а також як користувач AutoCAD, 1:С Бухгалтерія 7.7.

Маю водійські права, категорія „В, С” – є власне авто.

Навчався в 3 закладах

Національний університет "Львівська політехніка"

ПЦБ, будівництво та цивільна інженерія

Львів, 2021

Львівський будівельний технікум

ПЦБ

Львів, 2005

ЗСУ

Служба

Вінниця, 2003

Володіє мовами

Англійська

базовий

Польська

вище середнього

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Юрій

Директор, заст.директора, гол.інженер

Львів

50 000 грн.

41 рік

повна зайнятість, неповна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому