Работала в 1 компании   4 месяца

Другое

Сушист

Ресторан trust

Другое

3 месяца

05.2024 - 08.2024

Підготовка інгредієнтів і приготування страв японської кухні відповідно до стандартів закладу. забезпечення якості та свіжості продуктів. дотримання санітарно - гігієнічних норм. співпраця з командою кухні для забезпечення безперебійного процесу роботи. робота з клієнтами : уточнення замовлень і обслуговування

Училась в 1 заведении

Національний авіаційний університет

053 психологія

2027

Дополнительная информация

Особисті якості

Активна та цілеспрямована

Особисті якості

Комунікаційні навички - вміння знаходити підхід до різних людей та ефективно спілкуватися. - ввічливість і доброзичливість у роботі з клієнтами та командою. організаційні здібності - уміння планувати час і розподіляти задачі. - відповідальність за дотримання порядку та контроль виконан завдань. стресостійкість - спокійна реакція на складні чи конфліктні ситуації. - здатність працювати в умовах швидкого темпу та багатозадачності

Соломія

Адміністратор

сегодня вы можете открыть ещё 0 контактов

Статус вашей компании не позволяет писать сообщения соискателям

+380 XX XXX XX XX

Киев

Готов переехать: Софиевская Борщаговка

18 лет

полная занятость

Обновлено 2 месяца назад