Работал в 6 компаниях   11 лет 5 месяцев

IT, Шоу-бизнес, АПК (Агропромышленный комплекс), Автомобильная промышленность и Автобизнес

Керівник відділу продажів

https://granary.systems/

IT

4 года 4 месяца

07.2019 - 11.2023

Створення відділу з продажу систем автоматизації (Програмного забезпечення) для автоматизації процесів на елеваторах, агрохолдингах, виробничих та невиробничих компаній у різних сферах економіки по Україні.

Основні продукти - системи автоматизації вагових (авто і залізничні), лабораторій, елеваторів, виробництв та переробки, складів, системи збирання врожаю, тощо.

Функціональні обов'язки: створення всіх матеріалів для продажу (скрипти, КП, презентації, бази, навчальний матеріал, відео), спілкування безпосередньо з холдингами(ІТ-відділи та керівництво компаній), побудова дилерської мережі, проведення Демо-презентацій онлайн, створення відділу продажів, робота в СРМ Бітрікс, документообіг.

Керівник відділу продажів

Event Group

Шоу-бизнес

2 года 11 месяцев

07.2016 - 06.2019

Розвиток відділу продажу з нуля з продажу івентів та корпоративних свят по Україні та СНД, побудова мережі виконавців (Україна та СНД), спілкування з департаментами освіти обласних адміністрацій щодо отримання дозволів на проведення заходів, розробка стратегії просування на ринку івентів України, розширення асортименту заходів, аналіз ринку нової продукції, документообіг, контроль та найм роботи менеджерів (відділ продажів - 15-20 співробітників), впровадження СRM Bitrix та IP-телефонії, автоматизація продажів відділу збуту за допомогою СРМ та створення порталу, скрипти, відпрацювання заперечень, складання звітів про роботу.

Заступник начальника продажів

ТОВ "Грін Гровз Трейдінг"

АПК (Агропромышленный комплекс)

11 месяцев

07.2015 - 06.2016

Допомога у розвитку відділу продажів 5 осіб, побудова дилерської мережі (Україна, Європа, СНД), входження та співпраця з мережами (Епіцентр, Леруа, Метро, ??Ашан, Таврія Б), виведення собівартості та цінової політики для основних клієнтів, відрядження, виставки, розробка стратегії просування та входження на ринок, доповнення новою продукцією існуючої лінійки заводу, аналіз ринку нової продукції, документообіг, контроль участі менеджерів у тендерах, взаємодія з технічним відділом та вирішення технічних питань, взаємодія з відділами підприємства.

Продукція - виробництво торфу та торф'яних субстратів (Україна, Експорт)

Керівник проекту автобусів середнього класу

Холдинг LAZ (ТОВ "Сіті Транспорт Груп")

Автомобильная промышленность и Автобизнес

1 год 4 месяца

09.2012 - 01.2014

ТОВ "Сіті Транспорт Груп", (LAZ холдинг) - керівник проекту автобусів середнього класу ЛАЗ 695/697 (побудова відділу продажу з "0" у напрямку автобусів ЛАЗ 695/697 (місто, передмістя, турист), збір бази перевізників та АТП, побудова дилерської мережі по Україні та СНД, документообіг, договори, здійснення прямих продажів автобусів АТП та юридичним особам по Україні, повне ведення клієнта, виїзди на зустрічі, організація презентацій, участь у виставках, моніторинг та участь у тендерах, координація відділу продажів (3- 5 менеджерів), розробка планів продажу для менеджерів, контроль дисципліни, допомога з клієнтами та проведення переговорів на рівні топ-менеджерів, є база АТП по Україні.

Провідний менеджер ЗЕД

Холдинг LAZ, ТОВ "ТФК ЛАЗ"

Автомобильная промышленность и Автобизнес

9 месяцев

05.2012 - 02.2013

Холдинг LAZ, ТОВ "ТФК ЛАЗ" - менеджер ЗЕД (побудова відділу продажу з "0" у напрямку автобусів ЛАЗ 695/697 (місто, передмістя, турист), побудова дилерської мережі по Україні та СНД, документообіг, договори.Здійснення прямих продажів автобусів АТП та юридичним особам по Україні, повне ведення клієнта, виїзди на зустрічі, організація презентацій, участь у виставках, моніторинг та участь у тендерах.

Менеджер з продажу

ТОВ "Черкаситехномаш" (Богданспецавтотехніка)

Автомобильная промышленность и Автобизнес

1 год 4 месяца

02.2011 - 06.2012

Активний пошук клієнтів, ведення клієнтів, укладання договорів, робота з дилерами-автосалони, участь у тендерах, виставках, створення з нуля клієнтської бази та дилерської мережі, спеціалізація - вантажні автомобілі - Hyundai, TATA, Isuzu та кузовне обладнання (фургони, самоскиди, причепи, напівпричепи власного виробництва та ін.), ведення документообігу, виписки документів для постановки до ДАІ на облік.

Ключевая информация

Досвід роботи в Інтернеті, аналіз ринку, знаходження баз клієнтів, юрид. осіб та дистриб'юторів по різних країнах, документообіг, пакет MS Office, MathCad, 1С (курси 1С 7.7 та MS Office), права кат. В, впровадження та робота в CRM (Bitrix, Teamwork, Creatio), IP-телефонія, знання в економіці, розробка пропозицій для розвитку компанії.

Учился в 2 заведениях

ЧНУ ім. Б. Хмельницкого

Економічний, спеціальність "Економіка підприємства"

Украина, Черкассы, 2010

ЧДТУ

автомобільний факультет, спеціальність "Інженер автомобільного господарства"

Украина, Черкассы, 2010

Владеет языками

Английский

ниже среднего

Русский

свободно

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Тренінги з продажу

2012

курси активних продажів (холодні та теплі дзвінки, розробка скриптів продажів), курси основ біржової торгівлі валютного та фондового ринку

курсы 1С 7.7

Черкассы., украина, 2011

курсы 1С 7.7

Дополнительная информация

заработная плата

цікавить оплата ставка від 500-1000 $ + %.

Цель

Шукаю роботу в офісі(Київ), гібридний формат або віддалено.

англійська нижче-середнього на даний момент, авто немає.

Александр Викторович

Керівник відділу продажів

Киев

1 000 $

36 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад