Працював в 7 компаніях   7 років 9 місяців

Інше, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення, Недержавні організації / NGO

Експедитор із закупівель брендових речей

Фрілансер

Інше

4 місяці

10.2021 - 02.2022

Відвідання двічі на тиждень протягом 5 місяців модних бутиків ( зокрема, Chanel, та Luis Vuitton ) у Франкфурті, Відні, Амстердамі, Гамбурзі, Мюнхені та Женеві з метою придбання ексклюзивних рідкісних аксесуарів на замовлення китайського роботодавця.

Менеджер з продажу медичних масок

Фрілансер

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 3 місяці

03.2020 - 06.2021

Пошук прямих постачальників медичних масок з Китаю та допомога у збуті їхнього товару українським гуртовим покупцям.

Візовий менеджер

Фрілансер

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

2 роки 1 місяць

01.2018 - 02.2020

Оформлення китайських віз на основі запрошень від власних китайських партнерів, допомога з легалізацією документів та інформаційний супровід візових клієнтів.

Візовий менеджер

Асоціація Українсько - Китайського Співробітництва

Недержавні організації / NGO

5 місяців

08.2017 - 01.2018

Залучення клієнтів та їх консультування з візових питань, оформлення документів для віз та їх подання до китайського консульства, розвиток партнерської мережі.

Менеджер по роботі з туристичними компаніями України

Дружба Санья ЛТД

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

2 роки 4 місяці

12.2010 - 04.2013

Пошук та підтримання контактів з туристичними компаніями що мали бажання співпрацювати по Китаю, складання та калькулювання туристичних програм на запит партнерів, контроль перебігу турів, участь у міжнародних туристичних виставках в Києві з метою презентації компанії, поїздки Україною з метою укладення угод про співпрацю.

Копірайтер перекладач

China trips. ltd

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

4 місяці

01.2010 - 05.2010

Написання та редагування текстів для сайту компанії та рекламних матеріалів російською мовою, переклад китайських текстів російською мовою, консультування російськомовних туристів.

Гід

Пекінський клуб юнацьких подорожей.

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

6 місяців

06.2009 - 12.2009

Зустріч та супровід російськомовних туристів у Пекіні, написання та редагування рекламних матеріалів компанії.

Ключова інформація

  1. Великий досвід в туризмі. Маю 4-річний стаж роботи в сфері туризму в якостях гіду, копірайтера, менеджера по роботі з партнерами В2В. . Сумарно провів за кордоном 8 років життя та побував в 14 країнах Азії та 7 країнах Європи. Брав участь у туристичниї виставках в Києві, же представляв китайскку туристичну компанію. Маю власних партнерів в Китаї та країнах південно-східної Азії, здатних забезпечити клієнтів візами, трансферами та готелями, а також, у разі ділової поїздки, допомогти з пошуком та логістичним оформленням товарів. Знаю, як складати та прораховувати програми турів. Вмію знаходити нових партнерів та працювати із ними.
  2. Розвинуті навички ділової комунікації. Маю великий досвід успішного ділового спілкування українською, російскою , англійскою та китайскою мовами з представниками різних народів, особливо з китайцями. Вмію підлаштовуватися під графік, смаки та інші особливості ділового партнера, якщо це потрібно для успіху справи. У процесі перемовин завжди прагну вислухати партнера та знайти варіанти співпраці, які влаштують як його, так і мене. При цьому я за потреби можу бути наполегивим та рішуче вимагати дотримання попередніх домовленностей.
  3. Досвід гуртових продажей - зміг в 2020 році вийти на безпосередніх постачальників китайских медичних масок, домовився з ними про прийнятну ціну та зміг заробити, звязуючи цих постачальників з гуртовими покупцями як фрілансер.
  4. Власні партнери в країнах Азіі. Я можу домовитися зі своїми знайомими в Китаї, В'єтнамі, Малайзіі чи Індонезіі щодо допомоги з приводу відвідин їхніх країн з метою відпочинку або бізнесую Якщо вам будуть потрібна китайска віза, допомога з пошуком та наступним логістичним оформленням певних товарів, якщо ви хочете знайти , хто, для прикладу. вам допоможе відавідати кантонську ярмарку, чи то допоможе вам придбати нерухомість на курортах В'єтнаму чи хто здатен постачати якісну каву з Індонезіі, то я такі контакти маю.
  5. Компютери та інтернет. Вмію користуватися офісним пакетом програм Microsoft та 6 різновидами месенжерів. Вмію шукати потібну інформацію в інтернеті та аналізувати її. Веду власну сторінку в facebook
  6. Розинуті навички копірайтингу Вмію грамотно та змістовно складати потрібні тексти, від ділового листа до статті для газети. Мав досвід роботи російскомовним копірайтером для сайту китайскої туристичної компаніі. До цього певний час працював позаштатним журналістом та копірайтером для партіі Ю. Тимошенко.
  7. .Широкий культурний кругозір. Я прочитав багато книжок класиків літератури та гуманітарних наук різних часів та народів, від давнини до Жадана. Я доволі багато знаю про культуру та історію різних країн, і я всіляко намагаюся поповнвати ці знання, бо це цікаво.

Навчався в 4 закладах

Шеньянський політехнічний університет

Курси китайскої мови для іноземців

Шэньян, провинция Ляонин, Китай, 2008

Київський Національний Університет імени Тараса Шевченка

Філософський факультет

Киев, 2005

Київське медичне училище №2

Фельдшер

Киев, 1996

Средняя школа № 71

Киев, 1993

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Індонезійська

базовий

Китайська

вище середнього

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Російська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Личные качества

Цілеспрямований, наполегливий у досягненні поставленої мети. Творчо підходжу до роботи та намагаюся знайти нові рішення поставлених завдань. Маю прекрасну пам'ять. Розважливий та вдумливий, маю розвинені аналітичні здібності. Не п'ю, не курю, стежу за своїм здоров'ям. Завжди відкритий до нових контактів з цікавими та слушними людьми та всіляко прагну їх налагоджувати. Добре орієнтуюся в культурних особливостях різних країн Азії та ставлюся до них з розумінням.

Военная служба

В серпні 2023 був визнаний обмежено придатним до військової служби (підстави- псоріаз та оперований перелам правої плечової кістки).

Олександр Григорович

Менеджер з туризму

Київ

Оболонський район, Печерський район, Подільський район, Святошинський район, Солом'янський район, Шевченківський район

Готовий переїхати: Інші країни

15 000 грн.

47 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 5 годин тому