Работал в 6 компаниях   12 лет 3 месяца

Негосударственные организации / NGO, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, FMCG, Страхование, Автомобильная промышленность и Автобизнес

Комірник складу

The HALO Trust

Негосударственные организации / NGO

1 год 5 месяцев

12.2022 - по настоящее время

Повний цикл складських робіт : вивантаження, огляд та перевірка відповідністі згідно документації, прийом, розміщення в межах складу згідно норм та умов, відбір заказів з місць зберігання, комплектація та відвантаження.

Участь в інвентаризаціях товарно-матеріальних цінностей. Аналіз складських запасів.

Завідувач складом

ТОВ "Єврофуд ЮА"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 9 месяцев

02.2021 - 11.2022

Організація та контроль роботи складського комплексу (продукти харчування, холодний склад). Підбір, навчання персоналу. Контроль розвантажувально-навантажувальних операцій, комплектації замовлень, документообігу. Проведення інвентаризацій.

Завідувач складу

Прайвіт Лейбл Девелопмент, ТОВ

FMCG

1 год

09.2019 - 09.2020

Планування та управління всіма складськими та логістичними процесами (вивантаження та прийом ТМЦ, оприбуткування, облік, розміщення, оптимізація та контроль системи зберігання, складання та комплектація замовлень, відвантаження ТМЦ, вантажно-розвантажувальні роботи). Організація та контроль роботи персоналу складу та штатного автопарку. Організація та проведення інвентаризацій.

Менеджер з продажу, клієнт-менеджер

ТОВ "Грінвотер Трейд Плюс"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

3 года 7 месяцев

10.2015 - 05.2019

Супровід існуючих клієнтів, пошук та залучення нових (холодні дзвінки, Інтернет, відрядження по Україні). Організація та проведення переговорів, презентацій, укладання договорів. Прийом та обробка замовлень, супровід угод. Взаємодія зі складом, контроль відвантажень та доставки, оплати та дебіторської заборгованості. Докладне знання асортименту продукції, її показників (близько 500 найменувань). Моніторінг ринку конкурентів (ціни, акції, асортимент).

Менеджер з продажу, менеджер по роботі з корпоративними клієнтами

ПАС СК Провідна

Страхование

3 года 3 месяца

12.2011 - 03.2015

Просування послуг страхування юридичних, представників малого та середнього бізнесу, підприємств, корпорацій, фінансових груп. Пошук потенційних клієнтів, проведення переговорів, презентацій, укладання договорів страхування, оформлення страхових полісів. Супровід клієнтів на всіх етапах роботи. Здійснення оперативної звітності.

Менеджер з продажу

ТОВ ТД "Ліном"

Автомобильная промышленность и Автобизнес

10 месяцев

02.2011 - 12.2011

Робота з діючими клієнтами, пошук та залучення нових. Організація та проведення переговорів, презентацій, укладання договорів. Прийом та обробка замовлень, супровід угод. Взаємодія зі складом, контроль відвантажень та доставки товару клієнтам, оплати та дебіторської заборгованості. Огляд ринку конкурентів (ціни, акції, асортимент). Виконання планів продажу.

Ключевая информация

Загальний робочий стаж у сфері логістики - більше 10 років ( ТОВ "УВК", ДК "Макрохім", ТОВ "Рабен Україна", ТОВ "Фоззі Фуд", ТОВ "ДСВ-Україна", ПІІ "Білла-Україна") на посадах комірника , старшого зміни та завідувача складу. Досвід управління персоналом (до 80 осіб).

Успішний досвід проведення опитувань, переговорів, презентацій, консультування, навчання співробітників, роботи в активних продажах та супроводу клієнтів понад 8 років (продуктова група, страхування, сантехніка та будматеріали, автохімія та автоаксесуари).

Учился в 1 заведении

Національний університет харчових технологій

Фахівець промислової біотехнології, факультет біотехнології та екології

Київ, 2010

Владеет языками

Английский

средний

Немецкий

базовый

Польский

базовый

Русский

родной

Украинский

родной

Курсы, тренинги, сертификаты

Shell-academy

Київ, 2011

Тренінг з продажу, B2B

Deutscher Akademischer Austauschdienst (DAAD), Німецька служба академічних обмінів

Німеччина, Нідерланди, Польща, 2005

Учасник Державної Програми з обміну досвідом "DAAD" (Німеччина), біотехнолог у компаніях "Beckermann-Champignon", "Weser-Champignon" (2001-2005).

Дополнительная информация

Комп'ютерні навички

Word, Excel, Outlook Express, 1C 8.1 на рівні впевненого користувача

Водійське посвідчення

Посвідчення водія категорії B, C (стаж - з 1996 року).

Наявність особистого легкового автомобіля.

Особисті якості

Прагнення до професійного та особистого зростання; відповідальність, старанність, комунікабельність, пунктуальність, порядність; аналітичне мислення; здатність швидко навчатися; вміння працювати в команді; спрямованість на результат.

Сергій Александрович

Завідувач складу

Бровары

Готов переехать: Киев

50 000 грн.

48 лет

Работает, но открыт для предложений

полная занятость

Обновлено 19 часов назад