Работала в 7 компаниях   15 лет 4 месяца

АПК (Агропромышленный комплекс), Банки

Бухгалтер

Люлана, ТОВ

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 8 месяцев

10.2022 - 06.2024

Проведення банківських виписок в BAS, складання та подача декларацій з ПДВ (МЕДОК та Фредо). Складання договорів по закупівлі зернових з с/г виробниками, формування податкового кредиту (зернового). Обовязки екзек'юшена по закупівлі та реалізації зернових(+акредитація групи компаній у трейдерів), проведення в BAS видаткових по закупівлі і реалізації, а також інші бухгалтерські завдання, які виникали в ході роботи.

Бухгалтер

ТОВ "Кривоозерський олійний завод Органік"

АПК (Агропромышленный комплекс)

1 год 4 месяца

03.2020 - 07.2021

Участок податковий кредит (закупівля насіння соняшника) – перевірка видаткових накладних, податкових накладних, ттн, реєстрів на прийнятий товар, виписка РК. Проведенння в 1С ВН та ПН. Формування звітів за місяць, надання керівництву зведеної інформації щодо накопиченого ПК. Розблокування ПН. Виконання поточних завдань голов.бухгалтера. Виписка ВН та ПН на реалізацію соняшника в портах, реєстрація ПН в Медок. Транспортний відділ: підписання договорів перевезення, складання, перевірка та проведення в 1С актів виконаних послуг по перевезенню вантажів, виписка та реєстрація ПН. Облік пройдених кілометрів по машинам MAN у кабінеті GPS навігатора та складання місячних звітів по списанню палива. Робота з маршрутними листами по легковим авто, списання палива, робота у кабінеті ОККО.

Бухгалтер

ТОВ ЗАВОД КИЇВКОМБІКОРМ

АПК (Агропромышленный комплекс)

6 месяцев

07.2019 - 01.2020

Виписка видаткових накладних на відвантажену продукцію, складання актів звірок з контрагентами, виписка податкових накладних, робота в «M.E.Doc», проведення в 1С переміщення сировини на виробництво, перевірка протоколів по виробництву комбікорму, виконання поточних завдань головного бухгалтера.

Бухгалтер

Інвест Група Дельта, ТОВ

АПК (Агропромышленный комплекс)

3 года 2 месяца

01.2016 - 03.2019

Облік зернової продукції, робота з контрагентами, підготовка документів до митного оформлення вантажу, ведення обліку судових партій зерна, подання до Міністерства екології пакета документів для отримання Дозволу на експорт продукції, робота з кориспонденцією

Бухгалтер кількісно якісного обліку зерна

Агроальфатерминал, ТОВ

АПК (Агропромышленный комплекс)

4 года

01.2012 - 01.2016

01.2012 – До запуску терміналу в експлуатацію, працювала офіс-менеджером в головному офісі, потім підключили до бухгалтерської роботи, а саме: з видатковими накладними, рахунки-фактури, касові ордери, довіреності, клієнт-банк, допомога головному бухгалтеру. 01.2014 - Після введення терміналу в експлуатацію почала виконувати свої прямі обов'язки: ведення кількісно-якісного обліку зерна по типовій формі №36, виписка складських квитанцій-робота з програмою Grain Data (ДП "Держреєстри України"), складання актів доробки зерна (чистка,сушка,зберігання зерна), переоформлення зерна, оформлення наказів на відпуск зерна, складання актів розрахунків з клієнтом, актів зачистки по партіях зерна, складання та подання звітів: Декларація про обсяги зберігання зерна, форма 1-зерно.

Бухгалтер кількісно якісного обліку зерна

Гротек ПП

АПК (Агропромышленный комплекс)

2 года

10.2009 - 10.2011

Ведення кількісно-якісного обліку зерна, виписка складських квитанцій на зерно, складання Актів розрахунків по зберіганню зерна з клієнтами, складання Актів зачистки.

Економіст

Райффайзен Банк

Банки

2 года 2 месяца

04.2007 - 06.2009

Робота в бек-офісі банку: робота з кредитними справами фізичних осіб, видача довідок, формування звітів і т.д. Ведення кредитних справ клієнтів. Реструктуризація кредитів фізичних осіб, оформлення і ведення банківських продуктів ( платіжних карток, депозитів).

Училась в 1 заведении

Чорноморський національний університет імені Петра Могили

Економіка підприємств, фінанси

Миколаїв, Миколаївська область, 2006

Владеет языками

Английский

средний

Курсы, тренинги, сертификаты

Тренінг. Законодавство та практика ведення кількісно-якісного обліку на підприємствах зі зберігання та переробки зернових

Київ, 2015

Курс «Международных экспедиторов грузов (Диплом FIATA)»

Одеса, 2012

Наталя

Бухгалтер

Одесса

40 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость

Обновлено 15 часов назад