Працював в 7 компаніях   23 роки 2 місяці

Телекомунікації / Зв'язок, Електроніка та електротехніка, Освіта, Енергетика та Енергоносії

Керівник проекту

Технологічний парк "Українські інформаційно-телекомунікаційні технології"

Телекомунікації / Зв'язок

10 місяців

10.2023 - 08.2024

Контроль та розробка нових напрямків у галузі зв'язку, телекомунікаційного обладнання профільного призначення, безпілотних літальних апаратів та систем; застосування аеростатних засобів в якості несучих платформ; підготовка проектно-конструкторської документації та участь у випробовуваннях і ціноутворенні.

Продакт-менеджер Delta Electronics

ТОВ "Мегатрейд IT"

Електроніка та електротехніка

5 місяців

04.2023 - 09.2023

Створення комерційних пропозицій, навички в проектуванні, організації та супроводі в процесі виконання проектів з використанням джерел безперебійного живлення (ДБЖ) Delta Electronics та центрів обробки даних (ЦОД) Delta Electronics на їх основі.

Продакт-менеджер Schneider Electric Україна

ТОВ "Софілайт"

Електроніка та електротехніка

4 роки 3 місяці

02.2018 - 05.2022

Аналіз ринку, просування марки на ринку (наприклад, по електронно- та електротехнічній продукції, такої як датчики руху та присутності, електроінсталяція різних торгових марок, автоматичні вимикачі та пристрої електрозахисту тощо), аналіз продажів, ціноутворення, переговори та замовлення з постачальниками та виробниками, супровід гарантійного обслуговування, технічний та торговий консалтинг, маркетинг (підготовка та проведення акцій, супровід процесу брендування).

Фінансовий аналітик, підвищення кваліфікації

Київський університет ринкових відносин

Освіта

6 місяців

09.2016 - 03.2017

Адміністрування та управління персоналом. Фінансовий аналіз підприємства, діагностика та виявлення фінансових проблем, методи ефективного управління, прогнозування, удосконалення та рекомендації щодо прийняття управлінських рішень на підприємстві. Ведення документації, адміністративного, фінансового, логістичного контролю та фінансово-бухгалтерського обліку у пакетах «1С Підприємство», «Microsoft Excel», Фінансовий аналіз проектів та підприємств у «Project Expert».

Провідний інженер

ТОВ "Енергопартнер інжиніринг"

Енергетика та Енергоносії

3 роки 10 місяців

10.2012 - 08.2016

Операційне адміністрування, керування персоналом. Ведення проектів, курування проектно-кошторисної документації, підписання та закриття договорів, контроль виконання робіт, закупівля обладнання та ведення договорів щодо їх постачання, участь у проектуванні мнемовидів, підготовка вступних для плазморізу, контроль та курування виробництва шафового електроустаткування під проекти та ін.

Старший науковий співробітник, кандидат фізико-математичних наук

Інститут фізики напівпровідників ім. В.Є. Лашкарьова

Електроніка та електротехніка

12 років 10 місяців

11.1999 - 09.2012

Оптика, кріогенні виміри, шумові виміри субструктурних напівпровідникових приладів, фазові переходи шаруватих матеріалів тощо.

Менеджер проектів

ТОВ "Владібор"

Електроніка та електротехніка

1 рік 2 місяці

09.2001 - 11.2002

Продаж, ведення проектів та технічне обслуговування електротехнічного обладнання Schneider Electric Corporation та ін.Конструювання, розрахунок, виготовлення графічної документації, використовуючи програмні конструкторські пакети "Protel PCB 3.0", "MicroSim Design Lab 8.0", "AutoCAD". Цифрова та аналогова схемотехніка.

Ключова інформація

Аналіз ринку, просування власної чи не власної марки на ринку, перемовини з китайськими чи інших країн в електронній формі підрядниками, чи постачальниками по виготовленню та відповідно продажу продукції під нашими брендами, ціноутворення, переговори та замовлення з підрядниками та виробниками, технічний та торговий консалтинг, маркетинг та проведення рекламних акцій для просування відповідного товару на ринку.

Контроль та розробка нових напрямків підготовки проектно-конструкторської документації та участь у випробовуваннях і ціноутворенні.Створення комерційних пропозицій, навички в проектуванні, організації та супроводі в процесі виконання проектів.

Презентаційні навички та вміння навчання персоналу. Методики подання, переконання, роз'яснення та доказів. Психологічний підхід у навчанні та донесенні інформації до персоналу різного рівня знань та підготовки. Практика захисту та відстоювання думок у спілкуванні з людьми різного соціального статусу.

Фінансовий аналіз підприємства, діагностика та виявлення фінансових проблем, методи ефективного управління, прогнозування, удосконалення та рекомендації щодо прийняття управлінських рішень на підприємстві.

Ведення проектів. Курування проектно-кошторисної документації. Підписання та закриття договорів. Управління персоналом. Логістичні навички в постачанні та постачанні обладнання. Ведення переговорів.

Ведення документації, адміністративного, фінансового, логістичного контролю та фінансово-бухгалтерського обліку у пакетах «1С Підприємство», «Microsoft Excel», Фінансовий аналіз проектів та підприємств у «Project Expert».

Навчався в 4 закладах

Київський університет ринкових відносин

Фінансовий аналітик, Факультет післядипломної освіти та підвищення кваліфікації

Київ, 2017

Авторизований центр навчання Schneider Electric Corporation

Апаратне обладнання і програмування на базі промислових логічних контролерів Premium

Київ, 2002

Інститут фізики напівпровідників ім. В.Є. Лашкарьова Національної академії наук України

Аспірантура, Оптика, кріогеніка, Фізика твердого тіла

Київ, 2002

Ужгородский національний університет, Ужгород

Інженерно-технічний, Промислова електроніка, електронні системи

Ужгород, 1999

Володіє мовами

Англійська

базовий

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат по обслуговуванню ПЛК Premium Schneider Electric Corporation

Київ, 2002

Обслуговування промислових логічних контролерів Premium від Schneider Electric Corporation

Додаткова інформація

Особисті якості

креативний, творчий, організований, відповідальний, цілеспрямований, комунікабельний, здатний працювати у команді.

Олександр Михайлович

Продакт-менеджер

Київ

40 000 грн.

50 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому