Работал в 1 компании   7 лет

Образование

старший адміністратор черговий департаменту безпеки і охорони

ВНЗ Університет "КРОК"

Образование

6 лет 11 месяцев

11.2017 - по настоящее время

Забезпечення належного рівня правопорядку в навчальному корпусі і на території університету, здійснення охоронних заходів, організація пропускного режиму в навчальному корпусі, збереження матеріальних цінностей, профілактика й попередження злочинів і правопорушень.

Слідкування за комлексом технічних та програмних засобів для забезпечення надійного пропускного режиму, відеоспостереження та надсилання своєчасного звукового інформаційного повідомлення.

Надання консультацій відвідувачам та здобувачам освіти і прямий моніторинг з підрозділами університету, а також з Національною поліцією, ДСНС, Службою безпеки України. За роки досяг вмілого планування та організації своєї роботи при дотриманні встановлених процедур і порядку, займався постійним вдосконаленням професійних навичок, комунікацією з персоналом, колегами та підлеглими, адаптацією до різних умов роботи, підтримую впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи. Маю вищу торгово-економічну освіту за спеціальністю товарознавство та організація торгівлі товарами (Полтавський університет економіки і торгівлі), довгий час працював завідувачем гастрономом ВРП ОГЗКа, де вдосконалив широкі знання та мав великий практичний досвід в організації торгівлі, в органолептичному та фізико-хімічному методах аналізу якості товарів, досконало виконуючи функції державного інспектора з якості товару та торгівлі, володію практичним застосуванням менеджменту в системі організації виробництва товарів та надання послуг, поточного та перспективного планування, прогнозування, реалізації продукції або послуг на ринку, економічні, правові, соціально-економічні знання, вивчення попиту та пропозицій на ринку, вміння прийняти ефективне рішення в умовах невизначеності в найкоротші терміни, маркетингом філософією ринку, широким світоглядом, що далеко виходить за межі знань за своєю професією. Досконало володію державною українською мовою, розумію та спілкуюсь англійською, що сприяє вести тактовно бесіду.

Дякую за увагу приділену розгляду резюме!

Учился в 1 заведении

Вищий навчальний заклад Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"

товарознавство і організація торгівлі продовольчими товарами

Полтава, 1985

Владеет языками

Английский

средний

Курсы, тренинги, сертификаты

Основи комп'ютерної грамотності (СПК №250876

Дніпро, 2003

Операційна система Windows, службові програми, настройка та оптимізація, файли, архіватори, офісні додатки Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook користування internet, сервіси Google, соціальні мережі

Ігор

Оператор автоматичної лінії

Киев

60 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 12 часов назад