Работала в 1 компании   10 лет 11 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Адміністратор ресторану

Кафе «Фансіпан»

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

10 лет 10 месяцев

04.2011 - 02.2022

  • Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
  • Управління персоналом
  • Підбір та навчання співробітників
  • Ведення обліку товарів
  • Замовлення продуктів та контроль за складом
  • Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
  • Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
  • Організація банкетів та спеціальних подій
  • Моніторинг фінансової діяльності ресторану
  • Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
  • Маркетингові акції для залучення клієнтів
  • Аналіз ринку та конкурентів для покращення сервісу
  • Інвентаризації
  • Складання калькуляційних карт.
  • Взаємодія з контролюючими органами.
  • Контроль та оплата комунальних послуг та платежів.

Училась в 1 заведении

Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва

Захист рослин/ вчений агроном с захисту рослин

Харків, 2006

Курсы, тренинги, сертификаты

Управління рестораном і персоналом/ Бізнес школа «Gelon”

Харків, 2012

Управління рестораном і персоналом ресторанна справа /управління персоналом

Харків, 2011

Бухгалтер / Державне підприємство НВО «Дельфін-МХ»

Харків, 2002

Тетяна

Пошукач роботи

Харьков

48 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 4 часа назад