Работала в 6 компаниях   11 лет 8 месяцев

Транспорт и Логистика, Промышленность и Производство, Охрана и Безопасность, Энергетика и Энергоносители

менеджер з персоналу

Логістична К°

Транспорт и Логистика

1 год 8 месяцев

09.2020 - 05.2022

Пошук та підбір персоналу на різні позиції. Холодний пошук профілів, обробка резюме та відгуків. Розробка профілів посад. Ведення звітів та статистики для керівництва компанії. Організація та проведення корпоративних заходів. Ведення управлінського обліку підприємства. Організація та контроль ведення кадрового документообігу підприємства відповідно до норм трудового законодавства. Участь у створенні організаційної структури компанії, складання штатного розкладу. Розробка та впровадження посадових інструкцій.

Рекрутер удаленно

Магнетто

Промышленность и Производство

9 месяцев

01.2020 - 10.2020

(дистанційно) робота з job-сайтами та соціальними мережами; пошук персоналу; проведення телефонних інтерв'ю;організація та проведення співбесід.

Начальник отдела кадров

Еверест

Охрана и Безопасность

9 месяцев

01.2018 - 10.2018

Повний цикл ведення кадрів згідно Законодавства (800 чоловік). Формування пакету документів про прийняття, переведення, звільнення працівників; ведення та формування особових справ; оформлення та ведення обліку всіх видів відпусток (щорічні, без збереження з/п, соціальні, додаткові), надання повідомлення про прийняття на роботу в ДФС; оформлення штатного розпису; внесення в програмне забезпечення інформації про працівників; внесення записів в трудові книжки; ведення обліку відпусток, виконання доручень керівника, ведення табелю обліку робочого часу. Видача довідок з місцяроботи на вимогу працівників.

інженер з підготовки кадрів

Полтавагаз, ПАО

Энергетика и Энергоносители

10 месяцев

02.2017 - 12.2017

оформлення прийому, звільнення, переводу, відпусток, лікарняних листів співробітників; ведення кадрової документаціі згідно Законодавства; накази по особовому складу та основній діяльності;ведення, облік і зберігання особових справ і трудових працівників; ведення табелю обліку робочого часу; внутрішня кадрова звітність.

інспектор відділу кадрів

ТОВ «ОХОРОННИЙ ХОЛДІНГ»

Охрана и Безопасность

2 года 3 месяца

08.2014 - 11.2016

Ведення та обробка первинної бухгалтерської документації,нарахування заробітної плати, складання фінансового звіту, формування кадрової документації. Проведення телефонних інтерв'ю, ведення табелю обліку робочого часу, виконання доручень керівника. Прийом, переведення, звільнення співробітників.Оформлення та ведення обліку всіх видів відпусток (щорічні, без збереження з/п, соціальні, додаткові),облік лікарняних листів.

інспектор відділу кадрів

ПП "Явір 2000"

Охрана и Безопасность

5 лет 1 месяц

01.2008 - 02.2013

Повний цикл ведення кадрів згідно чинного Законодавства.Формування пакету документів про прийняття, переведення, звільнення працівників; Ведення та формування особових справ;Оформлення штатного розпису, внесення в програмне забезпечення інформації про працівників, внесення записів в трудові книжки, ведення та облік відпусток,актуалізація посадових інструкцій, формування та подання звітності в державні органи,оформлення працівників філіалів, своєчасний збір усіх необхідних документів. Консультування працівників компанії з питань трудового законодавства

Ключевая информация

практичне володіння програмами: 1С (8) Персонал/ЗП, Microsoft Office Word, Excel; MEDoc. Знання трудового законодавства України, кадрового діловодства; уважність, орієнтація на результат, високий рівень відповідальності та ініціативи. Здатність працювати в режимі багатозадачності. Прагнення до особистого та професійного розвитку.

Училась в 1 заведении

Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка

історичний

Полтава, 2006

Світлана

інспектор з кадрів (рекрутер)

Полтава

48 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 6 часов назад