Работал в 2 компаниях 6 лет 1 месяц
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Повар
ресторан Базилік
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 года
10.2020 - 10.2024
Шеф кухар
Італійська пекарня
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года
10.2018 - 10.2020
Ключевая информация
Самоорганізація: Вміння ефективно планувати свій час і завдання.
Комунікація: Вміння чітко і зрозуміло спілкуватися через електронну пошту, чати та відеоконференції.
Самомотивація: Здатність працювати самостійно без постійного нагляду.
Адаптивність: Готовність швидко пристосовуватися до нових умов і технологій.
Проблемне мислення: Вміння знаходити рішення для різних проблем, які можуть виникнути під час роботи.
Культурна чутливість: Розуміння та повага до різних культур, особливо якщо працюєте в міжнародній команді.
Комунікація: Вміння чітко і зрозуміло спілкуватися через електронну пошту, чати та відеоконференції.
Самомотивація: Здатність працювати самостійно без постійного нагляду.
Адаптивність: Готовність швидко пристосовуватися до нових умов і технологій.
Проблемне мислення: Вміння знаходити рішення для різних проблем, які можуть виникнути під час роботи.
Культурна чутливість: Розуміння та повага до різних культур, особливо якщо працюєте в міжнародній команді.
Учился в 1 заведении
Львівський національний аграрний університет
Будівництво та архітектура
Дубляни, 2017
Владеет языками
Украинский
родной
Володимир
Володимир
Віддалена робота
Львов
Активно ищет работу
полная занятость
Характер работы: удаленная работа
Обновлено 1 неделю назад