Работал в 2 компаниях 1 год 1 месяц
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Кухар на холодний процес
Biblioteka Resto Bar
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
06.2024 - по настоящее время
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
Кухар універсал
Nalyvky zi Lvova
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
6 месяцев
12.2023 - 06.2024
• Приготування різноманітних страв згідно з меню
• Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
• Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Організація робочого процесу на кухні
• Робота з різними видами сировини та технологічними процесами
• Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
• Замовлення та контроль за наявністю інгредієнтів на кухні
• Організація робочого процесу на кухні
Ключевая информация
• Стресостійкість
• Кухар холодного процесу
• Комунікабельність
• Уважність
• Кухар гарячого процесу
• Кухар холодного процесу
• Комунікабельність
• Уважність
• Кухар гарячого процесу
Учился в 1 заведении
Miedzynarodowa Wyzsza Szkola Logistyki i Transportu we Wroclawiu
Менеджер з транспорту
Вроцлав, Польща, 2021
Valeriia
Valeriia
Кухар
Львов
Работает, но открыт для предложений
полная занятость
Обновлено 3 недели назад