Работала в 6 компаниях   8 лет 10 месяцев

Медиа / СМИ, Телекоммуникации / Связь, Образование

Менеджер по роботі з клієнтами

ТОВ "СОНАТА ТВ", Київ

Медиа / СМИ

3 месяца

09.2023 - 12.2023

Приймання вхідних дзвінків, консультування клієнтів щодо товару телемагазину та доставки, оформлення замовлень, робота з ПК, базою 1С, Excel.

Менеджер з продажу та обслуговування абонентів

ТОВ "ВЕЧІР ТЕЛЕКОМ", Київ

Телекоммуникации / Связь

8 месяцев

12.2022 - 08.2023

1.Прийом вхідних дзвінків. Допомога у вирішенні технічних питань:перевірка індикації та обладнання; магістралі, яка йде безпосередньо до клієнта, налаштування обладнання; за необхідності анулювання сесії та заглушки. 2.Вихідні дзвінки та робота з існуючою базою. Продажі - апсейли, бандли, кроси. 3.Консультації з фінансових питань: розмір абонплати, встановлення паузи, "Кредиту". 4. Створення заявок на підключення або ремонт, коректне внесення інформації в систему. 5. Робота в Abills, Zvit, Microsip.

Адміністратор - менеджер по роботі з клієнтами (Call - centre)

П В Н З "Європейський університет"

Образование

5 месяцев

07.2022 - 12.2022

Супровід абітурієнтів на всіх етапах вступної кампанії, консультація з будь-яких питань, в тому числі: стосовно вступу та переваг навчання в університеті, ведення інформаційної бази клієнтів, допомога абітурієнтам зі вступом до вузу, допомога з організації днів відкритих дверей, допомога з оформлення знижки вступникам ( підписання договорів про наміри)

Старший редактор "Вражаючі історії ТСН", "По-людськи"

Ivory films

Медиа / СМИ

11 месяцев

08.2021 - 07.2022

Моніторинг інформаційних джерел, знаходження необхідних життєвих історій. Пошук та розробка нових тем програм, пошук та залучення героїв. Виїзд на місцепроживання героя для зняття синхронів, інтерв'ю для сюжетів та ВМЗ. Написання сценаріїв для програм.

Журналіст - редактор програми " Стосується кожного"

Телеканал "Інтер"

Медиа / СМИ

4 года 7 месяцев

01.2017 - 08.2021

Моніторинг інформаційних джерел, знаходження необхідних життєвих історій. Пошук та розробка нових тем програм, пошук та залучення героїв. Виїзд на місцепроживання героя для проведення інтерв'ю. Зйомка візиток для кожного окремого героя.

Журналіст (новини)

Телеканал "ІРТ- Полтава" ,Телеканал"Місто+"

Медиа / СМИ

1 год 9 месяцев

04.2015 - 01.2017

Пошук інформаційних матеріалів, підготовка і проведення інтерв'ю, виїзд на місце подій; швидкість в написанні текстів сюжетів і підводок ;запис стендапів.

Ключевая информация

Маю досвід журналіста новин та журналіста соціального проекту: досвід в пошуку і підготовці інформаційних матеріалів для сюжетів та в пошуку нових тем для програм проекту, пошуку та залученні героїв, навички швидкого написання текстів сюжетів і підводок для ведучого, навички запису стендапів, досвід ведучої.

Училась в 1 заведении

Національный університет імені Тараса Шевченка

Спеціальність " Кино-, телемистецтво" "Інститут культури і мистецтв"

Луганськ, 2013

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

родной

Дополнительная информация

Профессиональные достижения

Диплом магістра "З відзнакою". Є досвід підготовки, проведення, знімання та написання стендапів, сюжетів для новин, репортажів; ВМЗ для проектів . Уміння працювати перед камерою. Знання української і російської мови.

Личностные качества

Цілеспрямованість, чесність, відповідальність порядність, уміння знаходити спільну мову з людьми, пунктуальність, товариськість, уміння долати труднощі, почуття колективізму.

Цель

Отримання посади редактора або тележурналіста на телебаченні м. КИЇВ

Аліна Володимирівна

Тележурналіст, кореспондент, редактор

Киев

25 000 грн.

32 года

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад