Работала в 13 компаниях   28 лет 6 месяцев

Торговля розничная / Retail, Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Промышленность и Производство, Реклама / Маркетинг / PR-услуги, Издательства и Полиграфия, Услуги для бизнеса - другое, Государственный сектор

Головний бухгалтер

ТОВ "ЧЕР ПАРТНЕРЗ"

Торговля розничная / Retail

10 месяцев

09.2023 - по настоящее время

Виробництво і роздрібна торгівля одягу під ТМ " CHER'17"( одяг власного дизайну, виробництва та реалізації в магазинах під ТМ" CHER'17" ) .Ведення бухгалтерського та податкового обліку. Складання та подання податкової, фінансової, статистичної звітності. Перевірка договорів з клієнтами та постачальниками, клієнт-банк , електронний документообіг на платформах Medoc SR, document.online, edo-v2.edi-n.com, vchasno.ua, нарахування заробітної плати. Оптимізація бухгалтерський процесів, оптимізація податкового обліку. Впровадження нового програмного забезпечення для управлінського обліку BAS ERP edition 2.5 BAF. Налаштування обліку для виробництва та роздрібних продажів ( магазин, інтернет-сайт).

Головний бухгалтер

БВІ ГРУП, ТОВ

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

7 месяцев

02.2023 - 09.2023

Виробництво і оптова торгівля харчовими продуктами ( лід, бутельована вода, заморожені продукти) .Ведення бухгалтерського та податкового обліку. Складання та подання податкової, фінансової, статистичної звітності. Перевірка договорів з клієнтами та постачальниками, клієнт-банк та каса, електронний документообіг на платформах Medoc SR, document.online, edo-v2.edi-n.com, vchasno.ua, кадровий облік, нарахування заробітної плати. Оптимізація бухгалтерський процесів, оптимізація податкового обліку.

Головний бухгалтер

Калинторг, ПП

Промышленность и Производство

5 лет 1 месяц

09.2017 - 10.2022

Виробництво і оптова торгівля засобами особистої гігієни ( тверде мило), імпортні та експортні операції. Оптова торгівля будівельними матеріалами (цемент, щебінь).Ведення бухгалтерського та податкового обліку. Складання та подання податкової, фінансової, статистичної звітності. Підготовка та звітність банківських кредитів. Перевірка договорів з клієнтами та постачальниками, клієнт-банк та каса, електронний документообіг на платформах Medoc SR, document.online, edo-v2.edi-n.com, vchasno.ua, кадровий облік, нарахування заробітної плати. Оптимізація бухгалтерський процесів, оптимізація податкового обліку.

Головний бухгалтер ( єдиний )

ООО "БІОНІК ХАУС"

Промышленность и Производство

1 год 9 месяцев

11.2015 - 08.2017

Виробництво лако-фарбових виробів для деревини, оптовий та роздрібний продаж.

Ведення бухгалтерського та податкового обліку, кадровий облік, касові та банківські операції, клієнт-банк ( інтернет-банкінг)

Складання і подача бухгалтерської та статистичної звітності в контролюючі органи на загальній системі оподаткування.

Оптимізація бухгалтерського та податкового обліку

Главный бухгалтер единственный

ТОВ "ОПТІМА СОЛЮШНС"

Промышленность и Производство

6 месяцев

11.2015 - 05.2016

Ведення податкового, бухгалтерського та управлінського облік. Складання та подання податкової та фінансової звітності до контролюючих органів. Перевірка договорів із клієнтами та постачальниками, клієнт-банк та каса, нарахування заробітної плати. Оптимізація бухгалтерського та податкового обліку.

Головний бухгалтер

ЦЕНТРПАК,ТОВ

Промышленность и Производство

4 месяца

05.2015 - 09.2015

Ведення податкового, бухгалтерського та управлінського обліку кількох юр. осіб та флп. Складання та подання податкової та фінансової звітності до контролюючих органів. Перевірка договорів із клієнтами та постачальниками, клієнт-банк та каса, нарахування заробітної плати. Оптимізація бухгалтерського та податкового обліку.

Головний бухгалтер

Міксарт, ТОВ

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

2 года 11 месяцев

03.2012 - 02.2015

Підготовка фінансової та податкової звітності, перевірка договорів з клієнтами та постачальниками, клієнт-банк та каса, нарахування заробітної плати (до 300 чол). Оформлення кредитних ліній та зарплатного проекту для підприємства. Успішне проходження податкових перевірок. Оптимізація бухгалтерського та податкового обліку.

Зам.начальника отдела бух.обслуживания экспомедийного бизнеса и производства Финансового управления

ООО БИ.ЕС.ЕМ

Издательства и Полиграфия

3 месяца

12.2011 - 03.2012

Ведение всех участков бухгалтерского и налогового учета.

Бух.учет в сфере издательства, перерасчет НДС с учетом льгот НДС. ВЕД, услуги нерезиденту.

Подготовка налоговой и статистической отчетности, подача отчетности через Интернет ( М.Е. док) ;1С-Бухгалтерия, Зарплата и кадры, клиент-банк.

Бухгалтер

Юнигран, ТОВ

Промышленность и Производство

1 год 3 месяца

07.2010 - 10.2011

Ведення ділянок бух. обліку: банк у т.ч. валюта, експортні операції, виписка та реєстрація податкових накладних, основні засоби, облік покупців та податкових зобов'язань.Складання звітності: ПДВ, пільги, окремих доповнень до Декларації з прибутку ( Амортизація, пільги, доходна частина, курсові різниці)

Головний бухгалтер

ТОВ "Скена дизайн"

Услуги для бизнеса - другое

4 года 3 месяца

12.2005 - 03.2010

Ведення бухгалтерського та податкового обліку, кадровий облік, касові операції. Складання та супровід договорів з постачальниками та підрядниками. Отримання кредитів у банківських установах, перевірки податкових органів, фондів соціального страхування, аудиторських компаній.

Головний бухгалтер

ТОВ "Лекс Информ"

Услуги для бизнеса - другое

5 лет 11 месяцев

12.2000 - 11.2006

Ведення у повному обсязі бухгалтерського та податкового обліку, касові операції, кадровий облік. Освоювання програм клієнт-банк

Головний бухгалтер

ТОВ "Формикс Геллери"

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

3 года 4 месяца

07.1996 - 11.1999

Повне ведення бухгалтерського обліку, імпорт матеріалів, та будівельних товарів, освоєння запровадженого податкового обліку, освоєння програми 1С.

Бухгалтер

Централизованая бухгалтерия РДА Печерского р-на г. Киева

Государственный сектор

2 года

08.1994 - 08.1996

Бухгалтер-кассир, работа с банком, взаиморасчеты с поставщиками, казначейством.

Ключевая информация

Аналітичне мислення, вміння швидко орієнтуватись в поточній ситуації і приймати рішення для зміни ситуації у кращій бік. Вміння працювати з великим обсягом інформації, вміння працювати в команді, прагнення до підвищення свого професійного рівня і рівня команди з якою працюю, швидко засвоюю нову інформацію.

  • 1С: 8.3 УПТ

Училась в 2 заведениях

Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Бухгалтерський облік і аудит

Київ, Україна, 1999

Київський державний коледж туризму та готельного господарства

Бухгалтерський облік

Київ, Україна, 1994

Владеет языками

Английский

средний

Русский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Дополнительная информация

Компьютерные навыки

Досвідчений користувач ПК, програма 1С 8 УПТ, Системи клієнт-банк будь-який банків, Internet-банкінг, Office, BAS ERP, BAS Corp.

Водительское удостоверение

Категорія В, стаж 17 років.

Цель

Отримання посади головного бухгалтера

Ганна Анатоліївна

Головний бухгалтер

Киев

Дарницкий район, Печерский район, Шевченковский район

35 000 грн.

49 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа, гибридная

Обновлено 2 дня назад