Работала в 1 компании   4 года 1 месяц

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

Таргетолог

Фрілансер

Реклама / Маркетинг / PR-услуги

4 года

09.2020 - по настоящее время

Я - таргетолог з досвідом роботи 4 роки. Працюю з Facebook Ads. Постійно проходжу курси з підвищення кваліфікації: таргет, маркетинг, діджитал-стратегії, по масштабуванню та розвитку бізнесу і т.д, так як результат від реклами залежить не тільки від технічних налаштувань, а від комплексного підходу. Саме тому перед початком роботи з будь-яким проектом я аналізую всі посадкові сторінки, минулі запуски, роботу відділу продажів і даю поради для більш результативноії співпраці.

В моїй скриньці досвіду є робота з багатьма нішами: продаж товарів (взуття, одяг, нижня білизна, аксесуари, одяг для сну, сумки, гаманці зі шкіри, обкладинки на документи, постільна білизна, метафоричні карти, товари для дому, дитячі товари, вироби з дерева, ялинки і багато іншого), досвід в б'юті ніші, школи вивчення іноземних мов (як в Україні, так і в Європі), робота з баєрами, кав'ярня, послуги ландшафтного дизайну, стоматологічна клініка та навіть компанія, яка продає палетопакувальне обладнання з середнім чеком 150 000 грн. Працювала з рекламними бюджетами до 20 000$ на місяць. В команді маю професійного дизайнера, якиий займається створенням конверсійних креативів, на основі мого ТЗ. Головне в співпраці для мене - це якісна комунікація і довіра.

До роботи з маркетингом я 3,5 роки працювала на українському телебаченні, з них 2 - режисером на таких продакшнах, як Студія ''Пілот'', 1+1 media, СТБ, Friends Production, Суспільне. Тому крім технічних навичок, набутих за зі 4 роки в роботі з налаштуванням реклами, маю ще чудові творчі здібності.

Училась в 1 заведении

Київський Національний Унівеситет Театру, Кіно і Телебачення іменi І. К. Карпенка-Карого, Київ

Режисер ТБ

Київ, 2018

Наталія

онлайн

Таргетолог дистанційно

Киев

27 лет

Активно ищет работу

неполная занятость, проектная работа

Характер работы: удаленная работа

Обновлено 41 минуту назад