Работал в 4 компаниях   17 лет 8 месяцев

Промышленность и Производство, АПК (Агропромышленный комплекс)

Головний технолог

СТОВ "Воскобійники"

Промышленность и Производство

3 года 2 месяца

11.2022 - по настоящее время

• Управління технологічним процесом виробництва • Розробка та впровадження нових технологій та методів виробництва • Контроль за якістю продукції та відповідністю виробничих процесів нормам та стандартам • Організація роботи технічних підрозділів та забезпечення нормативно-правового режиму у виробництві • Участь у розробці та впровадженні програм з оптимізації виробничих процесів та зниження витрат • Координація роботи з інженерами та техніками для вирішення технічних питань • Проведення аналізу ефективності виробництва та розробка заходів щодо його покращення • Організація навчання та підвищення кваліфікації персоналу виробництва Пройшла теоретичний та практичний курс та маю сертифікат"Практичне застосування вимог Закону України"Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів","Вимоги щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) та ДСТУ ISO 22000","Системи керування безпечністю харчових продуктів, вимоги до будь-яких організацій в харчовому ланцюзі". Освоїла навчальний курс та отримала сертифікат на тему:"Принципи НАССР.Вимоги українського законодавства:наказ N 590. Освоїла навчальний курс та отримала сертифікат на тему:"Основи організації та проведення внутрішніх аудитів.Нові вимоги до схеми сертифікації FSSC 22000 V 6.0".

Калібрувальних харчових продуктів

Corteva Agriscience

АПК (Агропромышленный комплекс)

3 месяца

08.2022 - 11.2022

У Corteva Agriscience я виконувала роботу з калібрування та сортування харчових продуктів. Відповідально виконувала процес контролю якості та відбір продуктів за стандартами компанії. Забезпечувала відповідність продукції вимогам і сприяла підвищенню ефективності виробництва. Результативно сприяла підтримці високих стандартів якості продукції.
  • Планування та організація своєї роботи
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей

Старший технолог

ТОВ НВП "Інтерагросервіс"

Промышленность и Производство

5 лет 11 месяцев

07.2016 - 06.2022

• Ведення документації та звітності, розробка та впровадження нових видів готової продукції, підбирання якісних інгредієнтів, розробка блок-схем, керування персоналом.• Планування та організація своєї роботи • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Лаборант на виробництві

ТОВ "КАМА"

Промышленность и Производство

8 лет 3 месяца

03.2008 - 05.2016

У мої обов'язки на позиції лаборанта на виробництві входило проведення фізико-хімічного аналізу якості виробничих матеріалів, контроль за відповідністю технічних стандартів, підготовка звітної документації з результатами вимірювань. Я забезпечувала вчасне виявлення виробничих невідповідностей та розробляла рекомендації щодо їх усунення. Мої дії сприяли підвищенню якості продукції та ефективності виробничих процесів.
  • Дотримання санітарно-гігієнічних норм
  • Взаємодія з виробничим персоналом

Ключевая информация

  • Знання технологічних процесів
  • Організаторські здібності
  • Вміння керувати командою
  • Харчова промисловість
  • Креативність
  • Уважність до деталей
  • Розробка та впровадження системи управління якістю
  • Контроль за дотриманням стандартів якості
  • Проведення внутрішніх аудитів та перевірок
  • Аналіз результатів перевірок та підготовка звітності
  • Розробка та впровадження заходів з покращення якості
  • Організація навчання та підвищення кваліфікації співробітників
  • Контроль за виконанням заходів з покращення якості

Учился в 3 заведениях

Національний університет харчових технологій

Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса

2007

Національний університет харчових технологій

Харчова технологія та інженерія

2006

Полтавський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій

Виробництво м'ясних продуктів, диплом з відзнакою

2003

Курсы, тренинги, сертификаты

ТОВ"Науково-виробничий центр сертифікації, метрології та стандартизації" 2023, теоретичний та практичний курс ТОВ"Еконтроль" 2023, 10 днів ТОВ"Еконтроль" 2024, 4 дні

2024

Ольга

Спеціаліст з якості

Полтава

42 года

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Обновлено 1 день назад