Работал в 1 компании 4 месяца
АПК (Агропромышленный комплекс)
Лаборант термальної кімнати
ФАРМЕР.УА, ТОВ
АПК (Агропромышленный комплекс)
3 месяца
05.2023 - 08.2023
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Здійснення контролю за веденням первинної документації
- MS Excel
Ключевая информация
Вміння застосовувати сучасні математичні методи для розв'язування практичних задач, пов'язаних з дослідженням і проектуванням біотехнологічних процесів. Використання знань фізики для аналізу біотехнологічних процесів; здійснення якісного та кількісного аналізу речовин неорганічного, органічного та біологічного походження, використовуючи відповідні методи; розраховувати склад поживних середовищ, визначати особливості їх приготування та стерилізації, здійснювати контроль якості сировини, та готової продукції на основі знань про фізико-хімічні властивості органічних та неорганічних речовин. Вміння застосовувати положення нормативних документів, що регламентують порядок проведення сертифікації продукції, атестації виробництва, вимоги до організації систем управління якістю на підприємствах, правила оформлення технічної документації та ведення технологічного процесу, базуючись на знаннях, одержаних під час практичної підготовки. Вміння застосовувати знання складу та структури клітин різних біологічних агентів для визначення ортимальних умов культивування та потенціалу використання досліджуваних клітин у біотехнології. Вміння виділяти з природніх субстратів та ідентифікувати мікроорганізми різних систематичних груп. Визначати морфолого-культуральні та фізіолого-біохімічні властивості різних біологічних агентів. Вміння складати базові поживні середовища для вирощування різних біологіних агентів. Оцінювати особливості росту біологічних агентів на середовищах різного складу. Використовуючи мікробіологічні, хімічні, фізичні, фізико-хімічні та біохімічні методи, вміти здійснювати хімічний контроль (визначення концентрації розчинів дезінфікувальних зачобів, титрувальних агентів, концентрації компонентів поживних середовищ тощо), технологічний контроль (концентрації джерел вуглецю та азоту у культуральній рідині упродовж процесу; концентрації цільового продукту); мікробіологічний контроль (визначення мікробіологічної чистоти поживних середовищ після стерилізації, мікробіологічної чистоти біологічного агента тощо), мікробіологічної чистоти та стерильності біотехнологічних продуктів різного призначення. Вміння здійснювати обгрунтування та вибір відповідного технологічного обладнання і графічно зображувати технологічний процес відповідно до вимог нормативних документів. Вміння враховувати соціальні, екологічні, етичні, економічні аспекти, вимоги охорони праці, виробничої санітарії і пожежної безпеки під час формування технічних рішень.
Учился в 1 заведении
Національний університет біоресурсів і природокористування України
Біотехнології та біоінженерія
Київ, 2024
Владеет языками
Английский
средний
Украинский
родной
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Дмитро
Дмитро
Біотехнолог
Киев
Активно ищет работу
полная занятость
Характер работы: в офисе/на месте
Обновлено 1 неделю назад