Работала в 1 компании 10 лет 11 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Адміністратор ресторану
Кафе «Фансіпан»
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
10 лет 10 месяцев
04.2011 - 02.2022
- Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
- Управління персоналом
- Підбір та навчання співробітників
- Ведення обліку товарів
- Замовлення продуктів та контроль за складом
- Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
- Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
- Організація банкетів та спеціальних подій
- Моніторинг фінансової діяльності ресторану
- Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
- Маркетингові акції для залучення клієнтів
- Аналіз ринку та конкурентів для покращення сервісу
- Інвентаризації
- Складання калькуляційних карт.
- Взаємодія з контролюючими органами.
- Контроль та оплата комунальних послуг та платежів.
Училась в 1 заведении
Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Захист рослин/ вчений агроном с захисту рослин
Харків, 2006
Курсы, тренинги, сертификаты
Управління рестораном і персоналом/ Бізнес школа «Gelon”
Харків, 2012
Управління рестораном і персоналом ресторанна справа /управління персоналом
Харків, 2011
Бухгалтер / Державне підприємство НВО «Дельфін-МХ»
Харків, 2002
Тетяна
Тетяна
Пошукач роботи
Харьков
Активно ищет работу
полная занятость
Обновлено 4 часа назад