Работал в 17 компаниях   36 лет 10 месяцев

Финансовые услуги, Банки, Другое, Образование, Промышленность и Производство, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

Директор

Название компании скрыто

Финансовые услуги

5 лет 1 месяц

05.2019 - по настоящее время

Загальне керівництво компанією.

Начальник відділу операцій з цінними паперами

Название компании скрыто

Банки

5 лет 7 месяцев

10.2013 - 05.2019

    Контроль за якісним та своєчасним виконанням функціональних обов'язків та разових доручень працівниками відділу. Проведення переговорів з фізичними та юридичними особами щодо проведення операцій з цінними паперами. Надання консультації клієнтам з питань здійснення операцій з цінними паперами. Контроль за правильним веденням синтетичного та аналітичного обліку операцій з цінними паперами, своєчасним відображенням в бухгалтерському обліку проведених операцій. Контроль достовірності заповнення та відображення даних у формах звітності, що закріплені за відділом. Контроль правильності складання, оформлення, якості підготовки документів, наданих на підпис керівництву Банку. Контроль укладення угод та їх виконання. Здійснення заходів, передбачені чинним законодавством України та програмами Банку в сфері запобігання легалізації (відмиванню) грошей, отриманих злочинним шляхом. Розроблення і подання на затвердження керівництву посадові інструкції на працівників відділу. Здійснення повного і своєчасного аналізу положень чинного законодавства України щодо діяльності Банку, відділу. Контроль за дотриманням вимог законодавства України в сфері захисту персональних даних. Брокерські та дилерські операції з цінними паперами. Визначення справедливої вартості цінних паперів і розрахунок резервів під цінні папери. Відображення операцій з цінними паперами в депозитарному та бухгалтерському обліку. Функція податкового агента (визначення інвестиційного прибутку та податку за операціями з цінними паперами). Розроблення банківських нормативних документів (Положення, Процеси).

Старший економіст відділу продаж Казначейства

Название компании скрыто

Банки

10 месяцев

08.2012 - 06.2013

Брокерські та дилерські операції з цінними паперами; визначення справедливої вартості цінних паперів; розрахунок резервів під цінні папери; відображення операцій з цінними паперами в депозитарному та бухгалтерському обліку; укладання та супроводження угод щодо операцій з цінними паперами на біржовому / позабіржовому ринку; звіти щодо операцій з цінними паперами перед клієнтами, НБУ і НКЦПФР; функція податкового агента (визначення інвестиційного прибутку та податку за операціями з цінними паперами); розроблення банківських нормативних документів (Положення, Процеси).

Брокер по цінних паперах

Название компании скрыто

Финансовые услуги

11 месяцев

09.2011 - 08.2012

Торгівля акціями та ф'ючерсами на Українській біржі.
Технічний аналіз цінних паперів.

Безробітний

Название компании скрыто

Другое

2 месяца

07.2011 - 09.2011

Начальник Управління цінних паперів

Название компании скрыто

Банки

1 год 1 месяц

05.2010 - 06.2011

Відображення операцій з цінними паперами в депозитарному та бухгалтерському обліку; позабалансовий облік цінних паперів; розрахунок резервів під цінні папери; визначення справедливої вартості цінних паперів; розроблення, укладання та супроводження угод щодо операцій з цінними паперами; звіти щодо операцій з цінними паперами перед НБУ і ДКЦПФР; визначення прибутку до оподаткування за операціями з цінними паперами. Робота по припиненню провадження професійної діяльності Банку на фондовому ринку - депозитарної діяльності зберігача цінних паперів та торгівлі цінними паперами.

Начальник Управління цінних паперів

Название компании скрыто

Банки

3 года 7 месяцев

10.2006 - 05.2010

Організація і планування роботи Управління цінних паперів. Аналіз фінансового стану емітентів та визначення об'єктів для інвестування. Відображення операцій з цінними паперами в депозитарному і бухгалтерському обліку. Позабалансовий облік цінних паперів та операцій з ними. Розрахунок резервів за цінними паперами, визначення справедливої вартості цінних паперів. Брокерські і дилерські операції з цінними паперами. РЕПО цінних паперів. Розробка, підписання та супровід договорів за операціями з цінними паперами. Звітність за операціями з цінними паперами перед клієнтами, НБУ, ДКЦПФР, зовнішніми аудиторами та іншими контролюючими організаціями. Розробка та реєстрація проспектів емісій облігацій в ДКЦПФР. Авалювання векселів; врахування векселів; доміциляція векселів. Емісія депозитних сертифікатів. Визначення прибутку до оподаткування за операціями з цінними паперами. Розробка внутрібанківських нормативних документів (Положень, Посадових Інструкцій на працівників, Банківських продуктів і т.п.). Керуючий рахунком в цінних паперах банку.
Розробка пропозицій загальної структури портфеля цінних паперів банку. Розробка внутрішніх документів, методів здійснення операцій з цінними паперами. Оцінка вартості цінних паперів. Моніторинг фондового ринку. Контроль за укладанням та виконанням договорів з цінними паперами. Звітність.
Управління портфелем цінних паперів банку в розмірі 40.000.000,00 грн. Випуск банківських облігацій на суму 40.000.000,00 грн.

Начальник відділу фондових операцій та інвестицій

Название компании скрыто

Банки

2 года 8 месяцев

02.2004 - 10.2006

Організація і планування роботи відділу фондових операцій та інвестицій. Аналіз фінансового стану емітентів та визначення об'єктів для інвестування. Відображення операцій з цінними паперами в депозитарному і бухгалтерському обліку. Позабалансовий облік цінних паперів та операцій з ними. Розрахунок резервів за цінними паперами, визначення справедливої вартості цінних паперів. Брокерські і дилерські операції з цінними паперами. РЕПО цінних паперів. Розробка, підписання та супровід договорів за операціями з цінними паперами. Звітність за операціями з цінними паперами перед клієнтами, НБУ, ДКЦПФР, зовнішніми аудиторами та іншими контролюючими організаціями. Розробка та реєстрація проспектів емісій облігацій в ДКЦПФР. Авалювання векселів; врахування векселів; доміциляція векселів. Емісія депозитних сертифікатів. Визначення прибутку до оподаткування за операціями з цінними паперами. Розробка внутрібанківських нормативних документів (Положень, Посадових Інструкцій на працівників і т.п.).
Розробка пропозицій загальної структури портфеля цінних паперів банку. Розробка внутрішніх документів, методів здійснення операцій з цінними паперами. Оцінка вартості цінних паперів. Моніторинг фондового ринку. Контроль за укладанням та виконанням договорів з цінними паперами. Звітність.
Випуск банківських облігацій на суму 25.000.000,00 грн.

Заступник начальника відділу цінних паперів, довірчих операцій та інвестицій

Название компании скрыто

Банки

1 год 8 месяцев

06.2002 - 02.2004

Аналіз фінансового стану емітентів та визначення об'єктів для інвестування. Відображення операцій з цінними паперами в депозитарному і бухгалтерському обліку. Позабалансовий облік цінних паперів та операцій з ними. Розрахунок резервів за цінними паперами. Брокерські і дилерські операції з цінними паперами. РЕПО цінних паперів. Андеррайтинг. Розробка, підписання та супровід договорів за операціями з цінними паперами. Звітність за операціями з цінними паперами перед клієнтами. Розробка та реєстрація проспектів емісій облігацій в ДКЦПФР. Авалювання векселів; врахування векселів; доміциляція векселів. Емісія депозитних сертифікатів. Визначення прибутку до оподаткування за операціями з цінними паперами. Розробка внутрібанківських нормативних документів (Положень, Посадових Інструкцій на працівників і т.п.).
Розробка внутрішніх документів, методів здійснення операцій з цінними паперами. Оцінка вартості цінних паперів. Моніторинг фондового ринку. Контроль за укладанням та виконанням договорів з цінними паперами. Звітність.
Випуск банківських облігацій на суму 5.000.000,00 грн. Андеррайтинг 3 випусків корпоративних облігацій на суму 25.000.000,00 грн., 15.000.000,00 грн. і 15.000.000,00 грн.

Начальник відділу цінних паперів Управління цінних паперів

Название компании скрыто

Банки

4 года 6 месяцев

12.1997 - 06.2002

Аналіз фінансового стану емітентів та визначення об'єктів для інвестування. Відображення операцій з цінними паперами в депозитарному і бухгалтерському обліку. Позабалансовий облік цінних паперів та операцій з ними. Розрахунок резервів за цінними паперами. Брокерські і дилерські операції з цінними паперами. РЕПО цінних паперів. Розробка, підписання та супровід договорів за операціями з цінними паперами. Звітність за операціями з цінними паперами перед клієнтами, НБУ, ДКЦПФР, зовнішніми аудиторами та іншими контролюючими організаціями. Розробка внутрібанківських нормативних документів (Положень, Посадових Інструкцій на працівників і т.п.).
Розробка внутрішніх документів, методів здійснення операцій з цінними паперами. Моніторинг фондового ринку. Контроль за укладанням та виконанням договорів з цінними паперами. Звітність.
Підготовка документів для отримання банком Ліцензії ДКЦПФР на депозитарну діяльність зберігача цінних паперів.

Старший бухгалтер відділу по роботі з акціонерами Управління бухгалтерського обліку та звітності

Название компании скрыто

Банки

3 года

11.1994 - 11.1997

Облік прав власності на акції банку. Виплата дивідендів. Допомога в підготовці та проведенні загальних зборів акціонерів банку. Прийом депозитів. Виплата відсотків. Придбання державних цінних паперів. Депозитарний облік державних цінних паперів.

Старший бухгалтер відділу розрахункових операцій Управління бухгалтерського обліку та звітності

Название компании скрыто

Банки

1 месяц

10.1994 - 11.1994

Обслуговування корпоративних клієнтів.

Асистент кафедри бухгалтерського обліку

Название компании скрыто

Образование

11 месяцев

11.1993 - 10.1994

Проведення практичних занять зі студентами. Наукова діяльність. Перевірка контрольних робіт і рефератів.

Головний бухгалтер

Название компании скрыто

Промышленность и Производство

1 год 2 месяца

08.1992 - 10.1993

Бухгалтерський і податковий облік на підприємстві

Бухгалтер

Название компании скрыто

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 2 месяца

06.1991 - 08.1992

Облік виданих довіреностей. Облік дебіторської заборгованості. Касові операції.

Студент

Название компании скрыто

Образование

3 года 9 месяцев

09.1987 - 06.1991

Навчання

Робітник складу № 5

Название компании скрыто

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

3 месяца

06.1987 - 09.1987

Сортування і розподіл товарно-матеріальних цінностей.

Ключевая информация

Чинний Сертифікат Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на право здійснювати дії, пов'язані з безпосереднім провадженням професійної діяльності на фондовому ринку ТОРГІВЛЯ ЦІННИМИ ПАПЕРАМИ у професійних учасниках фондового ринку від 24 квітня 2017 року, термін дії по 23 лютого 2020 року.

Свідоцтво про підвищення кваліфікації, що видане Державною службою фінансового моніторингу України від 11 грудня 2015 року.

Учился в 1 заведении

Львівський сільськогосподарський інститут

Бухгалтерський облік та аналіз

Львів-Дубляни, Україна, 1991

Владеет языками

Английский

базовый

Польский

средний

Русский

выше среднего

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Спеціаліст з торгівлі цінними паперами

Львів, Україна, 2011

Львівський інститут менеджменту і Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку.
Сертифікат

Спеціаліст з торгівлі цінними паперами

Львів, Україна, 2007

Львівський інститут менеджменту і Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку.
Сертифікат №1129-Т

Сертифікація Уповноваженого представника ПФТС

Київ, Україна, 2002

Свідоцтво № 652

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

MS Word 5-

ЛІГА-on line 4-

MS Exel 5-

ПЗ Депозитарію ПАТ «ВДЦП» 4

MS Access 4-

PFTS B Trader 5

The Bat! 5-

PFTS Auction Trader 4+

Internet Explorer 5-

Mozilla Firefox 5-

PFTS Auction Organizer 4+

ОДБ 5-

АФР ТЦП 5

Підготовка річної інформації до НКЦПФР 5

Підготовка квартальної інформації до НКЦПФР 5

ТП QUIK 4+

QScalp 4+

Scrooge 4

Б2 4

SertLine2 5

ОВДП-online 5

ПЗ Оберон 5-

ПЗ report 5

Військова служба

Старший лейтенант запасу

Захоплення та інтереси

Риболовля, «тихе полювання», фотографія, судоку, технічний аналіз цінних паперів.

Мета

Посада у фінансовій компанії / банку з метою подальшого розвитку та використання свого досвіду

Зв'язок

VIBER +380966277559

Telegram +380991249917

Анонимный соискатель

Спеціаліст з торгівлі цінними паперами

Львов

50 000 грн.

53 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 дня назад