Работала в 2 компаниях   16 лет 5 месяцев

Торговля розничная / Retail, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

Продавець косметики и парфюмерии

ПП Бегей

Торговля розничная / Retail

6 лет 10 месяцев

05.2014 - 03.2021

замовлення та прийняття товару, відслідковування потреб покупців, продаж товару. Утримування в належному стані магазину и прилавків .. Надаю можливість клієнту зробити замовлення на необхідний товар.якщо його немає в магазині. товар,контактую з клієнтами і в телефонному режимі.Контактна, оптимістична.готова до спілкувань..

Менеджер по продажам

ПП федорович,

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

9 лет 5 месяцев

12.2003 - 05.2013

Робота с кліентами в офісі..Робота с кліентами в регіоні в телефонному режимі Регіональний менеджер..Прийняття та и оформлення заказів. Контроль дебіторскої заборгованності..Подтримка клієнтської бази,пошук нових кліентов..Просування та реклама нового товарау

Ключевая информация

Во время локдауна работала в телефонном режиме,использовав свою базу клиентов .Умение работать с клиентом как в офисе,так и в телефонном режиме. Навык обучения и помощи молодым специалистам.Профессионал с большим опытом успешных продаж и взаимоотношений с клиентами.Коммуникативные навыки.Опыт в работе продавцом косметики и парфюмерии. Знание товара и спроса .Отличный контакт с покупателями.

Училась в 1 заведении

Львівський політехнічнкий інститут

Хіміко-технологічнкий

г.Львов,Украина, 1977

Дополнительная информация

общая информация

Знання комп.ютера на рівні користувача.

Особисті якості: :відповідальність,ннаполегливість,направленність на результат. Комуникабельність. иБажання працювати та добиватися результатів.

Цель

Хочу приймати участь в роботі компанії,в якій потрібні мої навики,знання, моторність та контактність. А також навчатись новинкам і потрібним на роботі навикам.

Ольга Євгенівна

Продавець-консультант косметики

Львов

15 000 грн.

68 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 дня назад