Работал в 6 компаниях   26 лет

Архитектурные и дизайнерские бюро, Строительство, Телекоммуникации / Связь

Партнер-керівник з розвитку бізнесу

Архітекторська студія "Бауст"

Архитектурные и дизайнерские бюро

3 года 5 месяцев

09.2015 - 02.2019

Пошук потенціїних замовників для майстерні, участь в переговорних процесах, складання комерційних пропозицій, підготовка та підпис договорів, контроль за терміном виконання робіт, фінансовий контроль проектів, керування проектами та колективом, участь в засіданях як внутрішніх так із замовником, здача виконаної роботи замовнику.Складаня бізнес планів та стратегії розвитку студії як короткосторокових так і довгострокових проектів,участь в Конфедерації будівельників України та Українському клубі нерухомості .Пошук інвесторів для девелоперськіх проектів.

засновник та керівник компанії

"ДКДС-проектбуд"

Строительство

5 лет 1 месяц

08.2010 - 09.2015

  • організація та контроль робіт підприємства, фінансовий контролінг, розробка та управління інвестиційними проектами компанії у сфері нерухомості та поточний контроль за їх виконанням(реалізацією); Розробка схем та пошук джерел фінансування проектів;Робота з фінансовими установами, будівельними компаніями, та іншими організаціями. Участь у розробці короткострокової та довгострокової стратегії розвитку підприємства. Аналіз господарської діяльності підприємства. Ведення переговорів та укладання контрактів (в тому числі зовнішньоекономічних). Оцінка економічної привабливості інвестиційних проектів

комерційний директор

Шатро, ООО

Строительство

2 года

07.2008 - 07.2010

  • організація та контроль робіт з комерційної діяльності підприємства, фінансовий контролінг, розробка та управління інвестиційними проектами компанії у сфері нерухомості та поточний контроль за їх виконанням(реалізацією); Розробка схем Участь та пошук джерел фінансування проектів;Робота з фінансовими установами, будівельними компаніями, та іншими організаціями. у розробці короткострокової та довгострокової стратегії розвитку підприємства. Аналіз господарської діяльності підприємства. Ведення переговорів та укладання контрактів (в тому числі зовнішньоекономічних). Оцінка економічної привабливості інвестиційних проектів.

Фінансовий директор

Шатро, ООО

Строительство

6 месяцев

01.2008 - 07.2008

  • управління фінансами ( з/п облік, перевірка та видача згідно результатів діяльності, інвестиції (розрахунок окупності), кредити(залучення), управління кредиторською та дебіторською заборгованістю (проплати), автоматизація проплат); , економічний аналіз та контроль виконання бюджетів; Контроль за веденням бухгалтерського та податкового обліку. Контроль складання бухгалтерської та податкової звітності. Підготовка документів для отримання банківських кредитів та гарантій. Контроль складання податкової, бухгалтерської, управлінської звітності. Взаємодія із контролюючими органами.

провідний інженер відділу підготовки з супроводу контрактів

Укртелеком, ПАТ

Телекоммуникации / Связь

11 месяцев

04.2007 - 03.2008

  • розробка та супровід контрактів взаємодій з іншими підрозділами компанії підготовка документів для участі в тендерах як внутрішніх так і зовнішніх фінансовий контроль робота з управлінням статистики, Міністерствами, фінансовими установами, та іншими підприємствами. Взаємодії з 12 філіалами компанії контроль за виконанням бюджету.

інженер відділу постачання

Укртелеком, ПАТ

Телекоммуникации / Связь

14 лет 1 месяц

03.1993 - 04.2007

  • розробка бюджету захист бюджету контроль фінансових потоків господарська діяльність з придбання матеріалів та послуг для підприємства та філії. Підготовка тендерних пропозиції документації участь в тендерах як внутрішніх так і зовнішніх. Ведення ЗЕД, робота з іноземними компаніями з питань закупівлі обладнання зв'язку. Приймав участь в будівництві всіх проектів мереж зв'язку таких, як ITUR,(проект ЕБРР), РРЛ та ВОЛЗ був призначеній менеджером з підготовки та супроводу контрактів, митного очищення та логістичного супроводу контрактів. Загальна вартість реалізованих проектів понад 100 млн.долларів США.

Ключевая информация

Довгостроковий досвід управління бізнесом у власній компанії в статусі власника компанії ,так і на інших посадах в інших компаніях.Основним моментом хочу відмітити працю менеджером проекту ІТУР (Италія, Турція, Україна, Росія)- будівництво магістралі волоконооптичного звязку(проект БанкуЕБРР вартістью 53 млндол.термін реалізаціі 5 років), також брав участь у всіх проектах будівництва ліній звізку ВАТ "Укртелеком",загальна вартість реалізованих проектів більше 100 млн.дол. Досвід роботи с ДМСУ складае 15 років.Цілеспрямованість вміння объеднати навколо себе колектив працювати единою командою для досягнення максимального прибутку компанії.

Учился в 1 заведении

Державний універсітет інформаційно-комунікативних технологій

менеджер организициї

Київ Украіна, 2006

Владеет языками

Английский

базовый

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

особливі якості

  • відповідальність,вимогливість,комунікабельність,організаторські здібності,аналітичне мислення,здатність працювати у екстремальних ситуаціях, велике коло друзів і знайомих в усіх сферах бізнесу.

2008-2010 рік був членом ради директорів Української будівельної асоціації

комп ютерні навики

впевнений користувач

водійське посвідчення

категорія В наявність автомобіля

захоплення та інтереси

спорт, кіно, подорож

Мета

отримання посади менеджера з перспективою карэрного роста.

Игорь Борисович

Керівник відділу постачання

Киев

40 000 грн.

55 лет

полная занятость

Обновлено 3 месяца назад