Працювала в 4 компаніях   11 років 2 місяці

АПК (Агропромисловий комплекс), Торгівля роздрібна / Retail, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

М'ясний сомельє

Агроіндустріальний холдинг МХП

АПК (Агропромисловий комплекс)

2 роки 6 місяців

09.2021 - 03.2024

М'ясний сомельє — це експерт, який допомагає покупцям не лише вибрати м’ясо, але й консультує, який вид м'яса найкраще підійде для ваших цілей та страв. Він може дати рекомендації щодо вибору м'яса, якщо у людини є якісь певні вподобання чи особливості організму, наприклад, непереносимість деяких продуктів.На відміну від звичайних продавців, м'ясний сомельє має глибокі знання не лише про саму продукцію, але й про специфіку вирощування тварин, їхнє харчування, про хімічний склад м'яса та особливості його споживання.

Контроль за строками продукції,прийом товару як по кількості так і по якості.Викладка на вітрини згідно планограм.Розрахункові операції , касова дисципліна.Участь у переобліку ТМЦ.Чистота та порядок робочого місця.

Контакт керівника для рекомендації

095 709 6258 Бузань Ірина

Сирний сомельє

ТОВ Юлана

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 10 місяців

10.2019 - 08.2021

Мої обов'язки:обслуговування гостей бутика,ознайомлення з асортиментом деликатесної групи(европейські сири,хамони,с/в ковбаси ),проведення дегустацій сирів в тандемі европейськими винами і міцними алкогольними напоями.Обслуговування гостей в барі салону.Випічка хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів.Приготуваня кави та інших гарячих напоїв, а також алкогольних та безалкогольних коктейлів.Обслуговування фуршетів и масових заходів в салоні.Розрахунок покупців на касі.Інкассація.Оновлення асортименту в відповідності з попитом гостей.Аналіз продаж, замовлення товару,контроль якості і термінів зберігання,спілкування з поставниками.Формування вітрин,проведення переобліків.

Сирний сомельє

in vino

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 9 місяців

06.2017 - 03.2019

Мої обов'язки:обслуговування гостей салону,ознайомлення з асортиментом делікатесної групи(європейські сири,хамони,с/в ковбаси ),проведення дегустацій сирів в тандемі європейськими винами і міцними алкогольними напоями.Обслуговування гостей в барі салону.Випічка хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів.Приготуваня кави та інших гарячих напоїв, а також алкогольних та безалкогольних коктейлів.Обслуговування фуршетів и масових заходів в салоні.Розрахунок покупців на касі.

Інкассація.

Оновлення асортименту в відповідності з попитом гостей.Аналіз продаж, замовлення товару,контроль якості і термінів зберігання,спілкування з поставниками.Формування вітрин,проведення переобліків.

Продавець -консультант делікатесної групи

Арда-трейдінг алкомаркет "Вінтаж"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

4 роки 6 місяців

11.2012 - 05.2017

(Алкогольна продукція)

В мої обов'язки входило: знання нюансів всього асортименту елітного товару, грамотна консультація покупців про вишукані продукти, успішна реалізація з високим рівнем продаж основного и супутного товару. Засвоїла професію кортадора. Професіональна нарізка хамонів,розвиток культури споживання сиру!Викладка товару,згідно затвердженої планограмми, контроль за термінами споживання і температурним режимом в вітринах та в холодильнику, консультування покупців, підбір сирів по потребі, проведення дегустацій сирів,з ціллю підвищення об'ємів продаж і заохочення нових лояльних покупців.

Навчалась в 2 закладах

КНУКМ культуролог

Культурологія

Киев, 1997

Вищий навчальний заклад Кіровоградський кооперативний коледж економіки і права імені М.П.Сая Кіровоградської обласної спілки споживчих товариств

Ревізор-бухгалтер торгівлі

Кіровоград, 1984

Курси, тренінги, сертифікати

МХП Курси м'ясного сомельє.

Київ, 2024

Кваліфікація м'ясного сомельє.

Додаткова інформація

Професійне проведення масових заходів.Ведуча.

Написання сценаріїв масових свят, проведення корпоративів в якості ведучої

Тетяна

Продавець -універсал продовольчих товарів

Київ

22 000 $

58 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому