Працювала в 7 компаніях   32 роки

FMCG, Транспорт та Логістика, Промисловість та Виробництво, Торгівля роздрібна / Retail

Інспектор з кадрів

САЛЕКС АБСОЛЮТ, ТОВ

FMCG

1 рік 4 місяці

02.2023 - до теперішнього часу

Ведення кадрового адміністрування в повному обсязі, розробка та запровадження робочих та посадових інструкцій, ПВТР, розробка штатного розпису, табелювання, військовий облік, пошук персоналу.

менеджер з персоналу

ТОВ «ЕЙР СЕРВІС»

Транспорт та Логістика

1 рік 6 місяців

02.2021 - 08.2022

Пошук і підбір персоналу на різні позиції, кадрове адміністрування в повному обсязі, розробка та запровадження робочих та посадових інструкцій, ПВТР, розробка штатного розкладу, моніторинг змін до трудового законодавства та ін.

Головний фахівець з кадрового адміністрування

ПП «ВТК «Лукас»

Промисловість та Виробництво

2 роки 8 місяців

06.2018 - 02.2021

Досвід кадрового адміністрування персоналу; ведення кадрового обліку у повному обсязі згідно діючого законодавства; розробка та впровадження робочих та посадових інструкцій, ПВТР; формування штатного розкладу; розуміння процесу відбору кандидатів та адаптації нових працівників та процесу ведення кадрового резерву та ін.

Менеджер з персоналу

ТОВ "УКРФОРЕСТ ГРУП"

Промисловість та Виробництво

1 рік 9 місяців

05.2016 - 02.2018

Досвід кадрового адміністрування персоналу, ведення кадрового обліку у повному обсязі згідно діючого законодавства, досвід у проходженні перевірок інспекції з праці. Формування штату працівників з нуля. Досвід у підборі персоналу, оцінювання кандидатів на вакантні посади, навики організації та проведення співбесід, досвід підбору-відбору кандидатів та адаптації нових працівників, допомога в адаптації нового персоналу, ведення кадрового резерву, моніторинг та аналіз заробітної плати конкурентів на ринку праці.

Досвід роботи помічником керівника: підготовка договорів з господарської діяльності підприємства, підготовка та оформлення документації із зовнішньоекономічної діяльності компанії, підготовка документації для участі в біржових торгах

Старший інспектор з кадрів

ТОВ «Електромонтаж-410»

Промисловість та Виробництво

9 років 5 місяців

12.2006 - 05.2016

Ведення кадрової документації в повному обсязі; табелювання робочого часу співробітників; пошук та відбір персоналу; аналіз ринку праці; участь у розробці та впровадженні посадових інструкцій, правил внутрішнього трудового розпорядку; формування штатного розкладу та ін., виконання обов'язків помічника керівника, підготова та оформлення договорів з господарської діяльності підприємства.

Старший продавець

КФ НВО Промелектроніка

Торгівля роздрібна / Retail

6 років 3 місяці

02.2000 - 05.2006

Касові операції; контроль грошової виручки; ведення первинної бухгалтерської документації; організація роботи продавців-касирів (5 осіб); прямі продажі; консультація клієнтів з питань кредитування; аналіз ринку збуту; формування заказів побутової та водопалиливної техніки; спілкування з незадоволеними покупцями, оформлення документів на повернення товару

Старший інспектор з кадрів

ХК "АвтоКрАЗ"

Промисловість та Виробництво

8 років 7 місяців

07.1991 - 02.2000

звільнення працівників, складання звітності, взаємодії з табельниками у цехах заводу по веденню кадрового обліку, проведення опросів, тестувань; відновлення психо-емоційного стану робітників, що потрапили під скорочення, співбесіди з молодими спеціалістами та випускниками професійно-технічних навчальних закладів щодо адаптації на першому робочому місті.

Ключова інформація

Вільній користувач ПК: MS Office, поштові агенти, Internet, знання електронної системи обліку 1С:УПП 8.3 (кадровий облік), 1С:Звіт, М.E.Doc, вільне володіння оргтехнікою.

Успішний досвід управління персоналом компанії чисельністю понад 150 осіб. Досвід кадрового адміністрування персоналу, ведення кадрового обліку у повному обсязі згідно діючого законодавства, досвід у проходженні перевірок інспекції з праці. Формування штату працівників з нуля. Досвід у підборі персоналу, оцінювання кандидатів на вакантні посади, навики організації та проведення співбесід, розуміння процесу відбору кандидатів та адаптації нових працівників, допомога в адаптації нового персоналу, ведення кадрового резерву, моніторинг та аналіз заробітної плати конкурентів на ринку праці.

Досвід роботи помічником керівника:

  • підготовка та оформлення договорів з господарської діяльності підприємства,
  • підготовка та оформлення документації із зовнішньоекономічної діяльності компанії,
  • підготовка документації для участі в біржових торгах.

Навчалась в 1 закладі

КФХПУ

Автоматизация технологических процессов и производств

Кременчуг, 1997

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Військовий облік (програма погоджена Генштабом ЗСУ)

Київ, 2023

Військовий облік на підприємствах, в установах, організаціях, державних органах та органах місцевого самоврядування. Сертифікат про підвищення кваліфікації 

«Кадровик. Вищий рівень»

Киев, 2013

Інститут перепідготовки та підвищення кваліфікації Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова у м. Київ - диплом державного зразку

Додаткова інформація

Личные качества

Комунікабельна, здатна уникати конфліктних ситуацій, а за потреби владнувати їх, ініціативна, бажаю працювати, навчатись новому,здатна працювати в режимі багатозадачності,оптиміст.

Веду здоровий спосіб життя, у вільний час читаю, займаюсь прикладним мистецтвом.

Елена Владимировна

Менеджер по персоналу

Кременчук

50 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому