Работала в 1 компании 4 месяца
Другое
Сушист
Ресторан trust
Другое
3 месяца
05.2024 - 08.2024
Підготовка інгредієнтів і приготування страв японської кухні
відповідно до стандартів закладу.
забезпечення якості та свіжості продуктів.
дотримання санітарно - гігієнічних норм.
співпраця з командою кухні для забезпечення безперебійного
процесу роботи.
робота з клієнтами : уточнення замовлень і обслуговування
Училась в 1 заведении
Національний авіаційний університет
053 психологія
2027
Дополнительная информация
Особисті якості
Активна та цілеспрямована
Особисті якості
Комунікаційні навички
- вміння знаходити підхід до різних людей та ефективно
спілкуватися.
- ввічливість і доброзичливість у роботі з клієнтами та
командою.
організаційні здібності
- уміння планувати час і розподіляти задачі.
- відповідальність за дотримання порядку та контроль виконан
завдань.
стресостійкість
- спокійна реакція на складні чи конфліктні ситуації.
- здатність працювати в умовах швидкого темпу та
багатозадачності
Соломія
Соломія
Адміністратор
сегодня вы можете открыть ещё 0 контактов
Статус вашей компании не позволяет писать сообщения соискателям
Киев
Готов переехать: Софиевская Борщаговка
полная занятость
Обновлено 2 месяца назад