Работал в 7 компаниях   16 лет

Автомобильная промышленность и Автобизнес, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, АПК (Агропромышленный комплекс), Транспорт и Логистика

Менеджер з продажу

Фоп

Автомобильная промышленность и Автобизнес

1 год 10 месяцев

07.2022 - по настоящее время

Менеджер з продажу запчастин для спец.техніки та обладнання промислового

Керівник транспорту/головний механік

Агропобутсервіс, ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

4 года 9 месяцев

08.2019 - по настоящее время

Підприємство займається переробкою м`ясної продукції. Обов`язки входить: керівництво транспортним відділом (пріоритет) планована доставка продукції автомобілями та справність автотранспортних засобів ,підбір кадрів, замовлення запчастин, палива та правильність функціонування відділу.

Головний інженер західної філії

ТОВ Агродженерейшен Україна

АПК (Агропромышленный комплекс)

11 месяцев

07.2018 - 06.2019

Агрохолдинг із філією західного регіону входить пять господарств загальним земельним банком 45 тис. гек. землі. Господарства налічують техніку(загальна кількість 450один.) та штат працівників з інженерною службою (кількість 500чол.). Мої обовязки :керівництво інженерно-технічною службою філіалу, забезпечення філії технічно справного автотракторного парку техніки та зернового обладнання ,споруд,контроль замовлення постачанням запчастин та оплат,складання бюджету, справність зернового обладнання та складання графіків ППР. Досягнення:зменшення витрат по бюджету .

Менеджер з продажу запчастин

ТОВ Тайтен Машинері Україна,

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год

07.2017 - 07.2018

Керівник транспортного відділу

Барком, ТзОВ

АПК (Агропромышленный комплекс)

2 года 3 месяца

06.2014 - 09.2016

Підприємство займається виробництвом ковбасної продукції та продажем . Є своя торгівельна мережа .У підприємства повний цикл виробництва продукції ,а саме вирощують поросята в кількості 40 000 гол. та ВРХ 1000гол. ,а також обробляють 12 000 гек землі на якій вирощують зернові : пшения ,ячмінь, ріпак .соя.Є комбікормовий завод. В мої обовязки входять керівництво транспортом на підприємстві повний цикл від логістики (доставка продукції до торгівельної мережі) та ремонтів сільсько господарської техніки.В моїм підпорядкувані находиться 200 одиниць рухомої техніки .У підприємстві є філії із своїми ремонтними майстернями де виконуються різні види ремонтів техніки.

Головний інженер механік(інженер з експлуатації та ремонту)

ТзОВ" Агромарк"

АПК (Агропромышленный комплекс)

4 года

07.2009 - 07.2013

В мої обов'язки входить забезпечення безперебійної роботи 250 одиниць рухомого техніки, в тому числі вантажних автомобілів Ман, Івеко, Вольво, легкових автомобілів Міцубісі і Нива, тракторів Джон Дір і Челенджер, комбайнів Челенджер, Кейс, Клаас, навантажувачів Джіс Бі, Тойота, маннита, причепів Бейлі і сільськогосподарського навісного обладнання - плугів Квердерланд, грунтобороніх борін Хорш, Квендерланд, сівалок Вендерштад, Квендерланд, розкидачів міндобрив Консхільд, Амазон, обприскувачів Беерту, Мультідрайв та іншої високотехнологічної техніки. Весь рухомий транспорт обладнаний системою GPS, що забезпечує контроль за переміщенням техніки і витрачанням палива. У сферу моєї відповідальності відносяться також два елеватори Ріеела. Моя робота передбачає складання графіків планово-попереджувальних ремонтів, замовлення і контроль витрат запчастин та паливно-мастильних матеріалів, керівництво роботою механіків при планових і експлуатаційних ремонтах, уточнення складських залишків і складання планових кошторисів на придбання запчастин, обґрунтування пропозицій на закупівлю нової техніки, робота з сервісними службами. В моє підпорядкування входять трактористи-оператори, водії, механіки, інженер з постачання, кладовщік. Досвід створення севісноі служби з "0" в межах агрохолдингу надають сервісну підтримку техніки.

Головний інженер-механік

ТзОВ “САРМАТ”

Транспорт и Логистика

2 года 8 месяцев

09.2006 - 05.2009

поставка запчастин, контроль ремонту автотранспорту на території підприємства, розподіл роботи слюсарів підприємства, ремонт на сервісних станціях, реєстрація автотранспорту в МРЕВ, ведення складського господарства.

Учился в 1 заведении

ДУ "Львівська політехніка"

Автомобілі та автомобільне господарство

Львів, 1993

Владеет языками

Английский

базовый

Микола

Керівник транспортного відділу

Львов

47 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад