Работал в 6 компаниях 21 год 7 месяцев
Торговля розничная / Retail, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Завідувач виробництва Риба/м?ясо
Епіцентр К
Торговля розничная / Retail
1 год 4 месяца
07.2023 - по настоящее время
- організація та контроль оперативних процесів секції Риба/М?ясо ;
- керування процесів виробництва копчення, соленої продукції та м?ясних напівфабрикатів;
- взаємодія з центральним офісом щодо вдосконалення процесів виробництва та підвищення продуктивності відділу;
- робота з постачальниками;
- ведення звітності щодо виконання поставлених цілей.
Заступник керівника відділу Свіжа Риба
МЕТРО
Торговля розничная / Retail
7 месяцев
12.2022 - 07.2023
- організація та контроль оперативних процесів відділу;
- робота з персоналом (постановка задач, розвиток, мотивація, табелюванн);
- ведення товарно- матеріальної бази (інвентаризація, аналіз асортименту);
- звітність по виконанню планових показників;
- робота постачальниками.
Начальник сектору "Свіжі продукти"
АШАН
Торговля розничная / Retail
1 год 3 месяца
07.2021 - 10.2022
- організація комерційної діяльності сектора (сезонність, фестивалі, святкові операції) ;
- навчання, розвиток та супровід менеджерів сектору (складання індивідуального плану розвитку та супровід);
- аналіз, супровід, контроль дотримання управлінських показників сектору (дотримання KPI по списанню, маржі);
- аналіз, планування та дотримання KPI товарообігу сектору;
- підбір, адаптація та супровід персоналу (відділи: м'ясо, риба, гастрономія, молоко/заморозка, пекарня/кондитерка, кулінарія, овочі/фрукти/товари на вагу);
- аналіз, супровід та розвиток напрямку "Кулінарія" на рівні країни. Навчання та супровід менеджерів країни відділу кулінарії на дотримання KPI комерційних та управлінських показників. Планування та організація сезонних фестивалів, трафіків, каталогів на рівні країни.
начальник відділу "М'ясо"
АШАН
Торговля розничная / Retail
3 года 4 месяца
02.2018 - 06.2021
- -Організація та контроль роботи м‘ясного відділу;
- -управління персоналу (постановка та контроль задач, развиток персоналу , ведення рабочого табелю, складання та контроль графіків);
- -контроль дотримання санітарно-гігієнічних норм, технологічних процесів на всіх етапах виробництва, оформлення та підготовка продукції;
- -контроль якості продукції , виробництва яких дотримуються державним нормам та стандартів компанії ;
- -ведення товарно-матеріальної бази, проведення інвентаризації аналіз ассортименту, аналіз продажу;
- -виконання планових показників;
- -підготовка та здача звітів ;
- -робота з постачальниками.
Керівник ресторанів
Танака
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 11 месяцев
02.2015 - 01.2018
Комплекс із 4-х закладів: ресторан японскоі кухні, ресторан італійськоі кухні, коктейль-бар, стейк-бар.
- щотижнево робив аналіз продажу для виконання планування прибутку ;
-Контролював дотримання пожежної безпеки та виконання трудової дисципліни;
-Складав штатний разклад, посадові обов’язки , слідкував за дотриманням робочого табелю;
-займався нарахуванням заробітньої платні працівникам;
- Займався закупкою продуктів , попередньо оброблюючи ціновий сегмент кожного постачальника;
- займався набіром та навчанням персоналу;
- Забезпечував повну життєдіяльність ресторанів починаючи з відкриття та проведення зборів з персоналом та розраховував останнього гостя до закриття .
Менеджер
ПИИ МакДональдз Юкрейн ЛТД
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
11 лет 8 месяцев
06.2003 - 02.2015
-Забезпечував безперебійну роботу закладу (відкриття, закриття ресторана, ведення зміни);
-Контролював та аналізував витрати та прибуток за допомогою внутрішніх звітів продажу;
-Займався набором персоналу, проводив співбесіди, навчав та супроводжував ;
- Планував замовлення продукції постачальнику, приймав доставку та оформлював супутню документацію;
- Проводив переоблік продукції та основних засобів ;
-Вів фінансову звітність (заповнення касового журналу, звіти касира, робота із сейфом та готівкою );
-Виконував контроль та дотримання санітарно-гігієнічних норм,контроль якості та безпеки продукції .
-Слідкував за виконанням техніки безпеки персоналу та гостей;
-Здійснював роботу по взаємодії з контролюючими державними органами.
Ключевая информация
Досвід управління персоналом більше 10 років;
Учился в 1 заведении
Київський національний університет будівництва і архітектури
Підйомно - транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини та обладнання",факультет "Будівельні машини"
Киев, Украина, 2008
Владеет языками
Английский
выше среднего
Украинский
свободно
Курсы, тренинги, сертификаты
Курс "Інтернет-маркетинг"
В жовтні 2024 вивчав Курс "Інтернет-маркетинг", де освоїв базові навички з:
- SMM (Social Media Marketing);
- PPC (Pay Per Click);
- Digital-стратегії SEO;
- UX (User Experience);
- E-mail маркетинг;
- Контент-маркетинг;
- Чат-боти;
- Аналітика.
Дуже пишаюсь собой, що здобув спеціальність, за якою планую своє кар'єрне зростання.
BSM
Базовий курс управління зміною:
-Безпека продукції
-Управління персоналом
-Робота з обладнанням
Дополнительная информация
Комп'ютерні навички
Впевнений користувач, работа с пакетом MS Office, 1С -8, Libro
Водійське посвідчення
категория В
Особисті якості
Я - досвідченний керівник. Вмію підбирати, навчати, супроводжувати та мотивувати персонал. Маю досвід в керуванні великою командою ( 150 чоловік).
Активно займаюсь саморозвитком ( вивчаю англійську онлайн).
Полюбляю активний вид відпочінку ( риболовля та велопрогулянки).
Андрій Сергійович
Андрій Сергійович
Junior SEO-спеціаліст
Ивано-Франковск
полная занятость
Характер работы: удаленная работа
Обновлено 3 недели назад