Робота кухар в Полтаві
Провідні роботодавці
Чат-бот знайде вакансії за вашим запитом в Україні та закордоном
Надсилатиме нові вакансії з можливістю працювати віддалено
Надсилатиме всі нові вакансії у вашому регіоні
Створіть резюме та отримайте ще більше варіантів працевлаштування.
Отримайте більше можливостей у кар'єрному зростанні. Створіть резюме, щоб отримати власні рекомендації та зробити пошук роботи більш ефективним.
Пошукачі також дивляться
Прибиральниця посудомийниця
Увійдіть або зареєструйтесь, щоб позначити вакансію як нецікаву
Пекар-Кондитер
Увійдіть або зареєструйтесь, щоб позначити вакансію як нецікаву
Формувальник тіста

Увійдіть або зареєструйтесь, щоб позначити вакансію як нецікаву
Хост, хостес

Увійдіть або зареєструйтесь, щоб позначити вакансію як нецікаву
Прибиральниця виробничих приміщень
Увійдіть або зареєструйтесь, щоб позначити вакансію як нецікаву
Комплектувальник інтернет-замовлень

Увійдіть або зареєструйтесь, щоб позначити вакансію як нецікаву
Ліфтер
Увійдіть або зареєструйтесь, щоб позначити вакансію як нецікаву
Формувальник сиру (з навчанням)
Увійдіть або зареєструйтесь, щоб позначити вакансію як нецікаву
Помічник шеф-кухаря
Увійдіть або зареєструйтесь, щоб позначити вакансію як нецікаву
Комплектувальник -комплектувальниця на склад

Увійдіть або зареєструйтесь, щоб позначити вакансію як нецікаву
Кухар належить до професій, які не втрачають своєї актуальності у будь-які часи. Робота кухаря дає змогу людям насолодитися різноманіттям страв, поєднанням смаків і відчути справжній екстаз від звичних інгредієнтів.Кухар – це людина, яка професійно займається приготуванням страв для інших, здебільшого у закладах громадського харчування. Кухарі не просто варять суп чи смажать картоплю, вони знають технологію приготування і вміють правильно оформити подачу страви. Саме завдяки роботі кухаря одні ресторани стають популярнішими за інші, відвідувачі готові стояти в черзі, аби скуштувати улюблену страву.Також кухар відповідає за вибір та підготовку продуктів до приготування, дотримується норм зберігання продуктів, санітарно-гігієнічних правил, взаємодіє з офіціантами та метрдотелем.










