Работал в 1 компании   3 месяца

Другое

кухар виробничого цеху

не памятаю

Другое

3 месяца

08.2025 - 10.2025

У мої обов'язки як кухаря виробничого цеху входило приготування страв згідно з рецептами, контроль якості продуктів, ведення обліку інгредієнтів та дотримання стандартів безпеки харчування. Я вирішував завдання швидкого приготування страв великими обсягами, спільно з командою забезпечуючи вчасну і якісну готовність продукції. Мої результати полягали в підвищенні ефективності процесу приготування, забезпеченні стабільної якості страв та дотриманні вимог санітарних норм.

Ключевая информация


  • Підготовка інгредієнтів для страв
  • Допомога у приготуванні їжі
  • Дотримання рецептур та технологічних інструкцій
  • Підтримання чистоти на робочому місці

Учился в 1 заведении

Державний професійно-технічний навчальний заклад "Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище"

кухар кондитер

2026

Владеет языками

Украинский

родной

kristina

Помічник кухаря

Винница

17 лет

Активно ищет работу

неполная занятость

Обновлено 1 неделю назад