Работала в 4 компаниях   4 года 9 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Бармен

Shevska 69

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

10 месяцев

11.2023 - по настоящее время

В мої обов'язки входить: доскональне знання міцної алкогольної групи і коктейлів; приготування класичних коктейлів, авторських коктейлів по меню і приготування своїх власних коктейлів під побажання гостей; прийом товару; проведення інвентаризації; ведення касової дисципліни і закриття змін; спілкування з гостями і створення незабутньої атмосфери :)

Бармен

Hash rest bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

04.2023 - 09.2023

В мої обов'язки входило: доскональне знання технологічних карт та приготування безалкогольних і алкогольних напоїв (чай, кава, безалкогольні коктейлі, авторські і класичні коктейлі, міцна алкогольна група, пиво), а також знання історії алкогольних напоїв і коктейлів; підтримання в чистоті барної станції і барної стійки; щоденне приготування заготовок (фреші, сиропи, сангріта); обслуговування гостей за контактним баром; розрахунок гостей в залі і на контактному барі; ведення касової дисципліни і робота з касовим апаратом.

Офіціант

Hash rest bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

08.2022 - 04.2023

В мої обов'язки входили: зустріч гостей; допомога в виборі комфортного столика, а далі страв і напоїв; доскональне знання складників страв і коктейлів, а також інформації щодо чистого алкоголю в барній карті та його історичних фактів; слідкування за чистотою посадки на столах і в залі.

Офіціант, Бармен-адміністратор

Heisenberg hookah bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 6 месяцев

02.2019 - 08.2021

Починала як офіціант. В мої обов'язки входило знання меню, слідкування за чистотою на посадці і в залі, надання рекомендацій стосовно асортименту кухні і бару. Зарекомендувавши себе як відповідального працівника, я отримала підвищення до бармена-адміністратора. Моїми обов'язками було відкриття і закриття закладу, дотримання і ведення касової дисципліни, робота з постачальниками і прийом товару, робота на барі (чистий алкоголь, коктейлі класичні і авторські, шоти, чай, кава), резервація столів і обов'язки хостес, а також проведення інвентаризації на барі і кальянці.

Ключевая информация

- Стресостійкість
- Неконфліктність
- Вміння працювати в команді
- Уважність
- Пунктуальність
- Відповідальність
- Підтримання чистоти на робочому місці
- Комунікабельність
- Міксологія
- Знання міцної групи алкоголю і класичних коктейлів
- Приготування кавових напоїв
- Проведення інвентаризації і прийом товару
- Ведення касової дисципліни

Училась в 1 заведении

Львівський національний університет імені Івана Франка

Управління фінансами і бізнесу

Львів, 2024

Владеет языками

Английский

средний

Украинский

родной

Валерія Ігорівна

Бармен, Офіціант

Львов

23 года

Активно ищет работу

неполная занятость

Обновлено 4 часа назад