Работал в 2 компаниях   6 лет 9 месяцев

Промышленность и Производство

Фахівець з ремонту будинків, споруд та кранового обладнання

МЕТІНВЕСТ-СМЦ

Промышленность и Производство

2 года 3 месяца

06.2022 - по настоящее время

  1. Діагностика та оцінка технічного стану обладнання/будівель. Складання актів огляду. Ведення аналізу стану обладнання та будівель у вигляді світлофору з оцінками, розроблення заходів по усуненню дефектів та контроль їх виконання.
  2. Перевірка та контроль стану 120 капітальних будівель та 63 кранів.
  3. Аналіз, коригування планів обсягів і термінів технічного обслуговування та ремонту.
  4. Розробка стандартів, положень, інструкцій, технічної документації для проведення будівельних та ремонтних робіт ПВР, ПОР, ТК.
  5. Планування/організація будівельно-монтажних робіт. Складання/коригування графіків ВР. Контроль за правильністю виконання робіт на об’єкті та в режимі онлайн.
  6. Розробка інвестиційних програм у напрямку капітального ремонту, будівництва об'єктів, оформлення презентацій з розрахунками та зібраними КП.
  7. Перевірка розробленої проектної документації на відповідність діючим ДБН, НПАОП, ПУЕ, ДСТУ та технології виконання робіт.
  8. Приймання АВР, оформлення актів з претензіями, перевірка кошторису за фактом виконаних робіт.
  9. Проводжу геодезичні заміри з видачою протоколів/актів (нівеліром, теодолітом).

Інженер з охорони праці та промислової безпеки

МЕТІНВЕСТ-СМЦ

Промышленность и Производство

4 года 5 месяцев

01.2018 - 06.2022

  1. Став розробником єдиної технологічної карти (у відповідності до тех. процесів) по якій працюють та дотримуються правил 18 підприємств компанії.
  2. Коригував та розробляв ІОП у відповідності до діючих законів, правил, стандартів, норм, положень.
  3. Організовував розслідування НВ, збирав необхідну документація, готував листи до відповідних органів ФСС та Держпраці, акти огляду, запити до лікарень, пояснювальні, опрацьовував та відображав схеми місця подій, складав остаточні акти. Реалізовував проекти по запобіганню травм.
  4. Реалізовував інвестиційні програми «з нуля», від пошуку контрагентів, проведення тендеру, підписання договорів, до приймання робіт.
  5. Реалізував ІП «Робіт на висоті/Верхолазних робіт» на 18 підприємствах компанії, встановивши високоякісне європейське обладнання «горизонтальна/вертикальна страхувальна система».
  6. Реалізовував дотримання закону про «Оцінку впливу на довкілля», збирав данні з підприємств, вів «первинний облік відходів» 1-ВТ, готував документацію для отримання дозволу на відходи, складав щорічні декларації про утворення відходів.
  7. Реалізовував дотримання закону про «Охорону атмосферного повітря», інвентаризація викидів, отримання дозволів на викиди від стаціонарних та пересувних джерел. Підготовка документів які обґрунтовують обсяг викидів. Вів статистичну звітність за формою №2-ТП повітря. №1-екологічні витрати (річна).
  8. Отримував дозволи на спеціальне водокористування, збирав інформації з підприємств, проводив нормативний розрахунок водокористування і водовідведення. Проводив перевірки, обстеження технічного стану будинків, споруд, устаткування, кранового обладнання на відповідність нормативно правовим актам по охороні праці та видавав приписи.
  9. Перевіряв дозволи та посвідчення підрядних організацій, проводив інструктажі, надавав методичну допомогу керівникам підприємств для допуску підрядника на об’єкт та проведення робіт підвищеної небезпеки.
  10. Організовував навчання до медичної допомоги, навчання ІТР програмі 5С, та проведення аудитів безпеки. Організовував навчання та готував до здачі іспиту працівників підприємств по професіям, діючим НПАОП, пожежній та електробезпеці.

Ключевая информация

  • Комп’ютерні навички: MS 365 Office, Excel, Word, AutoCAD, SAP, Matcad, 1C, АВК, СМЕТА, Outlook, Acrobat reader, PowerPoint, PDF24, Teams, Skype.
  • Навички водіння авто: Категорія В з 2012 року. Є власне авто.

Учился в 1 заведении

Національний транспортний університет

Інженер-будівельник. Будівництво, нагляд, реконструкція та експлуатація мостів і шляхопроводів, автомобільних доріг, метрополітенів, будівель і штучних споруд.

Київ, 2012

Владеет языками

Английский

средний

Курсы, тренинги, сертификаты

Інженер БПЛА.

Київ, 2024

Курс створено фахівцями проєкту Victory Drones Фонду Dignitas, за підтримки викладачів Національного Авіаційного Університету, інженерної школи «Dream Ukraine» та компанії «Авіаційний консалтинг під ключ».

Перша домедична допомога в умовах війни

2024

Перша домедична допомога в умовах війни», розробленому спільно з компанією «Перша допомога та Спецпідготовка. FAST». Базуються на протоколах тактичної медицини (TCCC), розроблених американським Комітетом TCCC,

FAST Comlex

Київ, 2023

Перша домедична допомога

Ефективне навчання з безпеки праці. Кращі практики.

Чернігів, 2019

Ідентифікація небезпеки та навики голови комісії

Запоріжжя, 2018

Навики оцінки ризиків та методи їх усунення

Дополнительная информация

Особисті якості

Акуратний, комунікабельний, працьовитий, гнучкий, відповідальний, енергійний, цілеспрямований, пунктуальний, готовий вчитися, ініціативний. Швидко навчаюсь, пристосовуюсь до колективу, легкий на підйом, витривалий.

Мета

На даний момент, в пошуках вакансії у сфері обслуговування будівель, споруд та обладнання, оскільки мені цікаві нові виклики та завдання, а також люблю щоб все працювало та було ідеально налаштоване. Аналітичний склад розуму дозволяє вирішувати проблеми неймовірними способами. Не боюсь і сам замастити руки. Я можу бути вашою лівою рукою, правою рукою, ногами, очима і парою нових звивин мозку, а також партизаном або розвідником в любій не знайомій проблемі або ситуації яка виникла. Дуже відповідальний та пунктуальний. Готовий робити дуже багато, якщо знатиму, що це принесе реальну користь людині, на яку я працюю.

Павло Анатолійович

Інженер будівельник доріг мостів та тунелів

Киев

33 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 4 дня назад