Работал в 1 компании   5 лет 6 месяцев

Медицина и Здравоохранение

Асистент ветеринарного лікаря

Название компании скрыто

Медицина и Здравоохранение

5 лет 5 месяцев

10.2018 - 03.2024

З 2018 по 2019рік працювала у ветеринарній клініці «Альф». Виконувала обов?язки асистента ветеринарного лікаря, займалась грумінгом тварин.
З 2019 по 2024 рік працювала в клініці «Здоров?я тварин. Animal health» Глеваха та філіалі «Animal health» м.Надвірна. Виконувала обов’язки асистента прийому та асистента стаціонару, ветеринарного адміністратора. Проводила маніпуляціі під час стаціонарного утримання тварин, допомагала на прийомі.
Доглядала за тваринами у клініці під час лікування,проводила моніторинг стану здоров?я пацієнтів, забезпечувала умови для лікування, реабілітаціі та відновлення тварин. Допомагала у проведенні ветеринарних процедур, діагностиці. Займалась підготовкою тварин до процедур та операцій, консультувала власників з приводу догляду за твариною та призначень від лікаря. Надавала консультаціі стосовно ветеринарних препаратів.
Замалась реєстрацією тварин, онлайн консультаціями, записами на прийом, підготовкою лікарських препаратів для призначень. Займалась розрахунком клієнтів після процедур, закупівлею ветеринарних препаратів та розхідників, зведенням кас.

Анонимный соискатель

Ветеринарний асистент, адміністратор

Киев

17 000 грн.

27 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 часа назад