Работала в 6 компаниях   11 лет 10 месяцев

Медиа / СМИ, Медицина и Здравоохранение, Издательства и Полиграфия, Интернет

Копірайтер

Агенція

Медиа / СМИ

4 года

05.2020 - по настоящее время

Робота копірайтером в агенції. Написання SEO-статей згідно ТЗ на різні тематики (медицина/здоров'я, платіжна система Portmone, нерухомість та робота за кордоном, отримання віз, еміграція, різні товари та послуги, туризм, автомобілі, меблі, дизайн інтер'єрів, мода, освіта, домашні тварини, виробництво модульних будинків, палет, термодеревини, складського обладнання та ін.; вантажоперевезення, мистецтво тощо). Серед написаних мною статей — рекламні тексти, прес-релізи до пісень артистки та ін.
  • SEO-копірайтинг
  • WordPress

Журналіст

Мережа медичних клінік для дітей Кіндерклінік

Медицина и Здравоохранение

2 года

05.2018 - 05.2020

Ведення сайту медичної клініки. Підготовка та написання інтерв'ю з лікарями, статей, новин, SEO-текстів, постів для соцмереж. Пошук та робота з блогерами, підготовка ПР-матеріалів про клініку. Переклад та редагування статей з англійської мови. Написання сценаріїв та підготовка реквізиту для зйомки відеороликів (для соцмереж). Досвід роботи з СМS WordPress.

Редактор сайту

Медична клініка "Амеда"

Медицина и Здравоохранение

1 год 10 месяцев

05.2016 - 03.2018

Ведення сайту медичної клініки. Підготовка ПР-статей, новин, робота з адмінкою, публікація матеріалів на сайті. Просування сайту в соцмережах.

Журналіст розділів «Здоров'я», «Їмо та худнемо», «Діти», «Краса»

ПрАТ "Картель". Інтернет-видання ДеПо (www.depo.ua)

Издательства и Полиграфия

2 года

04.2014 - 04.2016

Проведення інтерв'ю, написання та редагування статей на теми: здоров'я, краса, діти, харчування, дієти, мода, стиль. Розміщення статей на сайті, переклад публікацій з англійської мови, робота з адмінкою, написання SEO-статей, просування сайту в соцмережах.

Журналіст, копірайтер. Працювала одночасно в двох виданнях

Інтернет-видання «Наша свадьба» (http://nashasvadba.ua/) и «Мама» (www.mama.ua).

Интернет

9 месяцев

12.2012 - 09.2013

Написання та редагування статей на різні тематики (шоу-бізнес, краса, мода, здоров'я), переклад публікацій з англійської мови, робота з адміністративною програмою, публікація статей на сайті, ведення блогів, форумів.

Журналіст розділу «Культура»

Журнал «Народный депутат» (видання депутатського клубу «Парламент»)

Издательства и Полиграфия

11 месяцев

01.2012 - 12.2012

Проведення інтерв'ю з відомими людьми зі світу мистецтва, спорту та шоу-бізнесу; написання, редагування та повна підготовка інтерв'ю (до верстки); самостійний підбір ілюстрацій та фотографій.

Ключевая информация

  • досвід роботи журналістом в форматі інтерв'ю;
  • досвід рерайта та копірайтинга статей;
  • досвід роботи з СМS WordPress
  • великий досвід редагування та перекладу текстів (з російської на украинську і англійську мови та навпаки);
  • знання комп'ютера на рівні впевненого користувача: Adobe InCopy, Microsoft Word, Excel;
  • високошвидкісний набір текстів.

Училась в 2 заведениях

Межрегіональна академія управління персоналом (МАУП)

Бухгалтерський облік та аудит

Київ, Украіна, 1997

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»

Акустичні прилади та системи

Київ, Україна, 1996

Владеет языками

Английский

средний

Русский

свободно

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Кенсінгтонська академія англійської мови

Лондон, Великобританія, 1995

Вивчала англійську мову. Після завершення навчання мій рівень англійської мови - Upper Intermediate.

Дополнительная информация

Личные качества

- бажання самореалізуватись - цілеспрямованість, - висока працездатність, - пунктуальність, енергійні - відповідальність.

Увлечения и интересы

Пишу картини маслом, йога.

Приклади моїх робіт

Пости для соцмереж: https://www.instagram.com/p/CpIaHZxLKIx/?igshid=YmMyMTA2M2Y= https://www.instagram.com/p/Co-DrCcIqJM/?igshid=YmMyMTA2M2Y= https://www.instagram.com/p/CosFaVFIahY/?igshid=YmMyMTA2M2Y= https://www.instagram.com/p/Co42JjIMBTO/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Мандрівки: https://www.verhovel.com.ua/treking-v-karpatah/ https://www.verhovel.com.ua/pamyatki-ta-viznachni-miscya-verhovini/ https://hotel-eldorado.com.ua/korysni-statti/vidnovlennya-dlya-rodin-vijsykovih Товари/послуги: https://www.portmone.com.ua/r3/dopomoha-armii-prytulafound?item_name=%C2%AB%D0%91%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D1%96%D0%B9%D0%BD%D0%B8%D0%B9%20%D0%A4%D0%BE%D0%BD%D0%B4%20%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B3%D1%96%D1%8F%20%D0%9F%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%83%D0%BB%D0%B8%C2%BB&item_id=122313&item_category=%D0%94%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%B0%20%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%96&item_category2=1212&item_list_name=Catalog&index=2 https://vpak.com.ua/ru/articles/zhorstke-ta-gnuchke-pakuvannya https://bestartportraits.com/ru/graficky-obrazek/ https://multilabel.ua/tovary-dlya-tvaryn https://vinbazar.com/journal/ledi/suho-i-nadejno-preimushchestva-podguznikov-trusikov https://sezonshop.com.ua/ru/patrioticheskie-fytbolki https://pampik.com/category/detskie-kashi-milupa https://termoles.com.ua/ru/o-kompanii-termoles https://pani-kuhnia.com.ua/realizovani-proekti/korpusni-mebli/mebli-u-vitalynyu Медицина: https://dila.ua/news/tsystyt.html https://stomaservice.com.ua/ru/implantology/bauers https://hrytsevychclinic.com/articles/koli-potribna-mastopeksiya https://expert-health.com.ua/ru/napravlenie/neurology-2/ Будівництво та дизайн: https://artstroydom.com/ru/blog/dizajn-kvartyry-studyy https://artstroydom.com/ru/blog/dizajn-kottedzha Товари для дітей: https://pampik.com/category/aspiratoryi https://pampik.com/category/zimnie-detskie-kombinezony https://vinbazar.com/journal/ledi/suho-i-nadejno-preimushchestva-podguznikov-trusikov

Цель

Отримання посади копірайтера/редактора/журналіста. Улюблені теми: медицина/здоров'я, подорожі, діти, лайфстайл, дизайн інтер'єрів та ін.

Ірина

Журналист, редактор, копирайтер

Киев

39 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 4 часа назад