Работал в 5 компаниях   17 лет 1 месяц

АПК (Агропромышленный комплекс), Строительство, Торговля розничная / Retail, Электроника и электротехника

Главный инженер

ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України"

АПК (Агропромышленный комплекс)

7 лет 11 месяцев

10.2016 - по настоящее время

  • Забезпечення належної технічної експлуатації і безперервну роботу систем електропостачання, водопостачання та водовідведення, теплопостачання, вентиляції та кондиціонування, ліфтового господарства, охоронної та пожежної сигналізації.
  • Проведення роботи з підготовки відповідних угод з постачальниками та обслуговуючими організаціями щодо закупівлі необхідних матеріалів, комплектуючих, енергопостачальними організаціями щодо виконання умов договорів про надання послуг.
  • Ведення обліку, видачі, збереження та списання товарно-матеріальних цінностей апарату управління Товариства, переданих у користування.
  • Забезпечення технічного обслуговування інженерного обладнання, раціональне його використання, проведення профілактичних і поточних ремонтів.
  • Здійснювання заходів щодо забезпечення роботи та експлуатації системи АСКОЕ, формування щомісячних актів використання електроенергії, звітів погодинного споживання електроенергії з оформленням графіків і таблиць.
  • Формування бюджету структурного підрозділу;
  • Ведення розрахунків за надані послуги та контроль за використанням коштів, передбачених бюджетом;
  • Взаємодія з підприємствами та організаціями, які забезпечують функціонування та експлуатацію інженерних систем будівлі;
  • Підготовка звітності (щотижнева, квартальна тощо).

Контроль та ведення електронного документообігу

Реалізовані проекти:

  • Реалізація проекту щодо реконструкції системи АВР головного розподільного щиту Товариства. (2017р.)
  • Реалізація проекту «Спортивний зал» ( план, організація та супроводження ремонтних робіт) (2017р.)

Інженер з експлуатації

Первая строительно-инвестиционная компания

Строительство

2 года 3 месяца

07.2014 - 10.2016

Утримання та обслуговування будівлі, офісних приміщень, паркінгів у робочому стані. Забезпечення безперебійної роботи систем газового обладнання, водопостачання та водовідведення, електропостачання, кондиціювання та вентиляції, протипожежного обладнання офісних приміщень, ліфтового обладнання. Робота з орендарями, підрядними організаціями. Своєчасне усунення аварійних ситуацій. Своєчасна підготовка та здавання звітності щодо витрат усіх видів енергії. Робота з комунальними службами, контролюючими організаціями.

Інженер з експлуатації

"Адвентис"

Торговля розничная / Retail

3 месяца

03.2014 - 06.2014

Забезпечення безперебійної роботи систем газового обладнання, водопостачання та водовідведення, електропостачання, кондиціювання та вентиляції, протипожежного обладнання магазинів "Топмарт" та ТРЦ "Караван". Взаємодія з комунальними службами, контролюючими організаціями. Своєчасна підготовка та подання звітності щодо витрат усіх видів енергії. Договірна робота з підрядними організаціями. Складання кошторисів за витратними матеріалами та комплектуючими.

Региональный інженер

"Технополис"

Электроника и электротехника

1 месяц

10.2013 - 11.2013

Забезпечення безперебійної роботи об'єктів "Технополіс" у регіонах. Взаємодія з інженерами об'єктів щодо своєчасного усунення аварійних ситуацій. Контроль та своєчасне складання звітності за всіма видами енергії. Забезпечення об'єктів необхідними витратними матеріалами.

Головний інженер

Житній ринок

Торговля розничная / Retail

6 лет 3 месяца

03.2007 - 06.2013

Здійснення керівництва інженерно-технічною службою підприємства. Організація та ведення договірної роботи з підрядниками. Здійснення контролю за дотриманням технологічної дисципліни, правил та норм з охорони праці, техніки безпеки, природоохоронних, санітарних та інших органів, координація роботи персоналу технічних служб. Здійснення контролю за витратами всіх видів енергії. Організація робіт з технічного обслуговування, ремонту інженерних мереж, систем електрозабезпечення, опалення, водопостачання, водовідведення. Контролює використання та ремонт службового автотранспорту. Організація роботи з експлуатації та утримання будівель та споруд.

Учился в 1 заведении

Національний авіаційний університет

Інженер електрик,Технічна експлуатація авіційних електрофікованих пілотажно-навігаційних комплексів.

Київ, 1995

Владеет языками

Русский

свободно

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Інститут підвищення кваліфікації

Кїев,Украина, 2012

Посвідчення з електробезпеки 4гр.Посвідчення оглядів будівель та споруд на підприємстві.Посвідчення з питань пожежної безпеки. Посвідчення з експлуатації теплових установок .Посвідчення з експлуатації ліфтів.

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач Word, Excel, Qutlook, Internet.

Водійське посвідчення

Категорія "В" автомобіль шкода А-5 2012р. Двадцять дев'ять років безаварійного водіння.

Особисті якості

Комунікабельність, відповідальність, порядність, вміння працювати в команді на загальний позитивний результат. Бажання працювати та зробити свій внесок у розвиток Вашої організації.

Мета

Отримання посади Головного інженера, інженера з експлуатації для застосування досвіду у розвитку Вашого підприємства.

Сергій Геннадійович

Головний інженер з експлуатації

Киев

30 000 грн.

60 лет

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад