Работала в 5 компаниях   4 года 1 месяц

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт, Торговля розничная / Retail

Приватний підприємець

Название компании скрыто

Торговля оптовая / Дистрибуция / Импорт-экспорт

1 год 8 месяцев

09.2020 - 05.2022

Виявлення та притягнення споживачів продукції "GreenWay", шляхом проведення переговорів, презентацій, семінарів, телефонних та особистих бесід. Виявлення і залучення споживачів за допомогою інформаційно-телекомунікаційної мережі Інтернет, в тому числі в соціальних мережах, за допомогою інтернет месенджерів і т.д. Формування споживачів партнерської групи. Організаційно-інформативна робота з партнерською групою з метою підвищення рівня її активності. Курирування діяльності осіб, що входять в партнерську групу, з метою забезпечення максимального обсягу продажів. Створення і поширення навчальних матеріалів для нових партнерів. Проведення мотиваційних заходів для підвищення кваліфікацій партнерів і розширення клієнтської бази. Ведення, оформлення і просування соціальних мереж згідно стандартів компанії. Група товарів – (еко напрямок) продукція для здоров’я, догляд за домом, БАДи, доглядова і декоративна косметика. Мережа налічувала більше 1500 партнерів, максимальний товарообіг 12 млн гривень на місяць.

Заступник начальника

Название компании скрыто

Торговля розничная / Retail

5 месяцев

09.2020 - 02.2021

Забезпечення ефективної роботи відділу; аналіз результатів продажів та якості обслуговування покупців; проведення співбесід на посади продавців і касирів; проведення навчання персоналу для покращення показників виконання плану відділом; ведення супровідної документації та обробка замовлень; ведення перемовин з постачальниками та фабриками; організація і контроль логістики, відвантажень, доставок; контроль зміни цін, моніторинг і аналіз конкурентів; виконання розпоряджень ЦО і керівників департаментів; організація майстер класів; оформлення святкових і тематичних вітрин; проведення інвентаризацій, уцінок, списань, повернень; робота з поштою, Potamus, 1С.

Продавець непродовольчих товарів

Название компании скрыто

Торговля розничная / Retail

9 месяцев

11.2019 - 08.2020

Робота з внутрішніми документами, обслуговування покупців, володіння технікою продажу, впевнений користувач ПК, робота з поштою, Potamus.Переведена на посаду заступник начальника відділу “Деко” ГалереЇ Деко-Ретровіль.

Менеджер з рітейлу

Название компании скрыто

Торговля розничная / Retail

7 месяцев

08.2017 - 03.2018

Контроль роботи мережі магазинів, ведення супровідної документації, контроль товарних залишків та їх поповнення, обробка замовлень, проведення інвентаризацій, робота з постачальниками, організація логістики між центральним складом та магазинами, робота в 1С (створення номенклатури, прорахунок роздрібних цін, забезпечення магазинів супутніми товарами).

Продавець непродовольчих товарів

Название компании скрыто

Торговля розничная / Retail

9 месяцев

10.2016 - 07.2017

Консультація та продаж продукції, ведення внутрішньої документації, прийом товару, декорація/оформлення вітрин та стендів, оформлення замовлень, контроль товарних залишків, відкриття нового корнеру(ЦУМ).Переведена на посаду менеджера роздрібної торгівлі відділу VIP роздрібу

Ключевая информация

Комунікабельність, відповідальність, лідерські здібності, уміле управління часом, здатність мотивувати інших, вирішення конфлікту, бажання працювати і вчитися новому.

Навички роботи з комп’ютером:

Впевнений користувач ПК, 1С, знання інструментів MSOffice, швидко освоюю програми та методи роботи з ними.

Училась в 3 заведениях

Національний авіаційний університет

Маркетинг/маркетолог

Київ, 2017

Приватний вищий навчальний заклад "Нікопольський економічний університет"

Маркетинг/маркетолог

Київ, 2014

Торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету

Продавець непродовольчих товарів,декоратор вітрин

Київ, 2007

Владеет языками

Английский

средний

Completion of English Language Dynamics Course

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Техніка продажів

Київ, 2018

Сертификат цифровой грамотности от Дія. Цифрова освіта

Просмотреть

Анонимный соискатель

Керівник відділу закупівель

Киев

50 000 грн.

34 года

Активно ищет работу

полная занятость

Характер работы: удаленная работа, гибридная

Обновлено 2 часа назад