Работала в 7 компаниях   20 лет 5 месяцев

Торговля розничная / Retail, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Промышленность и Производство

Начальник АЗК

UPG

Торговля розничная / Retail

1 год 3 месяца

03.2023 - 06.2024

Організація праці та керівництво персоналом на АЗК. Керівництво персоналом понад 38 чоловік. Після реконструкції АЗС, контроль, забеспечення та організація запуску автозаправочного комплексу(АЗС+ магазин+кафе) в роботу. Навчання персоналу стандартам обсуговування та контроль над дотриманням. Забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей та кількісно-якісних показників нафтопродуктів. Вжиття заходів щодо запобігання утворенню недостач та порушення розрахунково-касових операцій та дисципліни.

Регіональный директор (Київський регіон)

ТОВ "МАНГО-ГРУП"

Торговля розничная / Retail

2 года 7 месяцев

09.2019 - 04.2022

  • Аналіз обсягів продажу супутніх товарів та реалізації нафтопродуктів з метою вжиття заходів щодо їх збільшення.
  • Здійснення адміністративно-господарського керівництва дев'яти АЗС (Київ та область), організація праці та керівництво персоналом.
  • Впровадження програм мотивації персоналу з метою збільшення планів продажу.
  • Контроль за дотриманням правил і норм з ОП, ТБ та ПБ, промислової санітарії працівниками АЗС. Проведення всіх видів інструктажів з ОП та перевірка знань працівників АЗС.
  • Підбір та правильне розміщення персоналу, а також організація його навчання.
  • Контроль за роботою персоналу, постановка завдань, виконання планів продаж, приймання, зберігання та відпуску нафтопродуктів.
  • Забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей та кількісно-якісних показників нафтопродуктів.
  • Участь у проведенні планових та позапланових інвентаризацій.Вжиття заходів щодо запобігання утворенню недостач та порушення розрахунково-касових операцій та дисципліни.
  • Ведення переговорів пов'язаних із поставками та реалізацією товарів.
  • Взаємодія з перевіряючими та контролюючими службами та державними органами.
  • Знання та вміння працювати з нормативно-правовою та технічною документацією.Знання правил технічної експлуатації АЗС, метрологічного забезпечення та своєчасний контроль за проведенням ремонтів обладнання та повіркою вимірювальних засобів.
  • Знання азів касової дисципліни, оформлення первинної та облікової документації АЗС.

Начальник АЗС

ПАТ "Лисичанськнафтопродукт"

Торговля розничная / Retail

2 года

08.2017 - 08.2019

Організація праці та керівництво персоналом. Дотримання правил і норм з ОП, ТБ та ПБ, промислової санітарії працівниками АЗС. Проведення всіх видів інструктажів з ОП та перевірка знань працівників АЗС.Підбір та правильне розміщення персоналу, а також організація його навчання. Забезпечення збереження товарно-матеріальних цінностей та кількісно-якісних показників нафтопродуктів.Участь у проведенні планових та позапланових інвентаризацій.Вжиття заходів щодо запобігання утворенню недостач та порушення розрахунково-касових операцій та дисципліни.Ведення переговорів пов'язаних із поставками та реалізацією товарів.Знання правил технічної експлуатації АЗС, метрологічного забезпечення та своєчасний контроль за проведенням ремонтів обладнання та повіркою вимірювальних засобів.Знання азів касової дисципліни, оформлення первинної та облікової документації АЗС.

Інженер з охорони навколішнього природнього середовіща та охорони праці 1 категорії

ПАТ "Лисичанскнефтепродукт"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

8 лет 4 месяца

04.2009 - 08.2017

Як інженер з ОНС: організація системи управління навколишнього природного середовища на нафтобазі та АЗС відповідно до чинного законодавства України, своєчасне отримання дозвільної документації (повітря, вода, відходи), санітарно-епідеміологічних експертиз, організація та своєчасне здійснення моніторингу на нафтобазі з охорони навколишнього середовища (лабораторний контроль повітря, ґрунтових та стічних вод), оформлення статистичної, державної та корпоративної звітності, співробітництво з державними та контролюючими органами, укладання договорів з екологічних питань, розробка планів та заходів на підприємстві, що сприяють запобіганню та зниженню негативного впливу на навколишнє середовище, контроль над дотриманням екологічного законодавства та нормативних актів на підприємстві на підприємстві.

Як інженер з ОП та ПБ: Здійснення контролю за дотриманням законодавства з охорони праці та чинних нормативних документів та правил щодо ПБ; здійснення контролю за створенням безпечних умов праці на робочих місцях (3 та 4 ступені контролю відповідно до СУОП); розробка інструкцій з охорони праці та пожежної безпеки; проведення вступного та повторних та цільових інструктажів для персоналу; навчання та перевірка знань персоналу із загальних питань з ОП; контроль та організація (укладення договору) на своєчасне проходження медогляду працівників відповідно до чинного законодавства; підготовка звітності. Проведення атестації робочих місць на підприємстві. Підготовка матеріалів та проведення періодичних медичних оглядів на підприємстві.

Лаборант контролю якості нафтопродуктів

ПАТ "Лисичанскнефтепродукт"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 2 месяца

02.2008 - 04.2009

Відбір проб нафтопродуктів, виконання аналізів з контролю якості нафтопродуктів (вимірювання щільності, фракційного складу, визначення вмісту: бензолу, ароматичних речовин, сірки, смол, тиску насиченої пари тощо), відповідно до нормативних документів ГОСТ та ТУ на нафтопродукти. Складання паспортів якості на нафтопродукт, оформлення документації: актів, протоколів, виконання корпоративних вимог щодо охорони праці та охорони навколишнього середовища.

Оператор АЗС

ПАТ "Лисичанськнафтопродукт"

Торговля розничная / Retail

2 года 10 месяцев

04.2005 - 02.2008

Приймання, зберігання, відпуск нафтопродуктів на АЗС, роздрібна торгівля супутніх товарів, розрахунково-касові операції, якісне та ввічливе обслуговування клиєнтів,змінні звіти, виконання корпоративних вимог щодо охорони праці та охорони навколишнього середовища.

Інженер-хімік

Завод "Електроприлад"

Промышленность и Производство

1 год 11 месяцев

03.2003 - 02.2005

Технологія нанесення гальванічних покриттів, контроль та коригування розчинів для нанесення покриттів (робота з технічною документацією)

Ключевая информация

Організація та контроль роботи АЗС. Досвід підбору персоналу та роботи з командою понад 15 років. Участь у проведенні інвентаризацій (член постійно діючої інвентаризаційної комісії). Організовувала навчання персоналу, вмію планувати свою роботу, правильно розставляти пріоритети, а також делегувати завдання персоналу. Відмінні комунікаційні навички, взаємодія зі службами та вузькими фахівцями.

Училась в 1 заведении

СУДУ Сєвєродонецький хіміко-технологічний інститут ім. В. Даля

Інженер технолог переробки полімерних матеріалів, факультет хімічної технології та інженерії

Сєвєродонецьк Україна, 2000

Владеет языками

Английский

выше среднего

Курсы, тренинги, сертификаты

Управління в сфері поводження з відходами

Київ, 2009

Курс проводив Інститут водної економіки та природних ресурсів України) м. Київ 26.07.2009 р.

Дополнительная информация

Мета

Отримання роботі на посаді керівника/менеджера

Оксана

Менеджер АЗК/ Керівник АЗК/ Фахівець

Киев

30 000 грн.

46 лет

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Обновлено 4 месяца назад