Работала в 1 компании 3 года
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Кухар універсал
ФОП
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 11 месяцев
12.2021 - 11.2024
- Приготування різноманітних страв згідно з меню
- Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
- Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
- Контроль за якістю та свіжістю продуктів
- Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
- Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
- Організація робочого процесу на кухні
- Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
- Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
- Навчання та керівництво молодшим персоналом
Ключевая информация
- Креативність
- Кухар гарячого процесу
- Шашличник
- Організованість
- Дотримання санітарних норм
- Кухар холодного процесу
Марія Петрівна
Марія Петрівна
Повар-універсал
Тернополь
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад