Работал в 10 компаниях   23 года 2 месяца

Банки, Услуги для населения - другое, Финансовые услуги, Другое

Начальник відділу кредитного моніторингу та адміністрування

АТ "БАНК "ПОРТАЛ"

Банки

4 месяца

11.2021 - 03.2022

Облік та супроводження активних операцій, формування кредитних справ, контроль за цільовим використанням кредитних коштів, їх поверненням та сплатою процентів, контроль за переоцінкою фінансового стану позичальника та вартості майна, яке надано в забезпечення виконання зобов'язань перед банком, перевірка стану та наявності заставленого майна, контроль за наявністю реєстрації обтяжень рухомого та нерухомого майна, внесенням змін до обтяжень, припиненням обтяжень у Державних реєстрах, відображення в АБС Банку резервів для відшкодування можливих втрат за кредитними операціями Банку. Формування, контроль та відправка файлів статистичної звітності НБУ, пов'язаних з активними операціями.

Приватний підприємець

Приватний підприємець

Услуги для населения - другое

5 лет 8 месяцев

04.2015 - 12.2020

Програмування. Ремонт и налаштування комп'ютерної техніки та іншого обладнання.

Заступник начальника відділу супроводження та реалізації активів

ПАТ "КБ "ХРЕЩАТИК"

Банки

2 года 2 месяца

05.2018 - 07.2020

Ліквідація банку. Моніторинг та супроводження кредитних справ. Робота з проблемною заборгованістю. Реструктуризація заборгованості. Підготовка документів на продаж активів. Звітність перед ФГВФО. Підготовка та передача документів в архів.

Аналітик департаменту з нагляду над фінансовою компанією

ТДВ "ІНТЕР-РІСК Україна"

Финансовые услуги

2 месяца

03.2012 - 05.2012

Аналіз діяльності компанії. Реструктуризація заборгованості (проблемні кредити банків).

Начальник сектору факторингу кредитного відділу

ПАТ Банк "Контракт"

Банки

4 года 5 месяцев

07.2007 - 12.2011

Кредитування юридичних осіб (кредити, кредитні лінії, овердрафт, гарантії, лізинг, факторинг) та фізичних осіб (споживчі кредити, кредити на покупку авто, іпотечні кредити). Аналіз фінансового стану позичальника та підготовка пропозиції на кредитний комітет банку. Оформлення всіх необхідних документів для проведення кредитної операції (кредитних договорів, договорів забезпечення, страхування, внесення записів до реєстрів обтяжень, тощо). Розрахунок та формування резервів за кредитними операціями, перевірка заставного майна, цільового використання кредитних коштів, ведення кредитних справ, підготовка та передача документів в архів. Робота з простроченою заборгованістю (претензійна робота, реструктуризація заборгованості).

Головний економіст активно-пасивних операцій відділення

АБ "БРР"

Банки

3 года 6 месяцев

01.2004 - 07.2007

Кредитування юридичних осіб та фізичних осіб. Аналіз фінансового стану позичальника та підготовка пропозиції на кредитний комітет банку. Оформлення всіх необхідних документів для проведення кредитної операції (кредитних договорів, договорів забезпечення, страхування, внесення записів до реєстрів обтяжень, тощо). Розрахунок та формування резервів за кредитними операціями, перевірка заставного майна, цільового використання кредитних коштів, ведення кредитних справ, підготовка та передача документів в архів. Робота з простроченою заборгованістю (претензійна робота, реструктуризація заборгованості).

Начальник відділу по оформленню та супроводженню лізингових операцій

ЗАО "Укрдержлізинг"

Другое

4 месяца

09.2003 - 01.2004

Проведення переговорів з метою з’ясування потреб клієнта. Попередній аналіз пакету документів, оцінка фінансового стану можливого лізингоодержувача, підготовка пропозиції щодо можливості надання послуги лізингу. Оформлення договорів лізингу та договорів страхування предмету лізингу. Робота з банками по залученню додаткових коштів для проведення лізингових операцій.

Начальник управління активних операцій

АТ "Індекс-Банк"

Банки

2 года

02.2001 - 02.2003

Кредитування юридичних осіб та фізичних осіб. Проведення фінансово-економічного аналізу діяльності позичальника. Підготовка пропозиції на кредитний комітет. Підготовка та оформлення всіх необхідних документів для проведення кредитної операції (кредитних договорів, договорів забезпечення, страхування, внесення записів до реєстрів обтяжень). Супроводження кредитних справ, в т.ч. внесення в ОДБ, розрахунок резервів, контроль нарахування та сплати заборгованості. Робота з простроченою заборгованістю. Складання планів роботи управління. Участь у розробці нових кредитних продуктів.

Провідний спеціаліст

АКБ "Київ-Приват"

Банки

3 года 5 месяцев

08.1997 - 01.2001

Робота із системою електронних розрахунків (СЕП НБУ). Контроль надходження та відправки платежів, звітності, листів. Підтримка роботи операційної системи SCROOGE. Інші завдання, виконання яких було покладено на Управління автоматизації і телекомунікацій банку.

Начальник аналитичного відділу

АТ ІК "Прима"

Финансовые услуги

2 года 6 месяцев

02.1995 - 08.1997

Розробка і впровадження аналітичної бази даних по підприємствах України. Розробка і впровадження програми депозитарію цінних паперів.

Ключевая информация

Здатність до навчання, уміння аналізувати, адаптивність, комунікабельність, робота в команді, управлінські навички.

Учился в 2 заведениях

Університет банківської справи НБУ

Економіка та підприємництво, Банківська справа

Київ, 2008

Український державний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова

Математика та інформатика (фІзико-математичний факультет)

Київ, 1997

Владеет языками

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Водійське посвідчення

категорія "В", стаж більше 10 років

Захоплення та інтереси

Подорожі, рибалка, книги, футбол

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач ПК.

Віктор

Начальник відділу

Киев

48 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 3 часа назад