Работала в 1 компании   3 года

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Кухар універсал

ФОП

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 11 месяцев

12.2021 - 11.2024

  • Приготування різноманітних страв згідно з меню
  • Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
  • Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
  • Контроль за якістю та свіжістю продуктів
  • Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
  • Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
  • Організація робочого процесу на кухні
  • Підготовка спеціальних страв за індивідуальними замовленнями
  • Інноваційний підхід до приготування традиційних страв
  • Навчання та керівництво молодшим персоналом

Ключевая информация

  • Креативність
  • Кухар гарячого процесу
  • Шашличник
  • Організованість
  • Дотримання санітарних норм
  • Кухар холодного процесу

Марія Петрівна

Повар-універсал

Тернополь

37 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад