Работала в 1 компании   2 года 8 месяцев

Образование

заступник директора з виховної роботи

Ліцей ім.В.Чорновола ЮМР Одеської області

Образование

2 года 7 месяцев

01.2021 - 08.2023

  • Планування та організація своєї роботи
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Адаптація до нових умов роботи
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Ключевая информация

    Гарно розвинені організаційні навички. Комунікабельна, володію українською мовою. Відкрита до навчання та розвитку нових навичок. Активна в суспільному житті. Готова осовоювати нові професії

    Училась в 1 заведении

    Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського»

    соціальна педагогіка

    Одеса, 2015

    Курсы, тренинги, сертификаты

    курси та сертифікати

    2021

    Додаткова освіта та сертифікати.

    Сертифікати  (2021-22роки):

    «Протидія та попередження булінгу (цькуванню)»;«Захист прав людей з інвалідністю»;«Гендерна рівність та протидія сексуальним домаганням у військовій сфері»;«Освітня подія у форматі EdCamp : управління та командна діяльність у професійному зростанні педагогів» - інноваційність, навчання впродовж життя, створення безпечного інклюзивного середовища;« Академічна доброчесність : онлайн-курс для викладачів» 

    Тренінг 2024 «Особливості психічного супроводу осіб, які пережили полон та тортури»

    Дополнительная информация

    Громадська діяльність та військова служба

    З 2014 року і до тепер активний військовий волонтер, керівниця волонтерського пункту, військовослужбовиця, учасниця бойових дій. Одна із організаторів ветеранської спілки в місті Южному. За волонтерську діяльність була нагороджена чисельними подяками, грамотами та нагородами. Отримала премію, диплом, нагрудний знак від Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Відзначена почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України генералом В. Залужним «За сприяння війську».Є досвід роботи з дітьми та дорослими ( військові, ВПО, школярами та дошкільнятами). Вже багато років займаюсь організацією благодійних заходів: ярмарків, концертів, змагань, акцій, раптівок, вечірок, майстерок та інше. Маю гарно розвинуті комунікативні та адміністративні навички, здатна до навчання. Вільно володію українською мовою. Відкрита до навчання і готова опановувати нові навики. Вважаю корисним розвивати свій світогляд.Відповідально та старанно ставлюся до виконання поставлених задач.Впевненна, що кожен може бути корисним суспільству та своїй країні, що треба діяти тут і зараз. Якщо можеш зробити те, що покращить життя іншим – зроби це! Наразі своє життя повність присвятила допомозі українському війську і хочу надалі бути корисною нашим захисникам. Хочу через свою діяльність виказати неймовірну вдячність за їх подвиг та наші життя.

    Олена

    соціальний педагог помічник психолога

    Южный

    30 лет

    Активно ищет работу

    полная занятость

    Обновлено 4 часа назад