Працював в 14 компаніях   17 років 4 місяці

Промисловість та Виробництво, FMCG, Автомобільна промисловість та Автобізнес, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Головний технолог

ТОВ "Елітфуд"

Промисловість та Виробництво

6 місяців

05.2023 - 11.2023

Специфіка роботи: Розробка нових видів продукції батончиків з сухофруктів та горіхів під запатентованою назвою «FitBar». Розробка нових видів продукції (цукерок), ті інших SCU які раніше не виготовлялись, затвердження нових рецептур, внесення змін в діючу технологічну документацію: ТУ (технічні умови), та ТИ (технологічних інструкцій до них), створення міні лабораторії для мікробіологічного та вологісного контролю сировини та готової продукції. Контроль при отриманні імпортованої сировини (всі види горіхів та сухофруктів та іншої сировини), контроль виготовлення готової продукції всієї асортиментної матриці виробництва на всіх етапах виробництва, контроль якості смаження горіхів та зміни в технологічних режимах обробки смаження горіхів та зміни в технології виготовлення батончиків. Проведення та аналіз інвентаризацій.

Зовнішній консультант виробничих підприємств

Різні виробничі підприємства

FMCG

3 роки 1 місяць

05.2020 - 06.2023

Зовнішній консультант виробничих підприємств в формі консалтингових послуг в залежності від поставленої задачі (систематизація виробництв, контроль якості сировини та готового продукту, внесення змін до виробничих потужностей їх модернізація, надання рекомендації що до модернізації різних виробництв.) Тимчасова робота по проектам замовників.

Головний технолог (основна) Головний метролог (за сумісництвом).

ТОВ "Кастом снек продакшен"

FMCG

2 роки 5 місяців

11.2017 - 04.2020

  • Специфіка роботи: Відкриття підприємства з нуля (відкриття виробництва попкорну для мережі кінотеатрів «планета кіно») підготовка бази, та пошук постачальників сировини для виробництва готового продукту, інвентарю, формування довгострокових відносин з постачальниками, формування з нуля всієї нормативної бази для запуску в роботу підприємства (написання ТУ, ТИ (технологічних інструкцій), розробка системи НАССР для підприємства) та введення в експлуатацію устаткування (виробнича лінія країна виробник США, фасувальна лінія країна виробник Туреччина, отримання всіх нормативних документів на відповідність устаткування стандартам та нормативним актам на території України). Розробка з виробником смако-ароматичних композицій смаків для готового продукту та їх затвердження. Розробка макетів упаковки та затвердження технічних текстів з регуляторними органами (склад продукту, опис виробника). Налаштування устаткування на виробництво якісного продукту, та зберігання рецептур з правками кожен виробничий день. Контроль виробництва від отримання сировини та пакувальних матеріалів до упаковки готового продукту.

Директор

ТОВ "Зелені Автомобілі України"

Автомобільна промисловість та Автобізнес

1 рік 3 місяці

09.2016 - 12.2017

  • Специфіка роботи: Відкриття підприємства з нуля, підготовка всіх документів для реєстрації ТОВ. формування асортименту електрокарів для продажу на підприємстві та зарядних станцій до них, пошук постачальників, підписання договорів на поставку партій товарів, контроль якості доставленого товару, пошук каналів збуту, забезпечення прибутковості підприємства в цілому, відповідальність за показники діяльності підприємства, організація робочих процесів та розробка планів розвитку підприємства, підбір та адаптація персоналу, загальне керівництво персоналом на підприємстві.

Технолог.

ТОВ „Лісна бар інвест”. Мережа ресторанів в яку входять такі ресторани: Wine City Grill, Vodka Grill, Tiesto Grill.

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

02.2016 - 07.2016

• Специфіка роботи: В мережі ресторанів відповідав за створення Технологічних карток, підрахування собівартості, самостійне ведення бази 1С 8.2. Відкриття ресторану Tiesto Grill з нуля, формування в 1С сировинної бази та бази ТК. Аналіз рентабельності меню мережі ресторанів, пошук методів зниження собівартості, прийом сировини та аналіз її якості, пошук нових постачальників сировини, управління шеф-кухарями ресторанів. Проведення інвентаризацій, їх аналіз, формування звітності власникам ресторанів.

Технолог

Робота в ресторанах за індивідуальною домовленістю:

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 місяців

03.2015 - 01.2016


  1. 1) Ресторан «Вершки суспільства» місто Київ вулиця Звіринецька, 47 (Розробка повного пакету технологічної документації для підрозділу кухня і бар).
  2. 2) Мережа розважальних центрів «Турбіна» в містах: Полтава, Рівне, Чернівці. (ведення та корегування бази технологічних карт в 1С 8.2 та створення нових рецептур та формування нового меню мережі ресторанів з урахуванням місцевих особливостей регіонів).
  3. 3) Ресторан «Пастернак» місто Київ, вулиця Драгомирова 20А (Розробка повного пакету технологічної документації для бару та кухні, ведення бази1С 8.2, розробка сезонних меню, святкових пропозицій та основного меню з шеф-кухарем закладу).

Технолог з технології харчування.

ТОВ „Марон ІНК”. Всеукраїнська мережа ресторанів «Авто-Гриль Мисливець»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 6 місяців

08.2013 - 02.2015

  • Специфіка роботи: В мережі ресторанів 21 ресторан по території України. Безпосередньо під управлінням 17 ресторанів. Відповідав за створення Технологічних карток (далі ТК), проведення відпрацювань по створеним ТК розробка нових меню (разом з бренд-шефом мережі ресторанів), підрахування собівартості страв спільно з відділом закупівель мережі ресторанів. Ведення бази технологічних карток, сприяння переходу підприємства з бази даних 1С7.7 на базу 1С 8.2. Розробка рекомендацій для оптимізації роботи в новій базі даних 1С 8.2 (для програмістів підприємства). Організація проведення обміну в базі даних з локальними ресторанами. Розробка внутрішніх стандартів роботи виробничого підрозділу мережі ресторанів. Розробка МЕМО та інших внутрішніх документів підрозділу. Проведення інвентаризацій, встановлення меж допустимих відходів сировини при виробництві страв на основі технологічних норм та законів регулюючих діяльність підприємств ПГХ. Контроль за якістю сировини та готових страв мережі ресторанів. Проведення навчання шеф-кухарів разом з бренд-шефом мережі ресторанів.

Технолог

ТОВ „МПС Україна”. Мережа ресторанів «Мамамія» м. Київ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 місяців

07.2012 - 02.2013

  • Специфіка роботи: Відкриття цехів власної лінії виробництва морозива, картоплі фрі та Італійської пасти, ведення, оформлення документації по переробці сировини та готової продукції, розробку і затвердження нових рецептур і технологію приготування страв; норми відходів і витрат у процесі обробки сировини; розробка нового меню. Контроль за якістю сировини та готової продукції. Контроль діяльності ресторанів та проведення щомісячних перевірок та оцінювання роботи керуючих ресторанами мережі. Розробка, та затвердження нормативно-технологічної документації (ТУ та технологічних інструкцій до них). Проведення атестацій та підвищення професійного рівня співробітників.

Технолог

„Київський центр харчових технологій”, м. Київ

FMCG

1 рік 2 місяці

02.2011 - 04.2012

Специфіка роботи: Відкриття кондитерського цеху, підготовка, розробка, оформлення технологічної документації, пошук та взаємодія з постачальниками обладнання, продуктів. Організація безперервного виробництва. Облік товарно-матеріальних цінностей. Списання ТМЦ. Підбір персоналу та його адаптація.

Технолог

Готель "Славутич" (ТОВ "Оствесттур"), м. Київ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

08.2010 - 01.2011

  • Спеціалізація готелю: Європейська кухня, кухні народів світу.

Специфіка роботи: Підготовка, розробка, оформлення технологічної документації, закупівля обладнання, товарно-матеріальних цінностей, інвентарю. Розробка меню. Списання ТМЦ. Керівництво колективом.

Технолог

Ресторан "Східна казка" (ПП "Агора Плюс"), м. Київ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 місяців

09.2009 - 04.2010

  • Спеціалізація ресторану: Європейська, східна, японська кухні.
  • Специфіка роботи: Відкриття ресторану з нуля, підготовка, оформлення технологічної документації, розробка проекту кухні, закупівля обладнання, інвентарю. Розробка меню.

Робота з контролюючими органами.

Кухар

Готель "Inter Continental Kyiv" (ТОВ "Готель менеджмент"), м. Київ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 місяці

06.2009 - 08.2009

  1. Спеціалізація готелю: Європейська кухня, кухні народів світу.
  2. Місце роботи: Головна кухня.

Специфіка роботи: Підготовка до відкриття готелю, робота з документацією, розробка стартового меню, його корегування.

Кухар

Ресторан «Стіна» (ТОВ «Рант»), м. Київ.

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 3 місяці

02.2007 - 05.2009

  • Спеціалізація ресторану: Європейська, Японська кухня.
  • В меню використовувалися страви країн Японії, Норвегії, Німеччини, Італії.

Працював на всіх процесах виробництва.

Кухар

Центр відпочинку «Вертикаль» (ТОВ «Гральний Дім»), м. Київ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 5 місяців

09.2005 - 02.2007

  • Спеціалізація ресторану: Європейська кухня.
  • В меню використовувалися страви країн Німеччини, Італії, Іспанії, Франції.

Працював на виробництві в усіх цехах.

Ключова інформація

  • Досвід відкриття заводу по виробництву попкорну з нуля.
  • Наявність сертифікату компетентності аудитора за ДСТУ ISO 22000:2007 від 12.06.2019 року.

  • Досвід відкриття ресторанів з нуля, розробка проектів кухонь;
  • Робота з контролюючими органами, отримання дозвільної документації, реєстрація підприємства в державному реєстрі;
  • Підготовка та оформлення технологічної документації, закупівля обладнання, товарно-матеріальних цінностей, інвентарю, списання товарно-матеріальних цінностей;
  • Керівництво колективом;
  • Розробка меню;
  • Контроль взаєморозрахунків з постачальниками, калькуляція собівартості готової продукції;
  • Ведення документації з переробки сировини, робота з первинною документацією.
  • Досвід відкриття ресторанів з нуля, розробка проектів кухонь;
  • Досвід відкриття автосалону з нуля.

Працюю з програмами:

1С: Бухгалтерія 7.7. 1С: Бухгалтерія 8.2. MS Office Excel, Word, PowerPoint. Система автоматизації обліку Б-52, R-Keeper, SAP.

Навчався в 2 закладах

Київський національний торговельно-економічний університет

Факультет: Ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. Напрям підготовки: Харчові технології та інженерія. Спеціалізація: Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс. Магістр. Харчові технології та інженерія.

Киев, 2013

Вище комерційне училище Київського національного торгово-економічного університету (ВКУ КНТЕУ)

Факультет: Технологія харчування. (Денна форма навчання) Спеціальність: Харчова технологія та інженерія. Молодший спеціаліст з технології харчування, технік-технолог, кухар 5 розряду.

Киев, 2009

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

рідна

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

«Секрети управління компанією»

Киев, 2017

  • 10.05.2017 Лекція президента найбільшого національного оператора мобільного зв'язку Kyivstar Петра Чернишова «Секрети управління компанією»

 

«Інвестування як мистецтво створення майбутнього. Стартапи і нові можливості».

Киев, 2017

  1. 23.05.2017 Лекція Вікторії Тігіпко - «Інвестування як мистецтво створення майбутнього. Стартапи і нові можливості».

Інтенсив «ГРОШІ. 8 навичок заможних людей ». Інтенсив «Бізнес від а до я»

Киев, 2015

  • Грудень 2014- 14.02.15 року. Інтенсив «ГРОШІ. 8 навичок заможних людей » (1 частина навчання). Інтенсив «Бізнес від а до я» (2 частина навчання).
  • З 16.02.15 року по 8 квітня 2015р. продовження навчання. Інтенсив: «Гроші+Формування грошового потоку»
  • З 16.04.15 р по жовтень 2015 року. Продовження навчання в сформованій майстер групі (тривалість навчання 6 місяців).
  • Програму навчання проводять:
  • Сергій Розвадовський - професійний бізнес-тренер. Системний підприємець, співвласник і розробник різних бізнес проектів які перетворилися на успішні компанії на ринках України, Росії, Білорусії і Казахстану. Двічі керував підприємствами союзного значення і виводив їх з боргів. Досвідчений консультант і викладач з двадцятирічним стажем. На сьогоднішній день - доларовий мільйонер.

Костянтин Шпак - системний підприємець і стратегічний менеджер. 10 років керував напрямками стратегічни

Додаткова інформація

Личные качества

  • Уважність, відповідальність, старанність, комунікабельність, бажання постійно навчатись, постійна робота над вдосконаленням своїх власних здібностей, вміння плідно працювати в команді, вміння чітко планувати свою роботу, орієнтація в роботі на якісний результат.

Андрей

Керівник проектів (Директор)

Київ

36 років

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 місяць тому