Работал в 1 компании 3 месяца
Другое
кухар виробничого цеху
не памятаю
Другое
3 месяца
08.2025 - 10.2025
У мої обов'язки як кухаря виробничого цеху входило приготування страв згідно з рецептами, контроль якості продуктів, ведення обліку інгредієнтів та дотримання стандартів безпеки харчування. Я вирішував завдання швидкого приготування страв великими обсягами, спільно з командою забезпечуючи вчасну і якісну готовність продукції. Мої результати полягали в підвищенні ефективності процесу приготування, забезпеченні стабільної якості страв та дотриманні вимог санітарних норм.
Ключевая информация
- Підготовка інгредієнтів для страв
- Допомога у приготуванні їжі
- Дотримання рецептур та технологічних інструкцій
- Підтримання чистоти на робочому місці
Учился в 1 заведении
Державний професійно-технічний навчальний заклад "Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище"
кухар кондитер
2026
Владеет языками
Украинский
родной
kristina
kristina
Помічник кухаря

Винница
Активно ищет работу
неполная занятость
Обновлено 1 неделю назад