Работала в 9 компаниях   12 лет 4 месяца

Банки, АПК (Агропромышленный комплекс), Государственный сектор

Завідувач відділу роздрібного бізнесу

АТ "Ощадбанк"

Банки

10 месяцев

07.2022 - 05.2023

Організація роботи сектору. Консультаційно-роз'яснувальна робота з клієнтами, виконання банківських та інших операцій відповідно до вимог чинного законодавства: здійснення заходів належної перевірки клієнта, забезпечення виконання планів з емісії платіжних карток, забезпечення проведення чергового та позачергового перевипуску банківських платіжних карток, вжиття заходів щодо нарощення обсягів ресурсної бази, вжиття заходів щодо кредитування фізичних осіб, супровід виданих кредитів.

Комірник

ТОВ "Кролевецький елеватор"

АПК (Агропромышленный комплекс)

9 месяцев

09.2021 - 06.2022

Приймання на склад, зберігання та видача зі складу товарно-матеріальних цінностей, що надходять від постачальників. Перевірка відповідності цінностей супровідним документам, базовим артикулам, штрих - кодам. Комплектування партій матеріальних цінностей за заявками споживачів. Ведення обліку наявних на складі матеріальних цінностей і звітної документації про їх рух. Участь у проведенні інвентаризацій. Оформлення подорожніх листів та проведення списання ПММ згідно норм.

Провідний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку пільгової категорії населення УСЗН Кролевецьк

Управління соціального захисту населення Кролевецької РДА

Государственный сектор

5 лет 2 месяца

01.2016 - 03.2021

Забезпечення функціонування Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, що мають право на пільги, збір, опрацювання, систематизація та зберігання інформації про пільги громадян, передбачені чинним законодавством; контроль реєстрації одержувачів пільг за місцем прописки (реєстрації); ведення обліку пільговиків шляхом формування на кожного пільговика персональної облікової картки згідно з формою "1-пільга". Щомісячно, згідно списків померлих громадян, наданих відділом реєстрації актів цивільного стану Кролевецького управління юстиції, внесення змін до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги та списки осіб, які мають право на нарахування та виплати на тверде паливо та скраплений балонний газ готівкою. Виконання завдань щодо ефективного та цільового використання коштів субвенції державного бюджету на надання компенсації на тверде паливо та скраплений балонний газ готівкою особам, які згідно чинного законодавства мають право на таку пільгу. Складання реєстрів для банків та поштового відділення, листів на повернення коштів в разі смерті пільговиків, якісне і вчасне нарахування і перерахування коштів компенсації на тверде паливо та скраплений балонний газ готівкою, проведення нарахування та виплати щомісячної допомоги сім'ям загиблих учасників бойових дій на території республіки Афганістан. Проведення звірки інформації про громадян, які отримали компенсацію на тверде паливо готівкою зі списками осіб, що підключили природний газ до газових приладів, яка надходить від Кролевецького управління газового господарства. Вчасне надання щомісячних звітів про осіб, які перебувають на черзі по забезпеченню житловими приміщеннями (квартирний облік учасників АТО) до Департаменту соціального захисту населення Сумської ОДА, про кількість осіб з числа АТО та суми нарахованих та виплачених коштів компенсації на придбання твердого палива, звітність про надання матеріальної допомоги учасникам АТО та ін. Постійне надання консультативної допомоги пільговим категоріям населення, в т.ч. учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей в т.ч. і про зміни в діючому чинному законодавстві України стосовно пільг. Здійснення організаційної роботи по підтвердженню статусу учасника бойових дій із наданням відповідної довідки заявнику для пред'явлення до вищих навчальних закладів з метою виплати соціальних стипендій студентам (курсантам) вищих навчальних закладів. Забезпечення, збір та узагальнення інформації щодо надання земельних ділянок та матеріальної допомоги учасникам АТО з подальшим звітуванням до вищестоящих органів. Проведення підготовчої роботи в частині збору документів та визначення потреби в коштах для встановлення пам'ятників загиблим (померлим) учасникам АТО. Приймання участі у забезпеченні якісного та своєчасного нарахування щорічної одноразової грошової допомоги ветеранам війни до 5 Травня.

Економіст відділу роздрібного бізнесу відділення № 37 м. Бориспіль АТ «БМ Банк».

АТ “БМ Банк”

Банки

1 год 2 месяца

09.2011 - 11.2012

Консультаційна допомога клієнтам по продуктах роздрібного бізнесу. Обслуговування клієнтів в рамках роздрібного (в т.ч. карткового) бізнесу Банку.(Оформлення документів на відкриття кредитних ліній за картковими рахунками клієнтів; відкриття та ведення поточних, депозитних та карткових рахунків фізичних осіб в національній/іноземній валютах, оформлення юридичних справ фізичних осіб, реєстрація клієнтів, випуск/перевипуск/блокування/розблокування карток в картковій системі, видача виписок за картрахунками, обробка заяв клієнтів на встановлення/зняття лімітів за картками; аналіз кредитних заявок в рамках існуючих кредитних програм, підготовка для укладання кредитних угод, договорів застави, поруки та інших документів, відкриття рахунків для обліку кредиту та процентів, заведення параметрів угоди в ОДБ, контроль за виконанням умов кредитного договору, контроль за цільовим використанням кредиту, перевірка стану та збереження заставленого майна, аналіз фінансового стану позичальників; формування кредитної справи клієнта; Оформлення переказів фізичним особам в національній та іноземній валюті.

Економіст Сумського відділення №2 Конотопської філії «АБ «Експрес-Банк»

«АБ «Експрес-Банк»

Банки

7 месяцев

09.2010 - 04.2011


Ведення рахунків клієнтів-фізичних та юридичних осіб в національній/іноземній валютах та здійснення розрахунків за їх дорученнями; бухгалтерське оформлення операцій з касового обслуговування клієнтів-фізичних та юридичних осіб; бухгалтерське оформлення неторговельних валютних операцій; операції в системі Western Union, Money Gram, Anelik, Юністрім та «АБ «Експрес-Банк» (Експрес-перекази); бухгалтерське оформлення операцій пластикових карток, а саме операцій по видачі, поповненню карткових рахунків, безготівковому перерахуванню з карткових рахунків; надання консультації клієнтам про умови отримання та обслуговування платіжних карток НСМЕП оформлення документів для випуску та перевипуску платіжних карток, надання виписок за рахунками завантаження та картковим рахункам та поповнення рахунків завантаження ; оформлення документів для відкриття строкових вкладних рахунків, формування та зберігання особових справ, відкриття та ведення депозитних рахунків фізичних осіб в національній/іноземній валютах; бухгалтерське супроводження операцій з прийняття комунальних та інших платежів; оформлення та видача споживчих кредитів, перенесення просроченої/сумнівної заборгованості на відповідні рахунки; звіряння та підшив документів дня по банківським операцям.

Начальник-старший бухгалтер Соборного відділення ВАТ «КБ «Володимирський».

ВАТ «КБ «Володимирський» м. Суми.

Банки

9 месяцев

03.2009 - 12.2009

Старший бухгалтер Соборного відділення Сумської філії ВАТ «КБ «Володимирський»

ВАТ «КБ «Володимирський»

Банки

11 месяцев

04.2008 - 03.2009

Здійснення загального контролю за веденням бухгалтерського обліку; здійснення переказів іноземної валюти за дорученням та на користь фізичних осіб з оформленням платіжних доручень в іноземних валютах або банківських металах; відкриття та ведення поточних рахунків суб'єктів господарювання; операції пов'язані з купівлею або продажем іноземної валюти або банківських металів на МВРУ

Спеціаліст (операціоніст) Харківського відділення Сумської філії ВАТ «КБ «Володимирський»

ВАТ «КБ «Володимирський»

Банки

1 год

04.2007 - 04.2008

Формування бухгалтерської документації; розрахункове та касове обслуговування суб'єктів господарювання та фізичних осіб в національній/іноземній валютах; відкриття та ведення депозитних рахунків фізичних осіб в національній/іноземній валютах; бухгалтерське супроводження операцій з прийняття комунальних та інших платежів; операції в системі Western Union, Money Gram, Аверс, Оформлення та видача споживчих кредитів, перенесення просроченої/сумнівної заборгованості на відповідні рахунки

Співробітник відділу споживчого кредитування

ВАТ «КБ «Володимирський»

Банки

8 месяцев

08.2006 - 04.2007

Оформлення кредитів на поточні потреби населенню

Училась в 1 заведении

Сумський національний аграрний університет

факультет „Біологотехнологічний”, спеціальність „Зооінженерія”. Кваліфікація – магістр зооінженер.

Суми,Україна, 2005

Владеет языками

Французский

базовый

Русский

свободно

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

"Сучасні інструменти мотивації персоналу"

Сумы, 2020

"Нормативно -правова база трудових відносин та соціального захисту громадян України"

Сумы, 2020

"Соціальний захист постраждалих учасників Революції гідності, учасників АТО та членів їх сімей"

Сумы, 2019

Дополнительная информация

!!!

Особисті якості

  • - спокійний, урівноважений характер
  • - відповідальність
  • - пунктуальність
  • - комунікабельність
  • - швидко навчаюсь новому матеріалу
  • - творчий та скурпульйозний підхід до роботи
  • - сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків.

Додаткові відомості

  • - практичний досвід роботи з ПК (Microsoft Office: Word, Excel, Outlook, Internet Explorer,Автоматизована банківська система Б2 , ОДБ (БИС ГРАНТ вер.9.9) );
  • - вільне володіння українською та російською мовами;
  • - володіння французською мовою (зі словником);
  • - відсутність шкідливих звичок

Ірина Сергіївна

Бухгалтер в банк, экономист

Кролевец

41 год

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад