Работал в 7 компаниях 28 лет 5 месяцев
FMCG, Торговля розничная / Retail, Транспорт и Логистика, АПК (Агропромышленный комплекс)
Директор виробництва
GFS Global Trade
FMCG
1 год 11 месяцев
11.2022 - 10.2024
Управління виробничо- господарською діяльністю підприємства. Застосування управлінських навичків для вирішення задач які ставить роботодавець перед підприємством. За цей час вдалося удосконалити систему роботи підприємства, виявити слабкі місця і відкоригувати діяльність підприємства з метою отримання необхідного економічного розвитку. Досягнення:впровадження системи заощадливого виробництва,досвід формування професійноі команди,організація та координація роботи всіх підрозділів виробничих площадок і забезпечення їх продуктивної роботи,забезпечення і контроль безперебійної роботи технологічного обладнання,раціональне використання виробничих ресурсів,організація та контроль на виробництві виконання вимог техніки безпеки і протипожежної безпеки, виробничої санітарії,забезпечення дотримання норм трудової дисципліни та правил внутрішнього трудового розпорядку.Вміння працювати з бюджетами.
Менеджер виробництва , Управління виробництва та стандартів якості
Концерн Хлібпром, ПрАТ(кавове виробництво)
FMCG
1 год 1 месяц
10.2020 - 11.2021
Розробка стратегії розвитку, побудова системних ефективних робочих процесів . Координація та організація виконання виробничих планів та операційних задач.Планування бюджету та витратної частини виробництв та структурних підрозділів, оптимізація та розподіл виробничих та трудових ресурсівРозробка та впровадження системи протоколів, чек-листів та інструкцій, необхідних для системи контролю якості готової продукції.
Керівник складу
Chicco
Торговля розничная / Retail
1 год 5 месяцев
09.2018 - 02.2020
Підбір, адаптація та управління персоналом. Участь у запуску програми WMS. Проведення первинної інвентаризації. Створення графіка проведення інвентаризації та його виконання. Розробив план реорганізації складу та оптимізації складських процесів. Моніторив виконання графіка відпусток. Вирішення адміністративного та господарських питань. Організація ефективної роботи персоналу. Звітність. Запустив модуль 5s. Контроль нормування праці, складання графіків роботи та ін., відповідно до функціональних обов'язків. Проводив зустрічі з постачальником щодо надання документів: Ведення обліку матеріальних цінностей; Упорядкування кошторисів господарських витрат,Господарське забезпечення ДІЯЛЬНОСТІ компанії (закупівлі госп.товари, канцтоварів тощо),Проведення профілактичних робіт щодо підтримки в робочому стані офісного обладнання, інвентарю, меблів, електропроводки, освітлювальних приладів, систем водопостачання, кондиціювання, розробка (коригування) інструкцій, процедур, політики з охорони праці, пожежної безпеки, проведення інструктажів з охорони праці та техніки безпеки тощо),Розробка та вдосконалення системи мотивації, постійна робота з навчання та розвитку персоналу,Контроль підрядних організацій,Забезпечення безперебійної роботи складу. Проведення та участь у/на робочих нарадах.
Керівник складу
Кока - Кола
Транспорт и Логистика
3 года 8 месяцев
02.2013 - 10.2016
Досвід роботи до 150 осіб. Розробка та впровадження системи протоколів, чек-листів та інструкцій, необхідних для системи контролю якості готової продукціїКонтроль за дотриманням регламентів та стандартів роботи департаменту виробництва.Досягнення:2013 – 2015рр. Виконання принципів FIFO, GMP. Досягнення показника CpC. Зниження втрат під час проведення річний інвентаризація. Найкращий результат знаходження авто на території під завантаженням у проекті Gate-to-gate Haulage & Bulk. Проводив змагань серед водіїв навантажувачів.Кількість днів без подряпин за проектом «0» подряпин у 2014 році було досягнуто як - 75 днів.Розробив план реорганізації складу. Керував процесом повернення піддонів із філій та складів дистриб'ютора.Забезпечення ефективної співпраці з іншими структурними департаментами та партнерамиПідготовка та захист презентацій проектів та нових напрямків діяльності Дотримання термінів реалізації нових проектів (проведення тендерів та контроль закупівлі обладнання, підбір та навчання персоналу, відпрацювання технологічних процесів тощо. Проходження всіх внутрішніх та зовнішніх аудитів було пройдено без зауважень.Кількість днів без подряпин за проектом «0» подряпин у 2013 році було досягнуто як – 31 днів. Оптимізація та вдосконалення процесів логістики, обліку, прийому, первинної обробки сировини, зменшення оверстоків тощоЗахист модуля "Leaning Outsorsing", "Breakage&Losses". Впровадження на складі модулів: Кайдзен,5S,SMED, Lean outsoursing,Poka Yoka.
Керівник виробництва
Кока-Кола Беверіджиз Україна
FMCG
5 лет 11 месяцев
02.2007 - 01.2013
Управління виробництвом з розливу безалкогольних напоїв.Контроль за виконанням плану та ефективністю роботи ліній розливу (3 виробничих ліній)+ відділ водопідготовки та відділ сироповарки.Складання графіків змінності, організація навчання персоналу робочих місцях.Дотримання правил з охорони праці та стандартів якості ISO 9001, 22000 (HACCP), Center Leаning, GMP.Підбір, адаптація та управління персоналом.Проведення тренінгів.Складання графіків роботи персоналу та ведення табелів.Робота з постачальниками.Координація, проведення заходів і проектів.Розробка посадових інструкцій, регламентів роботи та стандартів підприємства. Постановка та реалізація цілей і завдань, контроль виконання стандартів компанії, що надаються.Фінансовий аналіз, звітність, планування бюджету, оптимізація витрат і підвищення. Управління персоналом – 60 осіб.Планування бюджету та витратної частини виробництв та структурних підрозділів, оптимізація та розподіл виробничих та трудових ресурсівРозробка та впровадження системи протоколів, чек-листів та інструкцій, необхідних для системи контролю якості готової продукціїКонтроль витрат сировини та допоміжних матеріалів на виробництві; Модернізація обладнання для зменшення виробничих витрат.-Впровадження модулів ощадливого виробництва (Кайдзен, 5S, автономне обслуговування, CMЕД).Маю досвід впровадження lean та оптимізації виробничих процесів;Досвід проведення аудитів виробничих процесів;Системність, розвинені аналітичні здібності та комунікативні навички;Вміння працювати з персоналом різних функцій та рівнів;Орієнтація на результат;Сертифікація з оптимізації процесів\сертифікація Lean.Контролював якість продукції на всіх етапах виробництва.Вирішення адміністративних та господарських питань.Організація ефективної роботи персоналу, звітність. Брав участь у запуску виробничих ліній. Розлив напоїв, вміння працювати на різних видах машин розливу (KHS, Krones, O+H, HANSA). Маю знання основних принципів роботи універсального виробничого обладнання (Філер, етикетор, упак.машина, палетайзер, депалетайзер - ремонт та обслуговування). Знання технологій виробництва напоїв, мінеральних, озонованих вод. Фінансовий аналіз, звітність, планування бюджету, оптимізація витрат і підвищення.
Оператор виробничих машин
Кока-Кола Беверіджиз Україна
FMCG
8 лет 1 месяц
01.1999 - 02.2007
Брав участь у запуску виробничих ліній. Розливів напоїв.
Маю
вміння працювати на різних видах машин розливу (KHS, Krones, O+H, HANSA),
знання основних принципів роботи універсального виробничого обладнання (Філер, етикетор, упак.машина, палетайзер, депалетайзер - ремонт та обслуговування),
знання технологій виробництва напоїв, мінеральних, озонованих вод. Проводив контроль якості та параметрів напою.
Оператор дробарних машин,слюсар 4р
Калитянський експериментальний завод комбікормів та преміксів
АПК (Агропромышленный комплекс)
5 лет 9 месяцев
12.1992 - 09.1998
Забезпечення безперебійної роботи дробарних машин.
Проводив своєчасне обслуговування.
Ключевая информация
Професіонал у галузі харчового виробництва. Наявність лідерських та управлінських навичок, що підтверджує успішний розвиток кар'єри керівника.
Учился в 2 заведениях
Харьковський економіко-технологічний університет
менеджмент
Бровари,Україна, 2016
Дніпропетровський технологічний технікум
технік-технолог
Дніпропетровськ,Україна, 1996
Владеет языками
Английский
ниже среднего
Русский
свободно
Украинский
родной
Курсы, тренинги, сертификаты
різне
Курси навчання, тренінги: "COBRA Система управління підприємства", "Ситуаційне лідерство", "Підбір персоналу", "Шлях лідера-2", "Управління часом", "Формування стилю лідерства через коучинг", "Навички презентації", "Менеджмент "„ТАМ-тренінг","GMP,HACCP (у період з 2007 по 2014),
Проходження та захист модулів: KAIZEN,SMED,TPM ТРЕНЕРИ: Хареба Вадим, Ліза Шибанова, Ірина Брижак
"Оцінка професійних ризиків та управління ними. Вимоги OHSAS 18001:2007. Оцінка ризиків для обладнання. LOG OUT/TAG OUT система."
2012 ТРЕНЕР: Юля Пушенкова
"Організація та виконання управління та контролю у галузі раціонального використання природних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища суб'єктами господарювання." 2009р.РЕКТОР: О.Бондар
Дополнительная информация
Особисті якості
Відповідально та наполегливо ставлюся до роботи. Користувач Microsoft Offic, SAP, 1С, Outlook, Bitrix24, 1С Документообіг, програм виробничого та складського обліку, інтернету.
Посвідчення водія (професіонала), електронавантажувача.
Фасилітатор (тренер) процесу виробництва.
Захоплююсь мотоциклами. Люблю собак, маю німецьку вівчарку.
Цель
Получение и применение знаний в области производства(пищевой),логистики.
Ігор Володимирович
Ігор Володимирович
Керівник виробництва
Бровары
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 3 дня назад