Работал в 5 компаниях   21 год 10 месяцев

Промышленность и Производство, Электроника и электротехника

зам. директора з виробництва

ТОВ "ПІ ДЖІ РОБОТІКС"

Промышленность и Производство

4 месяца

10.2023 - 02.2024

Виробничий мілітарі стартап. Був ретельно проаналізований цикл виробництва від отримання комплектуючих до передачі продукції на склад (виробничий аудит). В результаті впроваджені зміни до основних технологічних процесів, направлені на зменшення загальної трудомісткості продукту. Особлива увага була приділена якості продукції. Впроваджено вхідний контроль комплектуючих та сировини, проведена робота з постачальниками. Запущений механізм розробки та систематизації технічної документації на продукцію конструкторським відділом. Проведено аналіз співпраці виробничого підрозділу підприємства з іншими підрозділами, а саме відділом закупки та логістики, складом, фінансово-економічним відділом та конструкторським відділом. Було запропоновано заходи спрямовані на покращення взаємодії підрозділів підприємства для оптимізації виробничих процесів та збільшення прибутку.

Начальник виробництва

ТОВ "ВП "Електронне світло" www.el.ua

Электроника и электротехника

11 лет 8 месяцев

10.2010 - 06.2022

Планування, організація та контроль двох виробничих майданчиків в різних містах. Запуск ділянок виробництва з "0" в мінімальні терміни. Підбір, купівля обладнання та оснащення робочих місць. Модернізація робочих місць. Підготовка та пуск в експлуатацію монтажного відділу підприємства. Налагодження та контроль бізнес процесів на віддаленому заводі підприємства. Контроль за забезпеченням та оновленням, дотриманням виробництвом технічної документації, а також за здійсненням підготовки виробництва для виготовлення нових видів продукції. Облік виробництва. Координація складу та відділу забезпечення, а також оптимізація їх роботи. Організація безперебійного функціонування виробничого обладнання, енергозбереження. Раціональне використання виробничих ресурсів (кадри, обладнання, матеріали). Досвід роботи по зменшенню та оптимізації виробничих витрат. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва. Підбір, навчання та формування команди. Звітність. Відповідальний за випуск продукції від комплектації до готових виробів. Контроль та забезпечення виробництва необхідною сировиною та матеріалами.

Начальник виробництва

НПЧП "Терекс" terex.kiev.ua

Электроника и электротехника

1 год 8 месяцев

02.2009 - 10.2010

Планування та організація виробництва. Контроль та забезпечення виробництва сировиною та матеріалами. Складання планових норм виробництва з подальшою мотивацією персоналу. Ведення бази технічної документації. Контроль виробничих процесів і якості продукції на всіх етапах виробництва.

Начальник виробництва

ЗАТ "Ведекон інжиніринг" www.vedekon.ua/

Электроника и электротехника

10 месяцев

02.2008 - 12.2008

Планування та контроль виробничих процесів. Річне бюджетування виробничого відділу. Контроль за материально-технічне забезпечення виробництва. Систематизація та ведення бази технічної документації. Забезпечення системи мотивації персоналу виробничого відділу. Звітність. Покращення якісно- кількісних показників виробництва.

Начальник виробництва

ТОВ "Вимірювальні технології" www.measure.com.ua

Электроника и электротехника

7 лет

01.2001 - 01.2008

Відповідальний за випуск продукції від комплектації до готових виробів. Контроль та забезпечення виробництва необхідною сировиною та матеріалами. Переговори та договора постачальників матеріалів. Підбір та купівля обладнання та оснащення робочих місць. Підготовка та запуск в експлуатацію трьох цехів підприємства. Планування виробництва. Контроль якості продукції на всіх етапах виробництва. Звітність.

Ключевая информация

Більш, ніж 20-ти річне оперативне управління виробництвами.

Запуск виррбництв з "нуля".

Забезпечення безперебійної роботи виробництв повного циклу, від закупівлі сировини до випуску готової продукції. Оптимальне використання усіх наявних ресурсів виробництва.

Учился в 2 заведениях

Національний аграрний університет

Електрифікації та автоматизації

Київ, 2000

Ніжинський агротехнічний коледж

Електрифікації та автоматизації

Ніжин, 1997

Владеет языками

Английский

средний

Польский

базовый

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Семінар Бізнес клуб, Виробництво

Київ, 2014

Lean Consult, "Управління виробництвом - теорія та практика"

Київ, 2008

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

Категорія "В".

Захоплення та інтереси

Книги, рибалка.

Андрій

Начальник виробництва

Киев

48 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 20 часов назад