Працювала в 8 компаніях   12 років 9 місяців

Недержавні організації / NGO, Медицина та Охорона здоров'я, Послуги для населення - інше, Юридичні послуги, Страхування

Провідний юрисконсульт

ГО "Всеукраїнська асоціація фізичної медицини, реабілітації і курортології " Київ.

Недержавні організації / NGO

8 місяців

01.2024 - до теперішнього часу

Ведення медичного напрямку, освітнього у сфері медицини (провайдер), аналіз законодавства та локальних актів, ведення господарських договорів, розроблення локальних документів, гранди, написання текстів, статей (постів, прес-конференцій) юридичного напрямку, стратегій тощо.Запити, звернення, узгодження кадрового діловодства, консультації тощо.

Провідний юрисконсульт

Товариство з обмеженою відповідальністю «Інтер Еко», м. Київ.

Медицина та Охорона здоров'я

7 місяців

05.2023 - 12.2023

Супровід господарської діяльності Клініки, у тому числі ведення питань у сфері допоміжної репродуктивної технології. Зокрема, здійснення моніторингу нормативно-правової бази, що регулює діяльність, ведення ліцензії та підготовка до акредитації ЗОЗ, господарських договорів, розроблення локальних актів та візування кадрових, а також реєстрація установчих документів та внесення змін в ЦНАП, робота з нотаріусами, комунальними організаціями, Пенсійним фондом у межах своєї компетенції тощо. Ведення охорони праці, пожежної безпеки, діловодства та військового обліку тощо. Ведення іноземного посередництва.

Провідний юрист

Вараський міський центр соціальних служб, м.Вараш, Рівненська область

Послуги для населення - інше

1 рік

04.2022 - 04.2023

Забезпечення юридичне супроводження діяльності Вараського міського центру соціальних служб та Денного центру (питання домашнього насильства).Здійснення правової експертизи проєктів наказів, інструкцій, положень, стандартів та інших актів правового характеру, в тому числі у сфері соціальних послуг. Візування проєктів розпорядчих документів та документів правового характеру. Підготовка відповідей на звернення громадян або здійснення правового аналізу проєкту відповіді виконавця відповідно до вимог законодавства.Ведення договірної роботи (проведення закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану в Україні Центру). Складання пропозицій та протоколи розбіжностей, складання і пред’явлення претензії при неякісному виконанні умов договорів з контрагентами, контроль виконання претензій контрагентів. Державна реєстрація зміни до установчих документів згідно норм чинного законодавства. Підготовка та укладання колективного договору та змін до нього.Здійснення моніторингу нормативно-правової бази, що регулює діяльність. Ознайомлення працівників з чинними нормативними актами у сфері соціальних послуг та інших нормативних актів, які стосуються їхньої діяльності.Ведення листування з громадянами, контрагентами та контролюючими органами, органами місцевого самоврядування, судовими та правоохоронними органами в межах своєї компетенції.Приймання участі в складах комісій Центру. Робота з кадровим діловодством та ведення військового обліку, охоронною праці.Ведення напрямку «Протидії домашнього насильства» від Юнісеф.

Начальник юридичного відділу

ТОВ «БУРОВ КЛІНІК» та ТОВ «ДЕНТАЛ СТОРІ» - Київ, Україна (м.Шулявська)

Медицина та Охорона здоров'я

2 роки 6 місяців

08.2019 - 02.2022

Забезпечення юридичного супроводу стоматологій, складання внутрішніх нормативних актів закладів. Здійснення моніторингу нормативно-правової бази у сфері охорони здоров’я. Робота із ліцензіями (реєстрація, внесення змін, тощо) відповідно до вимог законодавства. Надання роз'яснень законодавства пацієнтам та працівникам, розгляд скарг. Своєчасне оформлення державної реєстрації зміни до статутних документів, взаємодія з державними органами тощо. Ведення діловодства, кадрового діловодства, військовий облік, пожежною безпекою, охоронною праці. Облік господарських договорів в програмі BAS. Робота в TRELLO, GOOOLE таблиці тощо.

Провідний юрист

ДУ «Інститут трансплантології та хірургії імені О.О.Шалімова» – Київ, Україна Провідний юрисконсульт

Медицина та Охорона здоров'я

1 рік 7 місяців

12.2017 - 07.2019

Забезпечення юридичного супроводу медичного закладу: договірна робота; претензійна робота; представлення інтересів медичного закладу в державних органах, зокрема в судових; правовий супровід діяльності в сфері оренди нерухомого майна, складання внутрішніх нормативних актів закладу, надання роз'яснень законодавства пацієнтам та працівникам, розгляд скарг, опрацювання вхідної та вихідної документації, надання відповідей на запити, оформлення матеріалів про залучення працівників до дисциплінарної і матеріальної відповідальності у відповідності до чинних норм трудового законодавства, розроблення локальних медичних документів, візування внутрішніх актів, ведення довідково-інформаційної роботи із законодавства і нормативних актів із застосуванням технічних засобів, а також робота з корупцією та захистом персональних даних. Погодження документів на проведення трансплантації та проєкти договорів на клінічні дослідження, розроблення локальних медичних документів. Акредитація, Ліцензування тощо.

Ведення просвітницького напрямку для лікарів (семінари, доповіді, брошури тощо), надання консультацій.

Провідний юрисконсульт

Адвокатське об'єднання Паритет

Юридичні послуги

1 рік

07.2017 - 07.2018

Ведення медичного напрямку в Інституті дерматології і косметології доктора О.О.Богомольця. Ліцензійна робота, акредитаційна робота, договірна робота, звернення громадян тощо (медичні, наркотичні).

Діловод

Страхова компанія «СК Універсальна» - Київ, Україна

Страхування

2 місяці

10.2017 - 12.2017

Робота з документами. Слідкування за правильністю ведення діловодства в компанії. Робота з відправленням документів, товарів, отриманням, реєстрацією.

провідний юрисконсульт

ДЗ «Спеціалізована медико-санітарна частина №3 МОЗ України» - м. Вараш, Рівненська область

Медицина та Охорона здоров'я

5 років 11 місяців

12.2011 - 11.2017

Забезпечення юридичного супроводу медичного закладу: договірна робота; претензійна робота; представлення інтересів медичного закладу в державних органах, зокрема в судових; правовий супровід діяльності в сфері оренди нерухомого майна, складання внутрішніх нормативних актів закладу, надання роз'яснень законодавства пацієнтам та працівникам, розгляд скарг, опрацювання вхідної та вихідної документації, надання відповідей на запити, оформлення матеріалів про залучення працівників до дисциплінарної і матеріальної відповідальності у відповідності до чинних норм трудового законодавства, розроблення локальних медичних документів, візування внутрішніх актів, ведення довідково-інформаційної роботи із законодавства і нормативних актів із застосуванням технічних засобів, а також робота з корупцією та захистом персональних даних.

Ведення просвітницького напрямку для лікарів (семінари, доповіді, брошури тощо), надання консультацій.

Ключова інформація

забезпечення юридичного супроводу медичного закладу:

договірна робота; претензійна робота; представлення інтересів медичного закладу в державних органах, зокрема в судових; правовий супровід діяльності в сфері оренди нерухомого майна, складання внутрішніх нормативних актів закладу, надання роз'яснень законодавства пацієнтам та працівникам, розгляд скарг, опрацювання вхідної та вихідної документації, надання відповідей на запити, оформлення матеріалів про залучення працівників до дисциплінарної і матеріальної відповідальності у відповідності до чинних норм трудового законодавства, ведення довідково-інформаційної роботи із законодавства і нормативних актів із застосуванням технічних засобів, а також робота з кадровим діловодством, пожежною безпекою, охоронною праці.

Навчалась в 1 закладі

Київський університет туризму, економіки і права

правознавство

Київ, 2007

Вікторія

Юрист з медичного права, провідний юрисконсульт, викладач

Київ

40 000 грн.

38 років

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 місяці тому