Працював в 3 компаніях   11 років 2 місяці

Послуги для населення - інше

Волонтер гуманітарного центру

World Central Kitchen

Послуги для населення - інше

1 рік

04.2022 - 04.2023

Менеджер по роботі з клієнтами

World Central Kitchen

Послуги для населення - інше

1 рік

04.2022 - 04.2023

Інженер конструктор (електротехнічний напрямок, машинобудування)

Новокраматорський машинобудівний завод

Послуги для населення - інше

10 років

02.2012 - 02.2022

Розробка необхідної техдокументації з модернізації та капітального ремонту, забезпечення працездатності електричної частини металорізального, підйомно-транспортного та ковальсько-пресового обладнання; здійснення конструкторського нагляду за проведенням модернізації, капітального ремонту; підготовка пропозиції та необхідні розрахунки за планами організаційно-технічних заходів; узагальнення та підготовка замовних специфікацій та аварійних актів; участь у підготовці та складанні плану роботи, списку капітальних ремонтів, ведення контролю виконання за ними; ведення листування з фірмами, інститутами та заводами-виробниками з питань експлуатації обладнання; участь у тендерах, встановлення партнерських відносин із постачальниками; розробка та впровадження проектної документації з переведення кранового (електронного та електромеханічного) обладнання на систему радіоуправління; здійснення керівництва стажуванням молодих спеціалістів.

Ключова інформація

Участь у тендерах, побудова ефективної презентації продукту, уміння грамотно вести переговори, підтримувати партнерські відносини із ключовими контрагентами протягом усього періоду роботи з ними, робота з великими обсягами інформації.

Навчався в 2 закладах

Донбаська державна машинобудівна академія

Елекромеханічні системи автоматизації та електропривід

Краматорськ, 2011

Костянтинівський індустріальний технікум Державного вищого навчального закладу "Донецький національний технічний університет"

Монтаж та експлуатація електроустаткування підприємств та цивільних споруд

Костянтинівка, 2008

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Курси підвищення кваліфікації

Краматорск, 2018

Додаткова інформація

Особисті якості

Не маю складності при спілкуванні з людьми різного рівня, легко адаптуюсь до нових умов праці, вмію працювати як самостійно, так і в команді, максимально ефективно планую робочий день, маю досвід роботи в умовах нестабільного робочого дня. Готовий до навчання. Орієнтуюсь на якість та результат. Прагну до вдосконалення отриманих навичок. Готовий розглянути й інші варіанти вакансій.

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач ПК, володіння офісним пакетом MS Office (Word, Excel, Power Point, Access); графічними редакторами: Photoshop; Corel Draw. Знання ОС Windows. Знання професійних програм: Auto Cad, Spotlight, PDM DPP – електронна база з конструкторсько-технологічної підготовки виробництва.

Захоплення та інтереси

Веду здоровий спосіб життя, захоплююся спортом (біг, ОФП), читаю як технічну літературу, так і з бізнесу, фінансів, нових технологій, захоплююсь музикою у всіх напрямках, психологією, також вивчаю англійську мову.

Дмитро

Технічний директор, менеджер проектів, менеджер з продажу, адміністратор.

Київ

60 000 грн.

35 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому