Работал в 9 компаниях   9 лет 10 месяцев

Торговля розничная / Retail

Администратор

Домашній маркет

Торговля розничная / Retail

6 месяцев

03.2020 - 09.2020

Організація роботи магазину, продуктів харчування, а також організація роботи персоналу. Здійснення та контроль всіх операційних процесів магазину та документальне їх оформлення в 1С. Замовлення товару, аналіз запасів. Проведення ревізій та переобліків. Навчання персоналу з дотриманням стандартів мережі.

Старший продавець

Black Red White

Торговля розничная / Retail

1 год 4 месяца

11.2016 - 03.2018

Допомога директору магазину в управлінні і ефективій роботі салону. Контроль заявок від моменту замовлення, до встановлення і збирання меблів у клієнта вдома. Ведення документообігу в "1С". Контроль ефективної роботи персоналу. Прийом та оприбуткування товару. Ведення звітності. Післяпродажне обслуговування (рекламації)

Продавець - консультант

Columbia

Торговля розничная / Retail

10 месяцев

08.2015 - 06.2016

Допомога покупцеві у виборі товару, на підставі його потреб, консультація, і продаж супутніх товарів. Прийом товару. Проведення ревізій і переобліку. Підтримка чистоти в магазині, мерчандайзинг. Перше місце по продажах, протягом усього періоду роботи..

Продавець - консультант

Магазин "Город"

Торговля розничная / Retail

5 месяцев

12.2014 - 05.2015

Допомога покупцеві у виборі товару, на підставі його потреб, консультація, і продаж супутніх товарів. Прийом товару. Проведення ревізій і переобліку. Підтримка чистоти в магазині, мерчандайзинг.

Директор магазину

Kari

Торговля розничная / Retail

2 месяца

09.2014 - 11.2014

Організація роботи магазину і ефективне управління колективом. Контроль фінансової та транспортної документації. Контроль поставок товару в магазин. Звітність, своєчасне проведення акцій, переоцінки товару, ревізії. Контроль планів продажу, Своєчасне виставляння товару.

Старший продавець

MEGASPORT, ТМ

Торговля розничная / Retail

1 год 2 месяца

06.2013 - 08.2014

Організація роботи магазину і колективу. Контроль фінансової та транспортної документації. Контроль поставок товару в магазин. Звітність, своєчасне проведення акцій, переоцінок товару, ревізії. Контроль планів продажу, Своєчасне виставляння товару.

Старший касир

MEGASPORT, ТМ

Торговля розничная / Retail

1 год 6 месяцев

12.2011 - 06.2013

Ведення касових операцій (готівковий, безготівковий розрахунок, своєчасне проведення інкасацій) Знання 1С "Управління торгівлею для України"

Дизайнер - консультант. Касир салону

Домінік

Торговля розничная / Retail

6 месяцев

06.2011 - 12.2011

Створення дизайну ванної кімнати, допомога клієнту у виборі плитки та сантехніки конкретно під його ванну кімнату, кухню. Ведення касових операцій в 1С. Робота в 1С (створення і обробка замовлень, контроль замовлень покупців)

продавець консультант

MEGASPORT, ТМ

Торговля розничная / Retail

2 года 11 месяцев

07.2008 - 06.2011

Допомога клієнту у виборі товару, виявлення потреб людини, здійснення продажів. Прийом товару, переоцінка, ревізії, Переоблік.

Учился в 1 заведении

Вінницький Державний Аграрний Університет

Облік та аудит

Винница, 2008

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Русский

свободно

Украинский

родной

Дополнительная информация

Дополнительная информация

Великий досвід роботи в торгівлі і в великому колективі. Перше місце по продажу в торговій мережі Megasport та Columbia. Є досвід в відкритті великих магазинів (1000 метрів квадратних). Відповідальний, тямущий і стабільний. Вмію поводитися з людьми, та колективом. Завжди ввічливий, можу визначити яка людина зараз перед тобою і як з нею розмовляти, як до неї підійти, як дізнатися про потреби клієнта, організувати роботу колективу. Серйозно ставлюсь до роботи. Завжди з відповідальністю ставлюсь до своїх функцій, стосовно робочого процесу. Ефективне управління магазином. Знання 1С '' Управління торгівлею для України ''. При необхідності можу надати рекомендації з місця роботи в письмовому вигляді.

Цель

Досягти високих результатів! Кар‘єрний ріст. Фінансова стабільність та незалежність. Бути спеціалістом в своїй справі!

Олександр Володимирович

Директор магазину, старший продавець, начальник відлілу

Винница

14 000 грн.

38 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 12 часов назад