Работала в 2 компаниях   5 лет 7 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Шеф-кухар

Ресторан

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

09.2025 - 12.2025

  • Керівництво та організація роботи кухні ресторану або готелю
  • Планування та контроль виробництва та реалізації кулінарної продукції
  • Організація та навчання кулінарного персоналу
  • Розробка концепцій нових страв та меню
  • Розробка рецептур та технологій приготування страв
  • Постійне вдосконалення та підвищення професійних навичок кулінарного персоналу

Кухар холодного цеху

Ресторан

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 лет 4 месяца

06.2020 - 09.2025

  • Приготування страв холодного цеху згідно з рецептурами
  • Контроль за якістю продуктів та готових страв
  • Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
  • Дотримання санітарно-гігієнічних норм
  • Ведення облікової документації
  • Розробка та впровадження нових рецептів та методик приготування
  • Організація робочого місця та підтримання порядку
  • Підвищення кваліфікації та участь у навчальних заходах

Дополнительная информация

Про роботу

Шукаємо дві вакансії кухар.Холодний,гарячий процес та мангал.Цікавить вид зайнятості фрілансером.Є досвід роботи з великими банкетами.

Виктория

Кухар

Белая Церковь

20 000 грн

30 лет

Активно ищет работу

неполная занятость

Обновлено 2 дня назад