Работал в 1 компании   16 лет 9 месяцев

АПК (Агропромышленный комплекс)

Головний бухгалтер

Не має компанії

АПК (Агропромышленный комплекс)

16 лет 8 месяцев

01.2008 - по настоящее время


Організація бухгалтерськго обліку на підприємстві дотримуючись методологічних засад, встановлених Законом України "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні", з урахуванням особливостей діяльності підприємства.
Організація роботи бухгалтерської служби, контроль за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій.
Керівництво працівниками бухгалтерського обліку підприємства та розподіляла
між ними посадові завдання та обов'язки.
Ознайомлення працівників із нормативно-методичними документами та інформаційними матеріалами, які стосуються їх діяльності, а також із змінами в чинному законодавстві.
За погодженням з керівником підприємства складання кошторис доходів та витрат підприємства.
Складання/забезпечення складання на основі даних бухгалтерського обліку фінансової звітності підприємства, подання в установлені строки та відповідні установи згідно законодавства.
Здійснення заходів щодо надання повної та правдивої інформації про фінансовий стан, результати діяльності та рух коштів підприємства.
За погодженням з керівництвом підприємства забезпечення перерахування податків та зборів, передбачених законодавством, проведення розрахунків з іншими контрагентами відповідно до договірних зобов'язань.
Здійснення контролю за веденням касових операцій, раціональним та ефективним використанням матеріальних та фінансових ресурсів.
Забезпечувала проведення інвентаризаційної роботи на підприємстві.
Організація роботи з підготовки пропозицій для керівника підприємства щодо визначення облікової політики підприємства, вибору форми бухгалтерського обліку з урахуванням діяльності підприємства і технології оброблення облікових даних, визначення прав працівників на підписання первинних та зведених облікових документів, вибору оптимальної структури бухгалтерської служби та чисельності її працівників, підвищення професійного рівня бухгалтерів, впровадження автоматизованої системи оброблення даних бухгалтерського обліку з урахуванням особливостей діяльності підприємства чи удосконалення діючої, забезпечення збереження майна, раціонального та ефективного використання матеріальних, трудових та фінансових ресурсів.
Команда в прямому підпорядкуванні – 7 людей.
Робота з великими об’ємами даних. Багатозадачність.

Уляна

Заступник головного бухгалтера

Львов

40 000 грн.

39 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 1 день назад