Работала в 3 компаниях   15 лет 8 месяцев

Строительство, Другое, Энергетика и Энергоносители

Бухгалтер

Бейкень Енергетика Україна, ТОВ

Строительство

6 лет 9 месяцев

01.2018 - по настоящее время

Ведення бухгалтерського обліку, обробка первинної документації, проведення інвентаризації, надходження/реалізація, звірка з дебіторами-кредиторами. Звіти та аналітика для керівництва. Вміння працювати з високим навантаженням. Впевнений користувач 1С 8.2, MEDoc, Вчасно, Фредо,BAS.

Наполеглива, трудолюбива, добросовісно та своєчасно виконую поставлені задачі, комунікабельна, цілеспрямована, врівноважена, вимоглива, відповідальна, пунктуальна, адекватно ставлюсь до критики, швидко навчаюсь.

Бухгалтер

ПП УКРСОФТ

Другое

3 года 7 месяцев

01.2013 - 08.2016

Досвід роботи полягає в наступному: ведення бухгалтерського обліку по напрямкам банк, тмц, нарахування заробітної плати, обробка первинної документації підготовка звітності, проведення інвентаризації, надходження/реалізація, контроль кредиторської та дебіторської заборгованості, участь в державних та комерційних закупівлях на офіційній платформі «Прозоро». Ведення ФОП. Звіти та аналітика для керівництва.

бухгалтер, заступник головного бухгалтера, виконуючий обов’язки головного бухгалтера

ВАТ Бурова компанія «БУКРОС»

Энергетика и Энергоносители

5 лет 1 месяц

07.2007 - 08.2012

Досвід роботи полягає в наступному:планування та організація роботи відділу, ведення бухгалтерського обліку по напрямках каса, банк, тмц, нарахування заробітної плати, обробка первинної документації підготовка звітності, проведення інвентаризації, надходження/реалізація, податковий облік (ПДВ), звірка з дебіторами-кредиторами, знання прав та обов’язків державних контролюючих органів під час перевірки підприємства, досвід співпраці з державними контролюючими органами. Звіти та аналітика для керівництва.

Ключевая информация

Наполеглива, трудолюбива, добросовісно та своєчасно виконую поставлені задачі, комунікабельна, цілеспрямована, врівноважена, вимоглива, відповідальна, пунктуальна, адекватно ставлюсь до критики, швидко навчаюсь. Впевнений користувач 1С 8.2, MEDoc, Вчасно, Фредо,BAS.

Училась в 1 заведении

Полтавська державна аграрна академія

Облік і аудит Здобула кваліфікацію економіста-бухгалтера.

Полтава, 2005

Владеет языками

Украинский

родной

Леся

Бухгалтер

Полтава

30 000 грн.

42 года

Работает, но открыт для предложений

полная занятость

Характер работы: удаленная работа, гибридная, в офисе/на месте

Обновлено 3 дня назад