Работал в 5 компаниях   27 лет

Транспорт и Логистика, АПК (Агропромышленный комплекс), Автомобильная промышленность и Автобизнес, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

Керевник

ФОП

Транспорт и Логистика

9 лет 3 месяца

02.2015 - 05.2024

Аутсорсинг. Зовнішньо економічна діяльність.

Начальник відділу продажу сільгосптехніки.

ТОВ "Эрідон Тех"

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год

02.2014 - 02.2015

Посадові обов'язки: Організація продажу сільгосптехніки, створення та керівництво командою менеджерів та регіональних представників. Регулювання договірних відносин, супровід усіх видів договорів; представництво інтересів компанії у державних контролюючих органах, розробка та впровадження схем оптимізації витрат підприємства, управлінський облік; підбір персоналу, мотивація, організація навчання працівників; підготовка документів та залучення кредитних ресурсів на реалізацію проектів; внутрішній аудит, надання власнику прогноз результатів ХД та своєчасне речення з метою недопущення збитків та виконання основних показників; визначення економічних ризиків та загроз інтересам компанії, податкове планування та економічний аналіз діяльності підприємства; робота з корпоративними клієнтами та VIP-клієнтами.

Директор.

ЧП "Гелиос Авто"

Автомобильная промышленность и Автобизнес

6 лет 9 месяцев

05.2007 - 02.2014

Реєстрація компанії, відкриття автосалону з нульового циклу. Створення команди, організація продажу автомобілів, супутніх аксесуарів. Підприємство досягло високих економічних результатів.

Продаж автомобілей.

Посадові обов'язки: Регулювання договірних відносин, експертиза, підготовка, висновок, супровід усіх видів договорів; Зовнішньоекономічна діяльність; представництво інтересів компанії у митній службі, державних контролюючих органах, врегулювання спірних питань під час проведення перевірок контролюючими органами (є багато корисних контактів); розробка та впровадження схем оптимізації витрат підприємства, управлінський облік; підбір персоналу, мотивація, організація навчання працівників; підготовка документів та залучення кредитних ресурсів на реалізацію проектів; внутрішній аудит, надання власнику прогноз результатів ХД та своєчасне речення з метою недопущення збитків та виконання основних показників; визначення економічних ризиків та загроз інтересам компанії, побудова корпоративного захисту у компанії; податкове планування та економічний аналіз діяльності підприємства; робота з корпоративними клієнтами та VIP-клієнтами.

Директор, зам. директора по ВЭД

ООО "Автоприватинвет"

Автомобильная промышленность и Автобизнес

2 года 11 месяцев

01.2006 - 12.2008

Підприємство зайняло одне з провідних положень на ринку України.

Посадові обов'язки: постачання, продаж легкових автомобілів, укладання зовнішньоекономічних контрактів, транспортний, митний супровід, організація продажів, документальний супровід. Постачання з Близького сходу, США.Підприємство зайняло одне з провідних положень на ринку України.Відкриття та розвиток автосалону з нуля.

Директор

ООО "Юнис"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

8 лет 9 месяцев

07.1997 - 04.2006

Підприємство зайняло одне з провідних положень на ринку України.

Організація постачання, продаж будівельних матеріалів. Постачання з Росії, Білорусії, Латвії, Німеччини, Китаю, Тайваню.

Ключевая информация

Успішний досвід керування діяльністю підприємства; досвід роботи у сфері господарського, цивільного, трудового, корпоративного, податкового та адміністративного права; досвід взаємодії з державними службами та контролюючими органами; відмінні знання в галузі маркетингу; досвід управління персоналом, ведення переговорів на вищому рівні; досвід роботи із зарубіжними партнерами (ЗЕД); планування, звітність, управлінська звітність.

Чинне свідоцтво митного брокера.

Учился в 2 заведениях

Ростовский государственный университет

Экономист

Ростов, 1996

ЕВВАУЛ

Летчік-інженер

м.Ейск, 1991

Владеет языками

Английский

средний

Русский

выше среднего

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Курсы таможенных брокеров.

Кіев, 2012

Наявність ліцензії на здійснення посередницької діяльності митного брокера. 

Наявність посвідчення митного брокера, що діє.

Дополнительная информация

Професійні навички та знання:

Успішний досвід управління, реорганізації та оптимізації діяльності підприємства; досвід роботи у сфері господарського, цивільного, трудового, корпоративного, податкового та адміністративного права;успішний досвід взаємодії з державними службами та контролюючими органами (є корисні контакти); відмінні знання в галузі маркетингу (аналіз ринку, просування продукції, виведення на ринок та ін); досвід управління персоналом (постановка завдань, контроль виконання, мотивація, Знання мов: Російська, Українська, Англійська Рекомендації: За запитом Інше: Можливість відряджень, одружений, виховую дочку, закордонний паспорт, права категорії «А», «В», «С» (професіонал), маю свій автомобіль, шкідливих звичок не маю. якості: орієнтація на результат, уміння працювати у команді, відповідальність, енергійність, цілеспрямованість, лідерство, комунікабельність, постійне вдосконалення свого професійного рівня. Характер спокійний, врівноважений Захоплення: автомобілі, полювання, спорт та ін.

Водійське посвідчення

Водійське посвідчення категориі А В С

Ціль

Отримання посади: Директора, Заступника директора, ЗЕД.

Олег Володимирович

Директор, заместитель директора, ВЭД

Киев

35 000 грн.

56 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 1 неделю назад