Працював в 5 компаніях   11 років 3 місяці

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Транспорт та Логістика, Автомобільна промисловість та Автобізнес, IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

Завідувач складу

Import Foods Company

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 8 місяців

01.2023 - до теперішнього часу

Підбір, навчання, адаптація та мотивація нових співробітників. Організація та контроль роботи складу.Управління персоналом, постанову та контроль виконання завдань підлеглими з дотриманням стандартів компанії. Дотримання технологічних процесів роботи складу на всіх етапах, організація безперебійної роботи . Оперативне вирішення нестандартних задач і проблем.Надання звітності нормативних документів, що регулюють роботу складу.

Керівник РЦ

АВД Транс Логістик, ТОВ

Транспорт та Логістика

1 рік 6 місяців

07.2021 - 01.2023

Запуск роботи терміналу з нуля. Організація та контроль роботи терміналу. Підбір, навчання, адаптація та мотивація нових співробітників. . Управління персоналом, постанову та контроль виконання завдань підлеглими з дотриманням стандартів компанії. Оптимізація складських процесів, шляхом аналізу майбутніх робіт та поставлених завдань. Дотримання технологічних процесів роботи терміналу на всіх етапах, організація безперебійної роботи на всіх ділянках. Планування чисельності персоналу терміналу, оперативне вирішення нестандартних проблем.Надання звітності нормативних документів, що регулюють роботу. Участь у розробці та впровадженні нових технологій та робочих процесів. Робота в 1С.

Менеждер терміналу ,начальник зміни.

ТОВ"Нова Пошта"

Транспорт та Логістика

2 роки 3 місяці

10.2017 - 01.2020

Організація та контроль роботи ділянки, зміни. Кількість підлеглих від 35 до 300 осіб . Підбір, навчання, адаптація і мотивація нових співробітників. Управління персоналом, постанова та контроль виконання завдань підлеглими з дотриманням стандартів компанії. Оптимізація складських процесів, шляхом аналізу майбутніх робіт і поставлених задач. Своєчасне вивантаження, сканування та переміщення відправлень до відповідних буферних зон ділянок; оперативне планування чисельності персоналу дільниці;оперативне вирішення нестандартних проблем;надання звітності нормативних документів, що регулюють роботу. Участь у впровадженні нових робочих процесів.

Керівник відділу зберігання ,керівник відділу відвантаження ,керівник відділу пакування ,начальник з

"МЕГАІМПОРТПЛЮС "

Автомобільна промисловість та Автобізнес

4 роки 7 місяців

08.2012 - 03.2017

За час роботи в компанії працював на різних посадах (начальник ділянки, начальник зміни,) зарекомендувавши себе як відповідального та компетентного керівника. Штат підлеглих залежно від посади був від 20 до 200 осіб. . Маю досвід професійної побудови робота ділянки з нуля. Добре знаюся на людях, завдяки чому в колективі був хороший мікроклімат. . Стійкий до стресів, легко працюю в умови багатозадачності. Вмію правильно ставити smart завдання підлеглим та своєчасно проконтролювати їх виконання

Контролер

МТI IT-Distribution

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

8 місяців

09.2011 - 05.2012

Контроль відвантаження та якості товару, інвентаризація, участь у вивантаженні та навантаженні товару, видача товару, навчання нових співробітників, роботи на суміжних ділянках складу.

Ключова інформація

1С:Торгівля і склад. Робота з ТЗД . Управління персоналом . Організованість . Користувач WMS

Навчався в 2 закладах

МАУП

Управління персоналом та економіка праці

Київ, 2023

сш №172

Київ, 1990

Володіє мовами

Російська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

вище середнього

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Управління підлеглими: ключові навички.

Київ, 2016

Як стати успішним керівником: 7 правил

Київ, 2013

Додаткова інформація

Особисті якості

Комунікабельний, відповідальний, легко навчаюсь, чесний, маю високу працездатність, пунктуальний, не маю шкідливих звичок. Вмію працювати в умовах багатозадачності.

Андрій Васильович

Завідувач складу

Київ

40 000 грн.

51 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: стажування / практика, позмінна робота, в офісі/на місці

Оновлено 3 години тому